Mamici Iulie-August 2004(53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

In unele spitale se practica si o combinatie intre rahie si epidurala, dar numai la cezariana nu si la nastere naturala.
Daca vorbesti din timp cu medicul despre forma in care vrei sa nasti, cu siguranta ca si anestezistul va fi pregatit. Depinde foarte mult de anestezist daca ramai sau nu cu dureri.

Alina+Bradut(30sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Tin sa va anunt ca pe la mijlocul lunii mai voi intra si eu in concediu, deci o perioada va voi scrie zilnic, ca doar am sala de internet la bloc, dar dupa aia nik, doar telefoane si sms-uri.
Gabi, poate dupa 15 ne facem drumuri impreuna prin magazine, desi tu vei fi deja satula de umblat pana intru eu in concediu.

Alina+Bradut(30sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Alinule si eu intru in concediu pe 15 mai. poate ma luati si pe mine la plimbarica ca am luat obiceiul sa bananai singura prin oras aiurea.
Va pup si va doresc o seara buna. fug la agentie sa iau beletul pt mare.
Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pibilica spune:

Fetelor, am si eu o intrebare.

Am gasit pe un site (american cred) niste sutiene dragutze, dar au masuri foarte ciudate. Adica, masurile sunt intre 34 - 40 de la A la F. Stiti cumva care este corespondentul lor in masura europeana?

Adica, daca eu port 95 cu C, ce masura de la ei mi s-ar potrivi??

Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pibilica, vezi ca exista un site care se numeste lenjerieintima.go.ro unde am gasit un tabel cu masuri de la USA la Europa ... cauta acolo ...
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pibilica spune:

Multumesc Alice 2004.

O sa caut acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Vezi ca sub fotografiam mica unde iti arata sutienul pe care ai dori sa il comanzi scrie "nu iti cunosti masura ?" si "click aici" ... apesi acolo si iti apare tabelul cu masuri !
Alice - pentru lamurire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gata gagici, am pus si celelalte poze, http://community.webshots.com/user/rocksy25, sa o vedeti pe burti si seara....:))
Anita al meu sta numai transversal...ma gidila simultan in ambele extremitati ale burtii cu miinile si picioarele....are chef de joaca. mama 30 de cm????? deja???? auzi, fotomodel scrie pe el, gata......
Pibi, si pe victoriassecret.com gasesti acelasi tabel de masuri.
Iren ar fi misto sa treaca spatele cu ce zici tu acolo..numai ca e simplu paracetamol. eu parca as bea apa cind iau paracetamol asa ca....felicitari celor care le trece!!!
vorbim later...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Roxi, mie nu-mi apar si pozele noi pe care le-ai postat, numai cele 4 de la sfat..Acuma fug la dr, sper sa reusesc sa le vad cand ma intorc. Pupicei

Alexa - 28 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alex, da un refresh ca ti le arata, sunt 10 poze acum...
bafta la medic, te asteptam cu vesti bune!!!!!

Mergi la inceput