Ardeleni nu mai sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 13
Gabbriela spune:
rachel owen frumoas bancul .. si povestea aceea ma facut s arad si mai tare ... nu shtiu de ce... hai fetelor mai venitzi si voi cu cev aglume, sau povestioare...
O zi buna si sanatate multa
Gabbriela & Julian web
ionela-roxana spune:
Gabbriela sa mor daca am stiut ca esti ardeleanaca!
Eu sunt din Iernut dar m-am casatorit in Tarnaveni care e destul de aproape de Blaj!
Am mai vazut 2 fete din Tarnaveni : Koko si ladymina77.
Ce mai ziceti fetelor?
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
Yasmin spune:
no, pai sosesc si io atunci, din targu secuiesc, covasna.
am petrecut o bucata de timp si in brasov, am lucrat in poiana brasov. imi place sa spun cand ma intreaba careva ca sunt din brasov. e renumit si pe aici
servus
http://community.webshots.com/user/yasmintarakci
Donia spune:
Servus Yasmin, eu sunt brasoveanca. Vroiam sa te intreb cum iti place viata in Turcia? Eu am fost in concediu cu masina cam acum 9 ani si am fost incantata. Turcii mi s-au parut foarte ospitalieri, mai ceva ca romanii. Am fost la Kusadasi si am trecut prin Edirne, Canakkale, Izmir. Pe drum am vizitat Troia, Pergamon, Efes, Milet si am amintiri care vor dura o viata, nici nu mai simt nevoia sa vizitez Grecia. La Kusadasi am stat la o pensiune la un tip care fusese presedintele federatiei de hochei din Turcia si cunostea Romania, mai ales Miercurea Ciuc si Brasovul unde fusese cu echipa nationala de hochei. Negocierea pretului camerei a fost un ritual fantastic, mai ales ca eu eram cea care facea naveta intre propietar si sot.
Pe drum am dormit in cort, uneori in camping, alteori in plin camp, a fost o aventura nemaipomenita. Intr-o dimineata ne-au trezit talangile caprelor, era pe acolo o turma cu pastorul.
Mie mi-a fost putin teama de Turcia asiatica, dar tocmai acolo mi-a placut cel mai mult. Oamenii mi s-au parut amabili si saritori, mai ales ca am avut ceva necazuri cu masina si am primit ajutor chiar si fara sa cerem.
Sper ca si tu te simti bine acolo. Oricum, una e sa mergi in vizita, alta e sa traiesti acolo mereu. Noi am vazut o mica parte din Turcia, ma intreb daca peste tot e la fel.
Donia spune:
quote:
Originally posted by LaviB
Servus fetele!
A mai aparut o ardeleanca. Sunt din Fagaras (jud.Brasov)si va tzuc pe toate fetele faine.
Lavinia-mama si micutza Hanna
Servus, Lavinia!
Daca esti din Fagaras inseamna ca stii de satul Sona, de acolo e tata. Mi-e atat de dor de Sona! Am tot sperat sa fac niste poze acolo, sa imi incalzeasca sufletul, dar acum ma multumesc doar cu amintirile. Tare mult imi placea, cand eram pe drum intre Mandra si Fagaras, sa ma uit peste Olt si sa vad guruietii si chiar casa bunicilor. Acum bunicii au murit si nu mai avem rude apropiate in sat.
Frumoasa-i toata zona Fagarasului, asa-i? Doamne, dor imi e. Cred ca la primul drum in Romania ma duc in primul rand acolo.
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxana
Gabbriela sa mor daca am stiut ca esti ardeleanaca!
Eu sunt din Iernut dar m-am casatorit in Tarnaveni care e destul de aproape de Blaj!
Am mai vazut 2 fete din Tarnaveni : Koko si ladymina77.
Ce mai ziceti fetelor?
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
Yap ardeleanca si eu .. nascut ala alba, crescuta la blaj.. iara trecuta la alba vreo 12 ani si iara in blaj dupaia ... Acuma USA
eu ce sa fac bine, sanatoasa, nimic nou si palpitant in viatza mea... adevarul este ca mi dor de macarea din Romania.. mai ales de carnea aceea buna de pork si de vitzel..
gata plec la somn acuma.. mai vb noi .. o zi buna si sanatatate la toata lumea
Gabbriela & Julian web
LaviB spune:
Heeeeeeiiiiiiiiii Donia, cum sa nu cunosc Sona?! De acolo sunt si nasii mei si am destule cunostinte ce se trag din satul ala.
Intradevar frumoasa Tara FAgarasului pe care n-o dau pe nimic in lume. Faptul ca acu-s departe e ca mi-am urmat sotul insa acasa pt mine e tot acolo.(Fagaras)
De mers merg f des. Chiar acu m-am intors de o saptamana.
Ma bucur mult ca mai e cineva care cunoaste zona.
Te pup si mai vb
PS:al doi-lea oras drag din Ro e BV-ul care nu scapa niciodata nevizitat cand merg acasa (am si o gramada de rude si am stat si eu pe perioada liceului acolo)
pusiiiiiiiiiiii
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
Donia spune:
Lavinia, ce bine pentru tine ca poti merge mai des acasa, eu nu cred sa ajung inca vreo doi ani.
De cand am vazut primul tau mesaj cu Fagarasul mi-au venit in minte tot felul de amintiri de la bunici. Mergeam in fiecare vacanta de vara si munceam cat puteam la varsta aia, ca bunicii aveau gospodarie mare si erau tare activi. Imi aduc aminte cum mergeam la fan (imi placea cel mai mult) si auzeam cum suna sirena la Nitramonia, era intotdeauna un moment de pauza pentru mine. Ma asezam pe iarba si priveam catre Fagaras si catre Muntii Fagarasului.
In copilarie stiam si Fagarasul destul de bine, am si acolo o matusa, dar acum nu cred ca m-as mai descurca.
Auzisem la un moment dat ca urma sa se faca un lac de acumulare in zona Sonei si satul ar fi urmat sa dispara, am vazut chiar si proiectul. Parca dupa aceea s-au mai gandit si au reproiectat. Se mai lucreaza pe acolo, ce stii? Pe cand am fost eu ultima oara era un intreg santier in zona.
M-am uitat la pozele tale si fetita ta e frumoasa foc! Ca o papusa, e tare dulce, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Si voi pe langa ea, bineinteles, se vede ca sunteti o familie fericita.
LaviB spune:
Servu Donia!
Multumim de complimente.Intr-adevar suntem fericiti mai ales ca o avem pe cocolina caare ne-a adus si mai mult soare in viata. A propos! tu ai copii?
Legat de Sona, de lucrat se mai lucra si pe vremea cand am mai fost eu prin zona (ceva la baraj) insa proiectul pe care-l stiai a picat.
Ai ramas intr-adevar cu amintiri frumoase din Fagaras, mai ales o amintire e si sirena de la Nitramonia.Abia daca mai functioneaza ceva acolo.
Ti-as scrie mai multe insa tre sa plec, micutza mea da semne de trezire. (de o saptamana are somnul f agitat noaptea)
paaaaaaaaaaaaa
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos