Mamici din Arad...? (7)
Raspunsuri - Pagina 6
alinamoro spune:
FELICITARI ALINA SI DACIAN, SA VA TRAIASCA DRAGOS SI SA CREASCA MARE!
Pana la urma a fost baiat,nu fetita,nu conteaza oricum,sanatos sa fie.Am primit si eu mesajul pe telefon.Asteptam detalii de la Dacian.Multe salutari si multi pupici la Alina.
alina
alinamoro spune:
quote:Linda ce bine de tine ca are cine sa-ti faca mancare.Sotul meu nu prea se baga la bucatarie,ma ajuta,dar nu prepara nimic.In rest la alte lucruri ma ajuta,mai ales la spalat geamuri.
Originally posted by LindaG
Hi fetelor,
Vad ca ati fost tare harnice cu scrisul.Eu de abia acuma am timp sa intru in internet.
De abia astept sa aflu ceva de Alina33 ca si eu is tare curioasa.Sper sa fie totul bine.Ma mir ca asa de tirziu o opereaza.Oricum sunt alaturi de ea.
Nu stiu ce ii cu sotul meu ca azi m-a dus la lucru dimineata(de obicei merg cu autobuz),cind am venit acasa ,in sufragerie pe masa m-a asteptat un buchet de trandafiri albi si roz si acuma s-a apucat sa imi faca de mincare.No ce ziceti de el?
Ioana probabil ce bb s-a miscat.Ce fain!
Clau imi pare rau ca ai asa probleme.Stiu cum ii sa fii constipata si eu sunt de aproape un an jumate.In orice caz iti tin pumnii sa iti treaca repede durerile.Cit despre vergeturi las ca vin eu la vara in Rom. si atunci mergem otirica la iarba verde acolo nu trebuie sa ta ascunzi!Ai un bebe superb.Am vazut si eu pozele.De abia astept sa-l cunosc.
Ok,m-ai intru si eu mai tirziu.Va pup pe toate si pe toti
P.S. arad_linda tot n-a intrat pina acuma.Oare o sa mai vina pe la noi?
LindaG
La unii barbati chiar le place foarte mult la bucatarie si au talent.
Voi cand faceti bb? Scuze daca am mai intrebat,dar nu mai stiu.
alina
pufymic spune:
Felicitari Alina si Dacian!!! Sa fiti sanatosi, si sa va bucurati de Dragos!!!
Clau, imi pare rau ca ai probleme ...incearca si tu si mananca multe fructe(dar nu exagera cu ele, mananca atatea cate vezi ca nu-i fac rau la Raul-diaree, colici) si alimente bogate in fibre(cereale), astea ar trebui sa te ajute. E posibil sa ai hemoroizi, si din experienta mea astia nu trec cu unguente( noi ii operam)....Incearca sa nu te mai fortezi cand mergi la baie, ca sa nu mai ai sangerari. E tare aiurea...saracuta de tine
Linda, acum sunt tot mai convinsa ca pe bb l-am simtit, ca il simt in fiecare zi, dar nu chiar la fel...oricum sunt tare fericita!
Magda, pot sa ma interesez.....o sa-mi intreb colegele sapt. viitoare cand merg la lucru.
Pupic, Ioana si bb mic(18 sapt. si 1 zi)
claudiak spune:
@Claudelu
La probema ta din pacate nu te pot ajuta Nu ma pricep la asta si am avut norocul sau nu am probleme dupa nastere.
In legatura cu Raul. Daca alaptezi numai (fara sa-i dai lapte praf), e absolut normal: sa aibe scaun de pina la 10 ori pe zi sau doar o data la 10 zile. E diferit de la copil la copil. Cunosc mamica la care facea bebe numai o data la 10-14 zile caca. Atita timp cit scutecele sint pline de pipi e totul ok. Bineinteles e altceva daca vezi ca se chinuie si nu poate sa faca. Atunci trebuie putin ajutat...
Ce fain ca adormit Raul asa frumos As dormi si eu cu placere 5 ore intr-o bucata, dar Vanessa mea nu are de gind Intre 3 1/2-7 luni a dormit cite 8-9 ore fara probleme, dar de atunci e catastrofa. Am avut luni, cind se trezea de 10 ori intr-o noapte Acum doar de 3-6 ori...
Iti tin pumnii sa fie bebe tau cuminte si sa te lase sa te odihnesti. Iar tu, cind Raul doarme, intinde-te chiar daca nu poti dormi. Foloseste-te de ocazie.
LindaG spune:
Felicitari pentru Alina si Dacian!Bine ai venit pe lume Dragos!Sa va traiasca Dragos si sa aveti parte numai de bucurii!!
LindaG
alina33 spune:
Buna fetelor, sunt Daci - sotul Alinei.
Va multumim pentru urari, in general nu sunt un tip emotiv, dar cind am vazut cite urari avem - mai sa-mi dea lacrimile de bucurie.
Alina e bine, am lasat-o din pacate cu frisoane - pe la ora 00.00 ca m-a scos asistentele cu matura din salon. In rest e ok - dupa ce trec frisoanele sa vina si ne-a Vintu si e ca pe roate.
Piticul e "BESTIAL" cind l-am auzit de pe hol ca bauna m-am bucurat! Povestea nasterii am facut-o pe scurt la www.inarad.ro/dragos/" target="_blank">http://www.inarad.ro/dragos/ daca n-aveti rabdare, mai scrieti un 8.html dupa adresa - acolo-i numai piticu. Desi ne-am trezit de dimineata, totul s-a petrecut seara - asa ca acum e 1.44 dimi si peste citeva ore trebuie sa ma "caruşez" la Alina sa vad ce face.
bye
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Dacian, inca o data felicitari pentru fecior! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!!! Am vazut pozele cu Alina si cu Dragos......sunt superbe....ai un baietel tare scumpic....!
Ma bucur ca Alina e bine, si nu te ingrijora ca mai face frisoane, asa e dupa orice operatie. Important e ca sunt bine amandoi!
Pupic, Ioana si bb mic(18 sapt. si 2 zile)
maggda spune:
FELICITARI ALINA SI DACIAN, SA VA TRAIASCA BEBELASUL!!!!!
TOT BINELE DIN LUME PENTRU TOTI 3!!!
E tare dragut!
Ioana multumesc frumos.
pupici la toata lumea
Claudelu spune:
Doamne ce frumos e Dragos!
Am retrait totul, mai ales ca am revazut si o asistenta care mie mi-a fost tare draga si a fost printre putinele dedicate muncii...e vorba de asistenta care il tine pe Dragos, cea grasa...o dulceata de femeie...
Dacian pai stiu si eu cum e sa te alunge din salon...asa au facut si cu Claudiu doar ca pe el l-au trimis acasa pe la amiaza, iar el iesea din salon, fuma o tigara si dupa 10-15 min venea iar si tot asa au tinut-o toata ziua pana cand ne-am plictisit noi de ele si l-am trimis eu acasa...Parac nu aveau loc de el...
Inca odata mii de felicitari!
Sa va bucurati de Dragos si sa va umple inimile doar de bucuri si satisfactii!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos