Ardeleni nu mai sunt?(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

Off,voi vorbiti de galusti cu prune,si eu sunt moarta dupa ele....am sa-mi fac si eu aici,ca pana ajung acasa(Brasov)mai trec cativa ani...dar mama lor de prune ca inca nu am gasit,nu au aparut,doar din acelea rotunde mai mari,nu mai stiu cum se numesc,dar nu sunt bune pt galusti(am facut o data si nu mia placut).
Va pup si pofta buna la galusti,pt cine papa!
Mirela si

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Si eu am incercat aici sa fac cateva galushte cu prune si nu au ieshit prea bune (nu imi plac acest fel de prune, mari si rotunde, negre sau albe), asha ca mai ashtept si eu pana merg in RO sa manc galushte cu prune adevarate.
Apropo daca o sa gaseshti cumva prune bune pt "galushte cu prune" sa imi zici si mie cum se chieama sa le caut prin magazin.
Sanatate si fericire la toata lumea
Spor la poveshti noilor venitzi

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Va zic io cum le zice pe aici, "italian prunes" sunt din alea mici "bistritene". Am vazut ieri la o ferma, dar nu am cumparat ca nu am timp de facut galushte (ori gomboti parca le zice prin alte parti). Basca costau $1.59 un pint, las' ca apar si in market si iau de acolo ca-s mai ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Laura Takacs multzumesc mult pt inf legata de prune, chiar azi o sa merg sa caut sa vad ce gasesc. Multzumesc inca o data .

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andan spune:

Mai e cineva pe aici fetelor? Ca au venit ardeleni proaspeti . Mai exact ardelence. Si mai exact, o oradeanca.

Daca mai e vreo oradeanca pe aici, da te rog un semn de viata.

Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anicutza spune:

Buna rachel owen si fetelor!

Sunt noua pe aici, deorece subiectul copiii mici este pentrumine de domeniul trecutului. Amo fata de 15 ani. Celor casre sunteti insarcinate va doresc o darcina fara probleme si nastere usoara, iarcelor care se straduiescsa aibe copii: credinte in dumnezeu.
De cem-am adresat mai intii lui rachel pentru ca am vazut intr-unul din mesajele ei mai vechi o referire la un fibrom. Am si eu unul destul de mare, cam 10 x 10 cm, si vroiam sa teintre dacaai reusit sa scapi de el. Eu nu asa vrea sa ma operez si ma intreb daca exista alte tratamente eficiente. Toti chirurgiimi-au ecomandata operatia, dar, stii cum e.... nimeni nu vrea. Mai ales ca sunt Matusalem, am 39 de ani si ar scoate tot uterul si cine mai stie ce. La ultimul control avam si 2 chisturi pe ovare.
Fetelor, daca si altcineva in afara de rachel s-a mai confruntat cu aceasta problema, va rog sa ma ajutati inainte sa incep sa arata asa:

va pup din bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Buna ardelencelor,
Si eu sunt tot ardeleanca din Bihor, dintr-un orasel de pe malul Barcaului numit Marghita.
Mai e cineva de pe acolo?
Am facut facultatea la Alba Iulia,mi-a placut foarte mult lumea de pe acolo.

Mergi la inceput

Buna Samila , iti spune o alta ardeleanca din Bihor, dintr-un alt orasel (putin mai mare) de pe malul Crisului Repede Diferenta e ca eu tot in Oradea sunt, dar tu te-ai deplasat pare-mi-se cam departe de Marghita. Locuiesti in State?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna Anda! Ne intalnim si aici? Cand am vazut ca ai scris aici speram sa fii mai aproape de mine.
Te pup!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Rachel

Dar tu pe unde esti - geografic vorbind? Stiu ca te-am mai vazut pe alte forumuri, printre care unul care imi era tare aproape de suflet, dar e inchis (cel pe care se intalneau baptistii de pe DC) - daca nu ma inseala pe mine memoria.

Pupici

Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Anda, sunt din Judetul Hunedoara.
M-ai mai vazut tu prin multe locuri, ca nu stau cuminte defel, dar si acolo, la bapti. Chiar daca acel subiect e inchis (eu nu am stiut), putem deschide altul in care sa mai discutam, sau hai la "In fiecare zi cu Dumnezeu"

Te pup!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput