ovare care nu functioneaza

ovare care nu functioneaza | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

tocmai am aflat ca nu-mi functioneaza nici un ovar.sunt dezorientata.am programare la medic abia pe 20 mai pentru interpretarea rezultatelor analizelor recomandate.ce ar trebui sa stiu in acest caz?nu am gasit inca pe nimeni care sa fi trecut prin asta!ar trebui sa fiu speriata?pentru ca sunt foarte tare!!!
gabriela
NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Gabi, cine ti-a bagat prostia asta in cap?
Stai linistita, nu poate fi asa! Daca analizele ti-au iesit mai alaturi de normal, oricum nu te gandi la asa ceva. Poti sa ne spui ce s-a intamplat?
Calmeaza-te pana pe 20 si o sa vezi ce zice medicul. Pot fi unele disfunctionalitati, poate ca nu functioneaza asa cum ar trebui in mod ideal, dar pt toate exista o solutie!
Fruntea sus, o sa vezi ca va fi bine!
Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Draga Gabriela,
Eu am aceeasi problema, ovarele mele nu functioneaza asa cum ar trebui, mai grav se produce un "blocaj" in ambele sensuri: pe de-o parte estradiol f.f.mare si pe de alta parte progesteron f.f. mic.
Mai precis ovarele nu raspund impulsurilor transmise de hipofiza si de aici abrambureala hormonala a mea. Eu merg la endocrinolog dar si la ginecolog, tu cum procedezi?
Ai intr-adevar motive sa fii ingrijorata pentru ca "ovarele lenese" produc dezechilibru hormonal iar restabilirea acestuia este tare dificil de realizat. Cu medici buni insa totul este posibil!
Nu cumva sunt si polichistice ovarele tale? ...Si usurel cu stresul(acesta participa si el la blocarea intregului lant de reactii hipotalamus-hipofiza-ovar)
Bafta multa si curaj!
LALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

in genere medicul meu este prof.ancar de la medsana.acolo am facut o ecografie transvaginala cu sonda si medicul parvu m-a anuntat "cu parere de rau"(asa s-a exprimat) ca nu-mi functioneaza nici un ovar si ca nu mi=au functionat NICIODATA.am ajuns acolo pentru ca nu mai am menstruatie de vreo 2 ani.si am tot facut tratamente si nimic.de asta sunt cam speriata.sper totusi sa fie bine,dar deocamdata sunt chiar speriata.
gabriela
NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monn_roe spune:

Draga Gabita, si eu ma aflu in aceeasi situatie de cand ma stiu insa spre deosebire de tine imi mai vine ciclul de cateva ori pe an. Eu mi-am facut si laparoscopie pentru decorticarea ovarelor si tot degeaba. Progesteronul meu este mult sub limita, chiar mai rau ca la femeile la menopauza.Eu am incercat diverse tratamente, naturiste (tincturi de: coada soricelului, mugur de zmeur, marar), alopate (progesteron, duphaston, anticonceptionale) si ... cat timp iau pastile e bine (adica imi vine ciclul) cat nu iau ... la revedere.
Acum mai nou am inceput un tratament homeopat, si spre mirarea mea mi-a venit, dar nu stiu sigur sa fi fost de la el sau pur si simplu o coincidenta.
Eu nu vreau sa tedescurajez, dar eu ma chinui de multi ani cu chestia asta si din nefericire nu s-a remediat nimic. Eu iti doresc multa sanatate si succes.

Mergi la inceput