Ardeleni nu mai sunt?(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Rachel, am colectia Enigma, nu stiu daca ai auzit de ea, printre scriitori e si Agatha Christie. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Vreau sa fac un album cu poze facute impreuna cu fetele de pe forum si sa-l pun pe net. Deocamdata am cateva (cu 2 fete si, ciudat, din Bucuresti, de parca Bucurestiul ar fi mai aproape de mine...)
Adica poze cu voi. Caci cine sa fie mai aproape de mine, daca nu voi de aci din Ardeal...
Asa ca daca tot o venit primavara (sau vara?) o sa ma iau si om sa plec sa ma intalnesc cu voi, sa ne cunoastem si sa ne fotografiem impreuna.
No, ce ziceti?

„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Rachel, daca vii in Cluj sper sa ne intalnim si sa facem niste pozici impreuna
Simona, pe unde esti?

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

inca o clujeanca,hop si eu ca nu-i pe bani,ce mai zice Funar?

Mergi la inceput

Ehh, nu stiu ce mai zice Funar, dar incepe a "aranja" drumurile, in rest ca de obicei : rosu galben si albastru mai peste tot, chiar ieri am vazut la o fantana arteziana din Marasti erau beculete cu cele 3 culori. Saptamana viitoare e festivalul portilor deschise,abia astept sa merg pe-acolo.

Mergi la inceput

Dana, as vrea sa merg cat mai repede la un doctor bun in Cluj. Ma doare cam rau burta si ametesc si vomit. Nu stiu daca pot spera ca as fi insarcinata, deoarece aceste semne nu apar atat de repede. Cred ca durerile sunt de la fibrom, dureri pe care nu le-am avut niciodata pana acum. Din pacate in embolizare eu sunt veteranul si nu pot sa intreb pe nimeni daca e in regula sau nu cu aceste dureri, fiindca fetele care si-au luat inima in dinti si au facut si ele embolizare sunt cu un pas in urma mea. Eventual le pot povesti eu prin ce urmeaza sa treaca. Scuze ca am deviat
Ce am vrut de fapt sa spun... Si scuze daca insist si profit
Am avut o colega pe cand eram in Valea Jiului (no, ca tat Ardeal ii) si dupa ce a ramas insarcinata, mergand la control acolo, i s-a spus ca e ok sarcina. Dar ei ii era rau si a ajuns la Cluj la Clinica Doris. Ce sa vezi... Copilul era mort, si ea era aproape pe moarte, ca facuse deja septicemie. Cei de la Doris nu numai ca ua salvat-o pe ea, dar i-au salvat si uterul. Ca la Petrosani cred ca l-ar fi scos cu tot. Nataraii! Acuma are un copil sanatos, maricel, tinut cu greu in burtica, dar sub urmarirtea celor de la Cluj, a dus sarcina cu bine, a nascut acolo si acuma e o mamica fericita.
In plus, eu nu ma nevoie numai de un consult medical. La un cabinet ginecologic ma cauta si atat. Evantual imi interpreteaza ecografia si imi da tratament, daca e nevoie. Dar o ecografie de calitate numai un medic specializat in medicina nucleara poate sa citeasca exact ce vede pe aparatul ala. Aparate ecografice bune sunt cam peste tot, nu sunt medici buni. Mie aici, mi-a facut o doctorita ecografie abdominala (in luna ianuarie anul acesta) si s-a vazut ceva nedefinit acolo. Pai eu nu aveam de unde sa stiu ce era. Ea a zis ca nu am nimic, nici un chist, totul e ok. Si eu aveam un fibrom de 83/90 mmm. Adica cat o sarcina de 12 saptamani. Se poate sa nu fi vazut? Ea a zis ca e vezica. La asa medici sa mai merg aici?
Apoi vreu sa merg la un doctor care sa ma incurajeze el pe mine. Nu eu pe el. Poate ca cer prea mult. Dar sunt hotarata. Si sunt atatia medici pe lumea asta, ca am sa caut pana gasesc unul asa cum vreau eu. Ca am de unde alege. Doar ca in Cluj nu ma descurc. Nu cunosc Clujul.
Cam atat ca am vorbit deja prea mult.
PA fetele, si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Rachel, de ce nu le intrebi pe mamicile din Cluj ca sigur te pot ajuta. Sanatate!
17 sapt.

Mergi la inceput

Buna,
Rachel: ti-am raspuns la mamici din Cluj.
Ce mai faceti ardelenilor? pe unde sunteti?
Simona, unde ai disparut?
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko13 spune:

Buna fetelor! eu sunt Steffi, nascuta in orasul Tirnaveni/jud Mures, oras care mi se pare f frumos si de care imi este f dor.

Numai bine!

Mergi la inceput

Steffi, bine ai venit intre noi!

Mergi la inceput