despre sarcina si uter

despre sarcina si uter | Autor: cataloasa

Link direct la acest mesaj

vineri, 23.04 am fost la dr. pt. ecografie - eu merg din luna in luna la control, si totul pare sa fie ok., dimensiunea craniului, lungimea lui, si mai sunt niste chestii scrise pe hartie dar totul se continua cu normal asa ca nu ma stresez; dar mi-a spus la sf ca am uter septat fundic(lucru care nu mi l-a spus sau vazut pana acum) si daca ar fi sa ma iau dupa ce am reusit sa gasesc pe internet despre ac. subiect ar trebui nici macar sa fiu insarcinata!!!! vreau sa-mi spuneti daca ati auzit vreunele despre ce inseamna acest lucru, ce implica...
ma gandesc totusi ca daca era ceva rau sau complicat mi-ar fi spuc ca doar nu merg prima data la el(eu sunt la DR. Ion Ionut-Giulesti) si am mare incredere, dar va intreb asa pt linistea mea
pupici si astept raspuns cat mai repede

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai mai, fatuca, de ce nu l-ai intrebat pe el? El e unul din doctorii care chiar au rabdare sa-ti explice. Si ii si place sa-ti explice kestiilea astea mai stiintifice... Daca nu te lamurim noi, intreaba-l data viitoare, sigur o sa-ti explice ce e, ce ti se poate intampla, etc. Si sigur stie mai bine ca noi, mamicile! (In fine, cele care nu suntem doctorite)

Mergi la inceput