Mamici din Arad...? (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Claudelu spune:
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Vroiam sa va cert...pai cum voi va faceti de cap in lipsa mea...pai ce a fost cu voi aveti "limbarita"????
M-am socat cand am deschis DC si am vazut cate ati vorbit...ca abia am reusit sa citesc totul...
Magda ma bucur ca si-a revenit Bia...sa stii ca si eu aveam o mare pasiune pentru pasta de dinti dar n-am reusit sa mananc atata de multa pasta in asa putin timp...Bine ca s-a facut bine...Pup-o din partea noastra ca e tare dulcica!!!
Alina, doamne dar dragut e Dragos...eu nu-l uit de cand ati fost la spital..doamne cat de mult il mai pomenim...
Claudia, eu il alaptez pe Raul si sper ca daca am baut si eu un paharel de bere sa nu-l afecteze...mama zicea ca nu, ca doar pe vremea ei se bea bere la greu ca sa aiba lapte...
Daci, multumim ca ne tii la curent cu starea Alinei...imi pare rau ptr ea ca nu a avut vanturi panan acum...ma gandesc ca e tare nasol pentru ea sa stea asa de mult nemancata...eu am avut in aceeasi zi in care m-au si operat....Sanatate multa ii dorim!!!
alinamoro spune:
RAUL ITI DORESC MULTA SANATATE LA IMPLINIREA FRUMOASEI "VARSTUTE" DE 1 LUNA SI MULTE,MULTE LUNI SI ANI DE-AICI INAINTE.
Clau vezi ca berea face lapte mult.Mi-a zis o colega ca ea in fiecare zi bea o bere ca sa aiba lapte,a mai zis ca fetele erau tare cuminti si dormeau bine si i-am zis ca nici nu ma mir dupa atata bere,saracele erau ametite bine.
Am vrut sa mergem acuma seara pe strand si la Primarie,dar suntem super obositi si fara chef de plimbare,mai ales Calin ca el a tras din greu la zugravit azi.Mai avem putin,cateva rosturi de pus la faianta si inca o data sa dea cu lavabil.Luni termina si apoi incepem la curatenie.
Fetelor care ati fost la iarba verde,sper ca ne povestiti si noua cum a fost.
alina
LindaG spune:
Ceau fetelor,
Ma da voi chiar ati avut chef de scris ca si eu de abia am reusit sa citesc totul!!
In primul rind ma bucur ca bolnavioarele noastre se simt mai bine(Clau,Anto si Bia) si va trimit la toate un pupic sa va simtiti si mai bine.
Daci mersi ca ne-ai povestit "peripetiile" pe care le-ati avut la spital.Aveti un puiut tare dulce!!!Transmite-i la Alina si din partea noastra insanatosire grabnica si o asteptam cit de curind inapoi sa ne mai povesteasca cite ceva.
Alina M.,nu megeti miine la iarba verde daca ii timp fain?Daca mincati ceva bun ginditi-va si la mine un picut.
Eu am fost ieri cu un amic in oras seara,ne-am dus sa mincam ceva si dupa aia ne-am dus intr-un local unde se poate dansa pe muzica sud-americana.A fost super fain.Din pacate barbatelului meu nu ii place dansul si eu as dansa intr-una!Oricum azi am fost cu Mark la noi in sat ca s-a facut o mini petrecere pt. 1 Mai si am mincat cartofi prajiti si el un hot dog.Asa ca nu a trebuit sa fac azi de mincare!!!
Alina M. ce mai intrebat tu pe mine ,pe cind o sa vina si la mine bebe,sincera sa fiu nu stiu.Eu as fi avut vreo 2 pina acuma daca ar fi fost dupa mintea mea.Eu as vrea,dar el inca nu se simte pregatit sa fie tatic.Oricum o sa va tin eu la curent daca cumva se intimpla vreo minune!!
Ioana ce mai face ?
Va pup
P.S. Clau mi-a placut ce ti-a spus la telefon asistenta,probabil ca nu s-a gindit mult
LindaG
alinamoro spune:
Ceau Linda.Nu cred ca mergem maine la iarba verde,am auzit ca va ploua maine.Vad ca tu ai sarbatorit fain 1 Mai.Aici la Arad va fi ceva spectacol la Primarie acuma seara,asa am auzit,dar nu mai avem chef sa mergem ca suntem obositi.
Am avut noroc ca mi l-a luat o prietena pe Dragos azi 2 ore si am putut sa lucrez linistita.Cu el nu pot face nimic,este foarte neastamparat,nu sta o clipa,vrea si el sa faca ce ne vede pe noi.
alina
anto spune:
Da Linda ,ma simt mai bine dar nu % ,i-mi trece greu si nu inteleg de ce.Luni merg din nou la dr.Si mie i-mi place muzica sud-americana.
Alina ce spectacol e la primarie?Zi-ne si noua .Vine vre-o formatie de muzica?
Magda cum e Bia ,sper ca e bine .La multi ani si de la mine pt.Raul are o luna baiatusa cresti mare si
Mai fetelor ce mai stiti de Cristina?Nu va intalniti?
Ma duc sa strang in bucatarie ca am avut musafiri la masa si vreau sa ma uit pe urma si eu un pic linistita laTV.
si noapte buna!
alinamoro spune:
quote:Anto mi-a zis Calin ca Pepe a venit in seara asta la spectacolul de la Primarie.Probabil au mai fost si altii,dar nu stiu.S-a dat mici pe gratis.Nu am fost,din pacate.
Originally posted by anto
Da Linda ,ma simt mai bine dar nu % ,i-mi trece greu si nu inteleg de ce.Luni merg din nou la dr.Si mie i-mi place muzica sud-americana.
Alina ce spectacol e la primarie?Zi-ne si noua .Vine vre-o formatie de muzica?
Magda cum e Bia ,sper ca e bine .La multi ani si de la mine pt.Raul are o luna baiatusa cresti mare si
Mai fetelor ce mai stiti de Cristina?Nu va intalniti?
Ma duc sa strang in bucatarie ca am avut musafiri la masa si vreau sa ma uit pe urma si eu un pic linistita laTV.
si noapte buna!
Ne vom intalni cu Cristina,dar am asteptat sa nasca Alina si sa se refaca si ea un pic si apoi ne programam o intalnire.Avem timp ca ea sta toata vara aici.Am vorbit o data cu ea la telefon,m-a sunat ea.
Noapte buna si pupici pentru toate fetele.
alina
claudiak spune:
Vanessa doarme in sfirsit!!! asa ca apuc sie eu sa ma pun putn la computer. La noi a plouat inainte de masa fara pauza, apoi a mai iesit soarele. Mare lucru nu am facut, am fost cu Vanessa pe la plimbare, am mai facut curat pe-acasa (am sarbatorit prin munca) ... Miine merge Linda cu Mark sa o aduca pe mami si pe matusa noastra Abea astept! Din pacate mai stau numai pina marti la noi, apoi pleaca acasa
@Claudelu
Sa-ti fie de bine O bericica mica din an in pasti nu cred ca strica. Eu sa fiu sincera, in ultimii 4 ani nu cred ca am baut un pahar intreg de vin. Adevarul e ca nici inainte de a fi gravida, nu beam mai mult de 4-5 ori pe an, si atunci max. 1 pahar de vin Berea nu-mi place. Da lapte mai am si acum
@Alina M.
Nici nu e de mirare ca fetele colegei tale au dormit asa de bine... Erau sigurat ametite de tot. O bere in fiecare zi? Nu prea cred ca e o idee buna...
LindaG spune:
Si de la noi pentru Raul si sa cresti mare si frumos.
Tu Alina M.,ar trebui sa te bucuri ca ai un copil atita de harnic care vrea sa va ajute!
Anto,ce zici,poate ne intilnim si noi odata in Arad si mergem sa dansam un pic pe muzica sud-americana?!
Va pup
LindaG
Claudelu spune:
Fetelor multam fain de urari!
Sunteti niste dulci!
Chiar ca bine ar fi sa ne intalnim si cu Cristina daca tot e in Arad...dar avem timp ca doar sta toata vara...poate pana atunci se muta si Ioana si mai vii si tu Anto acasa si uite asa ne strangem mai multe...ca am inteles ca Claudia si Linda nu sunt sigure ca vin anul asta in tara!!!
Raul al meu azi a fost atat de cumintel, poate din acuza berii .... a dormit toata ziua si acum face acelasi lucru...
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Anto mi-a zis Calin ca Pepe a venit in seara asta la spectacolul de la Primarie.
si eu stau acasa si ma uit la focul de artificii din balcon...am avut o priveliste de vis...ma multumesc si cu atat deocamdata...
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos