Mamici Iulie-August 2004(54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, norok ca mi-am mancat sanvisurile de dimineata ca altfel... cu ale voastre praji...
Dimineata m-am intepat pentru analize. Sper ca totul va fi OK.
O zi buna tuturor!

Dana M 27 saptamani
29 ani si 9 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

tizo, !!!! daca nu trece ai voie UN (1) antinevralgic eu am luat unul cind ma prabuseam de migrena - are putina aspirina si nu e tragic. dar pina ajungi la el incearca un paracetamol sau un algocalmin. antinevralgicul sa fie ultima solutie - sau, mai bine, o tableta de cofedol (contine 25 mg cofeina) si isi face mult mai repede efectul decit o cana de cafea. sper sa iti treaca repede!!!
cit despre fructe de mare, nu mai zic nimic ptr ca nu vreau sa se supere restul gastii ca le fac pofte aiurea. dar vedeti voi aici...
Cori, trimit PM.
nu ma mai aiuriti cu piscina ca io am alergie la clor si nu poci. plus ca nu prea stim ce curatenie fac aia pe acolo .....better safe than sorry, stiti voi!! plus ca anul trecut in iunie asa baie misto se facea....fara nici o problema!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Fetele am vorbit acum cu prietena mea si pleaca maine dimineata la maternitate. la 9 are programata cezariana. culmea ca era calma... mie mi se pare ciudat sa stii dinainte ca te duci la taiere, eu cred ca mananc papaverina sau ce o fi 3 zi inainte. pe mine m-a luat pe nepregatite data trecuta si parca e mai firesc. i-am promis ca ma voi gandi la ea maine dimineata, abia astept sa-l sun pe tatic pe la 12 cand se dezmeticeste si el si realizeaza ce i s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by mihaella

Gabitza, mi-a picat o fisa...noi oare avem voie in apa?Ca stiu ca nu e voie sa intre apa la cerclaj?Tu ce stii?

n-aveti voie in apa numai daca aveti cerclaj din turta dulce ca vine pestele si-l maninca

Dorsilia mergi cu incredere la eco decat sa stai cu stres ca nu mijka bebelasul cum stiai tu. Eventual precizeaza doctorului sa nu stea cu ecograful pe ureche ca ai tu obsesia ta si cu asta basta:-) Si apropos de frisca...nu mincati prajituri cu frisca decit de la cofetariile pe are le stiti (frisca invechita e nasoalaaa la stomak).

In rest vaz ca va tineti de petreceri. Apa calda la mare balenutzelor

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mersi fetelor !

Cred ca sunt asa in primul rand pentru ca nu pot dormi bine de cateva nopti si la mine lipsa de somn face ravagii la nivel psihic...nu mai stiu ce sa fac...nu din cauza bebelului, el e cuminte...nu stiu de ce sunt asa tensionata la muschii picioarelor. Nu suport nici mormanul de perini de pe langa mine, am inceput sa le arunc din pat. Am inceput sa iau prenatale, poate am lipsa de calciu. Mai am 3 luni si ma rog zilnic la Dumnezeu sa ne ajute! De la lipsa de somn devin depresiva si ma napadesc numai gandurile negre. Nu sunt adepta calmantelor, nu am luat nici inainte de sarcina cand mai aveam insomnii...tot cu mijloace naturiste:seara-lapte cald cu miere, mere, ceai de tei, insa acum parca n-au efect. Si o iau razna deja...plus ca la servici am mult de lucru si greu, imi trebuie multa atentie, iar mie numai aici nu-mi sta capul, cand stau tot cu o mana pe burtic sa vad daca se trezeste bebelul.
Nu e nici o problema Monigue ca ai spus de efectele ecog la urechile fatului ca doar am mai citit si despre alte efecte. Ma gandeam si eu asa ca din prea multa grija de a vedea cat mai des ce face bebelul sa nu cumva sa ii facem rau cu ultrasunetele alea. Ca depinde de aparat, cum e reglat, cat e de vechi, si de cum il manevreaza medicul. Altfel nu ar fi probleme, dar de variabilele astea depinde siguranta folosirii.
Plus ca ieri mi-am tot stors creierii sa decid la care dintre cei doi medici sa merg si tot nu m-am decis. Credeti ca e important sa aiba posibilitatea sa faca si eco intravaginal ? Pentru ca cel mai tanar nu are, si nu-mi poate vedea decat partea externa a colului, ca la eco abdominal cica nu vede partea interna. Si am inteles de la voi ca aia e importanta, nu?

lia 26 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, cofedolul este superbun in durerile de cap de tip migrenos, banuiesc ca stii asta deja ... mie imi prescrisese doctorul cu mentiunea sa iau o pastila inainte de inceperea episodului de durere de cap, ca mai pe urma nu prea isi mai face efectul si sa nu depasesc doua pastile la criza ! Doar ca pe vremurili bune cofedolul se dadea si fara reteta, acum m insa PAS ! Fara prescriptie de la medic nici o farmacie nu iti elibereaza cofedol - asa am luat eu plasa ca imi cpara capul de durere si m-am dus la farmacie, da' mindra aia de acolo nici nu a vrut sa auda !!! Si m-am chinuit cu fasconal, de le mincam ca pe bomboane o vreme ... am zis ca imi fac rinichii praf si pulbere ! Ca aveam niste migrene de ziceam ca mor, nu alta !!!
Lia, bine ai revenit !!! Du-te, mei, si fa-ti ecografia linistita, nu e nici o problema, crede-ma ... eu ieri o luasem pe paranoia road si ma gindeam la ce ar fi daca astia ar descoperi peste niscaiva timp ca apa plata imbuteliata la sticle gen izvoru'miracolelor contine nu stiuce prostii in ea si cine a baut-o risca sa se imbolnaveasca de xxxx afectiuni, dupa care m-am plesnit peste frunte si mi-am zis ca o iau raznaaaaaa, ce naiba ! Du-te la eco, intreaba medicul, el este la dispozitia TA si nu invers ! Bafta !!!! Si lasa-l pe bebe sa dea din miini si din piciorutze cind vrea muschii lui ... si juniorul meu uneori ma loveste de ma sperie, alteori e linistit si parca ma mingiie ... Fiecare cu ale lui !
Alice - 24 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Dragelor, eu am luat si voi mai lua Algocalmin cand simt ca ma doboara durerea de cap, am migrene frecvente si la birou nu pot sa aplic tratamente naturiste, desi sunt adepta lor. Am intrebat 4 doctori- 1 impotriva tuturor medicamentelor, 2 pentru Algocalmin, 1 a votat pentru Paracetamol. Deci, cate o jumatate nu strica, decat sa nu vad pe unde merg!!!

Roberta + BeBe scump din burtica - 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Hehehe papadie...pai ce te faceai tu cu gogoasa daca aveai voie sa mergi la mare?!...o manca rechinu' urgent!...:)))

Lia, adevarul e ca lipsa de somn e nasoala, cred ca de aia esti in asa pasa proasta...

Asa, ma simt datoare sa mai strig catalogul din cand in cand, ca demn posesoare de bata ce ma aflu...Cine e prezent sa ridice doua degete!...:))))

Monica 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Lia, si eu am probleme cu somnul desi inainte dormeam de la 8 seara pana dimineata fara probleme, si am asociat si eu insomnia cu prenatalele, care contin magneziu si care da agitatie. De aceea, mi s-a spus sa le iau doar dimineata dar..degeaba. Aseara mai aveam un pic si faceam criza de nervi, m-am foit ca pestele pe uscat, ma imbracam, ma dezbracam, era ba frig ba cald...bietul meu sos s-a asezat cuminte pe covor sa se uite la TV ca nu ma mai suporta, cred...

Roberta + BeBe scump din burtica - 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briseis spune:

Saluari burticute !!!
eu apuc sa scriu, se pare, doar cand am probleme. Imi cer scuze dar simt ca numai la voi imi este salvarea .......
Am vrut sa intru in concediu de odihna de la 1 mai si apoi sa-mi iau prenatal, insa mi s-a spus ca nu am voie decat la cateva zile de CO , in functie de numarul de zile lucrate pana acum. Deci trebuie inca sa mai vin la servici. Nu-mi face nici o place pentru ca atmosfera de aici este oribila ( relatia cu sefii, colg de birou etc )
Mai mult decat atat de la contabilitate mi s-a facut calculul la indemnizatia aferenta celor 126 de zile in felul urmator: media salariilor brute pe ultimile 10 luni impozitate 40% . No comment...
Voi ce stiti despre asta?
Briseis - DPN 4 august

Mergi la inceput