Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 9
iubibubi spune:
uoooff, Lexi... saracutu' piciulica! :(( atatea femei roind in jurul lui si el bolnavior :) bine ca s-a terminat, multa sanatate si pupi multi de la noi!
pupam si obrajorii lu' Marc, desi nu stiu unde a dibuit Lexi calendarul de niu giarzi, ca io tot caut si numa' "rece" mi se spune... :))
Raly, eu am trecut o singura data prin experienta asta si "verificatul" a fost mai mult o formalitate. s-au uitat daca nu sunt stricaciuni majore (pereti sparti, mocheta arsa :)) si ne-am despartit prieteni, cu depozitul intact :) e adevarat ca statusem intr-o comunitate de apartamente, nu era al unei persoane fizice (owner). primii, de obicei, dupa ce se elibereaza un apartament, il renoveaza cat de cat, deci nu conteaza o gaurica de la cuiul unde a fost agatat tabloul familiei :). la owner nu stiu cum sta treaba.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
raly spune:
Va multumesc pentru raspunsuri, astept in continuare parerile voastre.
Lai, noi ne mutam acum in Walnut Creek, dar in Berkeley suntem ca la noi acasa, sotul lucreaza la Universitate, iar mie imi place de mor sa ma plimb pe Telegraph. Avem si noi prieteni romani(cativa) care stau in campus, in cladirile cele noi, au stat in International House inainte.
Mi-ar placea sa mai vorbim si poate sa ne si cunoastem. Noi am vazut o multime de apartamente in zona, daca vrei pot sa iti dau detalii despre experientele noastre. Am renuntat la zona nu pentru ca nu am gasit ap bune, ci pt ca vroiam o zona mai safe si oameni mai frumosi, daca ai fost in Richmond stii despre ce spun.
Numai bine tuturor,
Andrada spune:
lexi sanatate multe la puisor si multam mult de urare,
Multam iubibuiiubi
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
simonaM spune:
no uita ca am aparut si eu pe aici.multumesc mult fetelor pt urare.a trecut repede.(deja am imbatrinit cu un an).....dar eu mai vroiam...asa ca pina la sfirsitul anului tot ziua mea e.am primit cadouri....bla,bla,bla,flori....si multe pupaturi...de care nici acum nu scap.in rest tort mai am pt fiecare....sunteti binevenite ca prajituri mai am....destule!ok numai bine si o seara placuta sa aveti toate.va pup si inca o data multumesc !!!!don't worry....be happy.mona78
lai spune:
Raly, si mie mi-ar face placere sa mai vorbim! Daca vrei sa-mi dai detalii despre experientele voastre cu cautatul apartamentului, mi-ar fi de mare folos, multumesc! Eventual poti sa-mi scrii pe PM.
Lai
cataghe spune:
Ba sa nu va mutati pe PM, pliiiiiiiiiz!!!... ca mai sunt si "aspiranti" de la Romanica,,,care stau cu okii cit cepele pe discutiile voastre!
Va pup pe toate (si pe Mircea, evident!!!),
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
geliza spune:
subscriu la categoria "aspiranti" si la plizzzzzzul cu mutatul pe PM.
Pupici tuturor (si lu' Mircea)
Eliza
Laura Takacs spune:
Of Lexi, numai "mama de copil" sa nu fii! Am trecut si eu printr-o faza de spital de ma mir ca am ramas intreaga. Puiul meu cel mare a facut o viroza cu 41 febra timp de cinci zile, si nimeni nu i-a dat nimic in afara de Tylenol. A stat trei zile in spital pe perfuzii, si n-am crezut ca scapa, plangeam ca nu stiam daca mai iasa intreg sau deloc. Apoi colac peste pupaza a facut pe un teren slabit pneumonie dupa o luna, si pe urma dupa inca una a doua serie de pneumonie. Si uite asa a ramas saracul cu cu inceput de astma, de care nu stiu cum vom scapa. De cate ori il ducem la mare/ocean e mai bine, chesti e de aerosoli, dar in timpul anului se face la loc. Nu face inca crize, doar oboseste si tuseste la efort. Ma gandesc sa-l duc vreo cativa ani la salina in Romania, am auzit ca da rezultate.
Si asa-i cu limba romana. A venit o gagicutza aici la serviciu care e nascuta in Romania, are 23 de ani. Am inceput sa vorbesc cu ea romaneste, si imi zice "sorry, I don't understand". Pai cum mama ta nu understand, cand pustiul meu de 8 ani nascut in America are un vocabular de-ti sta mintea in loc (inclusiv expresia "sa-mi bag piciorul"). Vorbeste engleza cu accent (fata) si romaneste la fel de rau, dar pana la urma daca i-am vorbit mai rar m-a priceput. O fii avand parinti care au tinut cu tot dinadinsul sa se americanizeze si in the process i-au stricat si la fata engleza. Sunt destui romani care tin neaparat sa-si uite originea. Trist, de ce le-o fii rusine de locurile unde s-au nascut si au mancat painea, nu stiu.
Multumesc fetelor care mi-au trimis informatii despre biletele de avion. Azi ma apuc de cautat.
mn spune:
buna dimineata la toata lumea,
am si eu o intrebare tehnica..daca sa mai povestit treba asta, doar dati-mi link-ul.
Deci, aici este intrebarea: ati patit ca bb-ul vostru sa scuipe cind ii dati de mincare? al nostru face cam www.nistor.info/gallery/view_photo.php?set_albumName=album74&id=120_2059" target="_blank">asa.
Daca ati patiti, cum ati rezolvat-o?
--
mn
ocebine spune:
'Neata la toata lumea.
Nu stiu cum unii pot uita a vorbi romaneste. Si pe ai mei ii toc in romaneste tot timpul si pricep. E adevarat ca vorbesc cu un pic de accent dar de priceput pricep tot (chiar prea mult). Nu prea pot sa-l zica pe "r" si iese ceva de genul " ma doae buuta" (ma doare burta)...
Sint in a doua zi de South Beach Diet si imi consum momentan paharul de "delicios" V8. Am intrat toti (mai putin tata si copii) in diet. Speram sa mai dam ceva kg jos pina deschidem pool-ul ca altfel speriem pe noii chiriasi cu o viziune de balene esuate pe deck in curte!!!
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg