La France (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna dimineata, azi prima sunt eu, se pare! Nu-s ce m-a apucat asa de dimineata, sunt tare vioaie, prevad o zi excelenta! La fel si voua!
In primul rand felicitari Ancai pentru bebelus, stiu ce simti la prima ecografie, si la a doua, si la a treia... Sarcina usoara in continuare si sa fiti sanatosi tu si bebe!

Sibylle, tu o sa citesti mesajul ceva mai tarziu... sper ca esi mai putin obosita ca aseara si ca nu ai avut batai de cap cu babby sittingul! Asteptam impresii dupa a doua zi de activitate in campul muncii!

O zi buna la toata lumea!
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si eu si eu sunt matinala Lulu si cu voie buna ce de....sunt in "weekend"!
Anca, felicitari pt bb, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Va pup si va urez o zi buna!
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Of, fetelor, m-am lamurit si eu cu Telerabais-ul ala... Oare vor reveni la tariful celalalt?

L si bb mic (DPN 20 oct.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

eu nu pot sa nu ma gandesc ca poate e o decetiune tehnica la calculatoarele lor , caci pe site apare tot tarif local.Sa speram ca isi da seama cineva si repara .
Pupici

Cristina 20 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pe site-ul terabais.com este o rubrica "Signalement de panne".
Trebuie sa completati acolo formularul si sa spuneti ca nu a mers cu tariful inscris pe site, adica cel local....
Cu cit o faceti mai repede si mai multe- cele care au incercat sa sune, nu toate, pt ca se pare ca verifica - cu atit se va rezolva mai repede problema.
Eu va salut din mers, am plecat in vacanta 2 sapamini. Bye!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Am trimis un mail la télérabais, fiindca noi suntem abonati la buletinul lor informativ si de data asta n-am primit nimic in legatura cu o schimbare de tarif pentru Romania. De fiecare data ne-au raspuns repede, sa asteptam sa vedem ce zic de data asta. M-ar mira sa fie o defectiune.
Era prea frumos,dar ca orice minune, a tinut trei zile...
Sa ne tinem pumnii!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Fetelor, eu le-am scris aseara un mail (vorbesc de Telerabais), poate le scrieti si voi ca sa revina la tariful local!
Uitati ce le-am scris eu!
J’ai été très contente de vous découvrir… Et pourtant maintenant je suis deçue !
Vous annoncé sur votre site le prochain tarif avec la Roumanie :

Roumanie (normal) tarif local 0811-65 31 31

J’ai appelé et pourtant, temps perdu ! Une voix pre-enregistrée m’a invité de former un autre numéro pour parler en Roumanie, beaucoup plus cher, évidement !
S-agit-il d’un bug ou de la publicité mensongère ?
Cordialement,

Ce ziceti?...
Au si un n° gratuit pentru reclamatii:
Si vous avez une reclamation a formular: Telephonez a notre service client au 0800-904830 (Horaires d'ouverture: Lundi a vendredi de 10:00 a 18:00 heures) ou une personne traitera votre reclamation.
Poate o sa-i sun!

Oana, felicitari pentru bebe! Cred ca sunteti in al !
Ai grija de tine acum! Nu ai voie sa fumezi, sa bei alcool si nici sa maninci o gramada de chestii periculoase pentru gravide, care pot da toxoplasmoza sau listerioza (cum ar fi mezeluri, carne cruda, brinza facuta din lapte crud, peste crud sau icre etc). Ai facut analizele sa vezi daca esti imunizata contra toxoplasmozei?

Cu drag,

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Hop si eu racusorul . Buna dimineata ! Fetelor am fost ieri la plaja si m-am facut negru rosiatic , dar faza cea mai dura e ca numai pe fata am stat ca nu ma mai puteam satura . Noroc de intuitie ca-mi luasem deja cremurica dupa soare . Ciudat e insa ca eu pana acum doi ani ma innegream direct , acum in schimb pielea-i cam rosiatica . ohhh ... Azi vad ca nu e soare si eu imi pregatisem ruxacelul de aseara

Anca felicitari pt ! Ma bucur ca ai o sarcina usoara si sa speram ca va fi la fel si nasterea

Aurelia , eu am plecat efectiv la drum cu gentuta plina cv si am luat toate barurile si restaurantele la rand , intreband de " le responsable " , caut de munca , bla bla bla , daca nu aveau nevoie il lasam la fel ca nu se stie niciodata . Si hotelurile sunt o tinta buna numai ca e ceva mai dificil in sensul ca lasi cv - ul ( e bine si scrisoare de motivatie ) la " bureaux des ressources humaines " numit inainte " bureaux du personnel " si de acolo pleaca mai departe catre sectiunea aleasa de tine ( ex : bar , restaurant , menaj , etc ) . E adevarat ca de multe ori poate iesi si te simti un rahat dar tot inainte . Asa si responsabilul isi poate face o idee mai buna despre tine .

Va aud cu tel la tarif resdus si mi se face rauuuuu , eu oricum ar fi , cel mai ieftin dau cca 40 centi /min . Sau imi mai iau ( ff rar ) in Italia cartele internationale si cu 5 euro vorbesc 30 min .

Week-end placut la toata lumea si vacanta placuta Chatonel !

Oana ce mai face burticutza dragutza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, hai ca ma apuc si eu sa trimit mailul care l-a trimis Otilia, poate iese ceva intr-un final.
Otilia, iti multumesc din suflet pentru urari! Care sunt branzeturile din lapte crud????? Gen Petit Louis, sau topita...?Ca mie astea imi plac. Si analizele cred ca o sa mi le dea sa le fac pentru data viitore, caci maine am primul RDV. Tot ce stiu (din ce imi aduc aminte) este ca am Rh negativ. Si mami mi-a zis ca s-ar putea sa imi aduc bine aminte, caci ea avea Rh negativ, tati pozitiv, dar cand ne-a nascut pe toate trei fetele i-au zis ca si ele tot negativ au luat. Sper sa aiba si ea si eu probleme de memorie... Si nici thon la conserva nu am voie? Nici pate de ficat? Ca eu asa am vazut ca scriau fetele aici, pe forum, dar eu nu prea cred pana nu intreb dr.
Burticutza face bine, debby, sper, caci am carat ieri pungi grele de la cumparaturi si tremuram toata si dr mi-a zis sa nu fac efort mare in primele trei luni, pana se....nu imi vine in romaneste..."il faut qu'il s'acroche bien"...Si toata ziua m-am gandit, dar seara am zis ca daca nu am avut nici o sangerare, nimic, totul e bine, sper! Oricum, George m-a certat rau, si a zis ca puteam sa am rabdare sa mergem cu masina, si ca daca mai fac o data, ne certam si mai rau. Asa ca...incerc sa ma abtin de acum incolo.
Eu ma apuc sa fac o tocanita de cartofi acum si putina ordine prin casa, dar ma gandesc si la voi!
Chatonel, vacanta placuta! Vreau si eu macar o saptamana...stiti unde? La tara...Va pup!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, am intrat pe siteul celor de la telerabais acum si au modificat, scrie 12 centi/min cu Romania.

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput