Cum vi se pare viata in Japonia? (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

Jojo ,fa-ne o fisa mai detaliata a scumpei tale soacre (tanara ,batrana ,ce mancare ii place ,ce baruri frecventeaza ...) ,gasim cumva o modalitate sa ii punem o piedica sa se mai imblanzeasca ...vad ca suntem vecini aici in Yokohama.
Da-o in roata la MinatoMirai si fa-i vant ...( sper sa nu o ia Julie ca o instigare la violenta si sa-mi 'aranjeze' postul ...).
Btw ,anu' asta se sarbatoresc 150ani de la inceputul Japoniei moderne si deschiderea portului Yokohama ,o sa fie o parada interesanta pe 3Mai in zona Kannai ,Sakuraghicho,World Porters ,Red Brick house samd ,vezi aici http://www.kanagawa-kankou.or.jp/english/hot_news/index.html
A nice GW tuturor.

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Io la apel....!
Multam fain la voi toate care ii urarati maei mele la multi ani, si multam ca va gandirati la noi.
Eddy ....poi atunci `` si la mami tau!
Noi cuminti cu bebelu, vorbim, barfim ... facem treaba ( mai rarut ca e greu burtu) si asteptam sa vina barza cu .

Bey Jojo chiar asa, da amanunte ca poate o fi leac si pentru durerea ta.Acuma serios...io nu poci sa iti dau sfaturi iok ca io n-am socrella ...iar socrulik.. e ca si cand n-ar fi si oricum nu stam impreuna, nici macar in acelasi oras.Pe mine ma enerveaza ca de cate ori merem pe la el, desi ii cumparam si lui ocashi d-alea cat cuprinde , imi sterpeleste mie chipsurile de cartofi ( cu care in prealabil il servesc da zice ca nu-s bune).Mi-a facut figura de cateva ori cu chipsurile sau ma rog ce-oi manca io acolo.....ia si fuge la el in camera.Da` cam asta e marea mea dilema: cum sa-l fac sa nu mai fure ...ca nu e nici un combini p-aproape si taman can fura socru-mio alea i se face si lu` Pityku meu pofta.Mai nou imi iau rezerve in masina sa fiu sigura ....
In rest e tare de treaba mosuliku meu si se intereseaza rau tare de burtoi.

Da io te ascult Jojolika asa ca descarca-te!!!!!!!!!!

va pupacesc si mai viu pe la voi

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Dan,esti nebun...oricum v-a multumesc la toti ca aveti rabdare sa-mi cititi mesajeleRevin miine cu amanunte,ca fac baie la strengaru meu si ma schimb pe program de noapte...asa ca noapte buna,si vise placute (fara soacre)

Ma bucur ca v-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare tuturor! Dan si eu am avut la inceput futon dar acum, dupa ce mi-am rearanjat dormitorul mi-am facut comanda de pat. Adevarul e ca futonul il potzi folosi doar daca ai camera decorata in stil japonez(si aici ma refer obligatoriu la tatami). Noi daca ne-am pus parchet , parca nu mai merge treaba.Michiyan si eu am vazut cum altzii isi refolosesc apa. E un fel de fierbator, termostat, nu-s cum sa ii spun care daca il fixezi la o anumita temperatura itzi mentine apa calda si o potzi refolosi si dupa 2 zile Mi se pare total neigenic. Dar fiecare face cum e educat. Pana acum am avut si noi cada si ma stresa la maxim ca e mai mult adanca si destul de ingusta si acum am renuntzat la ea. Avem o cabina de dus si mi se pare suficient. La noi in Oita am vazut ca cei de la NHK organizeaza diferite cursuri de yoga, fotografie, dans, handcraft, ikebana etc. Mi se pare interesat si cred ca o sa ma duc si eu. Voi ati participat la vre-un astfel de curs in Jp? Aha! Pe 22 mai este un festival de mambo. Abia astept sa ma duc si sa il vad pe barbate-meu cum danseaza

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Eddy, Azumi la multi ani mamicilor voastre!!Sa le dea Domnul multa sanatate si sa se bucure de nepoteii lor cat mai mult timp!!

Faza cu baia si mie mi se pare o chestie neigienica.
Si eu pastrez cateodata apa in cada, dar nu pt a o folosi inca o data la imbaiat, ci pt. spalatul rufelor.Ca asa am vazut la emisiunile alea cu `kechi`, `urawaza` s.a.m.d.

Adina & Luka (2 ani pe 15 mai)

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Mergi la inceput

Cred ca iar mi s-a stricat compu`!! Nu-mi vine sa cred ca nu a intrat nimeni sa dea raportul!! M-am speriat cand nu am mai vazut subiectul pe prima pagina, ca de obicei.
Ati plecat deja in GW??Daca da, va urez distractie placuta si sa veniti cu poze sa-mi faceti in ciuda!!
Eu mor de nervi ca al meu nu are deloc liber... nici anu` asta... As fi vrut sa mergem undeva la mare sa ma invete si pe mine

va pupic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Nu te oftica asa de tare Yashi, ca nici eu anul acesta,cu toate ca am liber,nu ma duc nicaieri.Tocmai in GW alearga trei dintre cei patru cai si nu putem pleca nicaieri,ca cica se pare ca au sanse de catig,si dac ies pe primul loc,trebuie sa ne tragem in poza cu ei.Dar oricum sper sa ma distrez la curse de cai mai ales ca vreau s-o iau si pe gabelstefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Nici eu nu merg nicaieri in GW.Nici al meu sot nu are liber decat miercuri(ca iin fiecare saptamana).In schimb va veni in vizita o prietena de a mea din Wakkanai si o sa incercam sa ne distram local.Eventual sa dam o fuga pana in Akkan cu busul sau masina cu intoarcere in aceeasi zi.
Distractie placuta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Bey oamenilor...sa aveti o minivacanta super!io stau acasa ....in gradina la suete cu vecinele ca cu burtoiu meu greu si cu valurile astea misto care-l baga pe taty in boale cu surfingu` lui...nu prea ne trage sa plecam prea departe.
Asa ca ne mai auzim

ana

Mergi la inceput

Michiyan, sa ne tii la curent cu ce fac caii!!BAFTA!!
Dane, tu mergi maine la parada din Yokohama?Sa ne spui si noua cum a fost!!
Distractie maxima in vacanta asta!!Cine are...

Mergi la inceput