Mamici Iulie-August 2004(54)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaella spune:
Va anunt cu "mandrie" ca am mai pus 1.5 kg in ultimele 2 sapt.
Am luat 6.5 kg pana cum.
cristalina spune:
Andreea...(io am un fix...deh, om care sta acasa degeaba!)...unde faceti mobila pe comanda?! Nu ca o sa-l conving pe omu meu sa facem pe comanda dar cine stie...:)))
Monica 28+ saptamani
papadie spune:
Aaaaaaaa la capitolul dureri ma inscriu si eu:-) Nah, doar n-o sa lipseasca martie din post:-) Ma doare pe mijlocul burtii sub buric pina spre pubis asa cite un cutit, ma doare ovarul stang (asta e obsesia mea de la inceputul sarcinii...mereu m-a durut si mereu am facut eco si arara OK)...si...ma mai inteapa prin ritzi pitzi
Braxton Hicks am si eu, intr-o vreme erau chiar dese dar a zis doctorita ca nu-i bai cu ele. Cat despre eco am facut pe putin 14, uneori fac si intravaginala si pe burtica (prima pt col, a doua pt bebu).
la burtice*
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Doamna Bibi spune:
Diana,felicitari,in sfarsit ai simtit puiuta!!!Ce moment magic.Cu consultatiile cel mai bine da un telefon si intreaba la receptie care e treaba,eu stiu ca nu se platesc consultatiile la medicul de familie,sunt platite de CAS.
Chiar asa periculoase sunt infectiile cu streptococ la nastere,mie mi-a iesit la analiza streptococus agalactae (parca asa se scrie).Am facut tratament,dar daca recidiveaza?Doctora mi-a zis ca-l mai repetam mai incolo.
ops...
Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
andreea_s spune:
Monica, da-mi un PM cu nr. tau de telefon sa ne conversam despre mobila...
Si eu ma inscriu la aceleasi dureri cu Papa doar ca la mine e ovarul drept
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
diana21 spune:
Fiti atente!!!!
Trebuie sa vedeti chestia asta, e incredibil! Nu cred ca poate fi trucata poza, ce ziceti?
Am gasit-o pe un alt forum!
http://www.bisericasfvineri.go.ro/curiozitati.htm
Fetita Strumfita - 22 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
Ssarah spune:
Monica, eu cand vad ca alte fete tzin bebelusul in buzunar, numai fotomodel nu ma simt ...hehe, oricum bebe sa fie sanatos ca m da noi jos surplusul de papica...
M-ati mai linistit cu streptococul asta...dar tot am asa o strangere de inima....poate simt nevoia de o bataitza cine stie? O avea bebitza mea o mamica sado-maso si nu stiam?. Nu sunt eu genul care sa se alarmeze asa usor, dar asta este un subiect de care n-am mai auzit pana acum si in necunostintza de cauza...
Miha, or fi ligamente, or fi gaze, nici eu nu mai stiu, bine ca au trecut si nu am apucat sa-l sun pe dr la 12 noaptea...Tie cand iti pleaca sosul? Ca eu intre 3-20 mai sunt singurica si unde mai pui ca e ziua lui pe 8 si nu vom fi impreuna , noroc ca are laptopul la el si exista internet. Ma gandeam poate iesim pa undeva sa "ne lingem ranile"..
Alexa - 28 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
diana21 spune:
http://www.fetal-surgery.com/fs-pics.htm
Si asta!!!!
Fetita Strumfita - 22 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
eli spune:
Diana21, Ssarah, Roxi felicitari! Sunteti tare dragute in poze, niste burtici minunate.
Si eu am avut aseara o migrena ingrozitoare, am si atipit si la trezire era si mai puternica durerea. Am luat paracetamol (nu prea a avut efect), m-am dat cu crema mentolata pe frunte si sub ceafa si am mai primit un sfat: sa imi pun felii de cartof crud stropite cu spirt direct pe frunte si apoi sa ma leg cu ceva ca sa stea nemiscati cartofiorii. Si daca se poate sa stau la orizontala in (semi)intuneric. La mine a functionat, oricum era si seara si la pat tot trebuie sa stau. Multa sanatate!
Monica, mersi mult de sfat. Eu am renuntat sa mai merg la cursuri, acum stau mai mult in pat, mai incerc sa stau pe scaun uneori, sprijinita de spatar, dar nu rezist prea mult ca imi atarna burtica si imi amorteste partea dorsala. Cu mancarea, cam greu, m-amsaturat de semipreparate, mereu vreau altceva decat am in frigider , iar tati nici nu se pricepe sa gateasca mancare romaneasca. Mai trisez eu (dar nu des ca sunt cu morcovelul pus) si mai prepar cate ceva stand pe scaunel la bucatarie.
Am si eu o nedumerire, nu eram acum cateva zile la cap 59? Acum suntem la54 ?
Va urez fetelor o zi buna, poate iese soarele pe la voi ca aici a plouat, iar acum e doar inorat si o vantoasa de parca in orice moment se pot rupe copacii!
pt !
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eli, in 22 saptamani