ce prostioare mai spun copilasii
Am auzit acum cateva zile la emisiunea lui Teo doua istorisiri:
Un copilas vazand pentru prima data un cantar intreaba ce obiecte ste si i se raapunde: Este un cantar. Si copilasul intreaba: Si de ce nu canta?
Alt copil a auzit prima data expresia "luna plina" a intrebat:"Plina cu ce?"
Si acuuuuum cireasa depe tort! Cine a vazut emisiunea lui Iantu cu "Copii spun lucruri traznite" poate ca stie faza. Va avertizez, pe cei mai pudici dintre voi ca povestea face referire la ceva f intim si nu tocmai ortodox.
Un baietel povestea cum a dat el buzna in baie unde erau parintii lui si a vazut-o pe mamica lui cum "ii manca" p..ta lui tata si a fugit speriat sa nu i-o manance si lui.
Acum ,dincolo de cat de penibil se simt parintii si s-au simtit si cand el a povestit totul la tv, ma gandesc ca dac isi va aminti cand va creste ( si cred ca-si va aminti fiindca s-a speriat) si va intelege va fi foarte aiurea situatia.
Dincolo insa de astea situatia mi s-a paruta tat de hilara ca am ras cu lacrimi.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Raspunsuri
louisea spune:
quote:
Initial creeata de elara
Un baietel povestea cum a dat el buzna in baie unde erau parintii lui si a vazut-o pe mamica lui cum "ii manca" p..ta lui tata si a fugit speriat sa nu i-o manance si lui.
Ninja spune:
Ce perversi!!!
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
bebetica spune:
Tragicomic !!!!
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da
debby spune:
Cred ca m-as face miiiiiiiiiccccccccccaaaaaaaaaa . Adevarul e ca trebuie sa ai zece ochi si precautie maxima !
http://community.webshots.com/user/deborah_debby-date
Cristina_C spune:
quote:
Initial creeata de elara
Si acuuuuum cireasa depe tort! Cine a vazut emisiunea lui Iantu cu "Copii spun lucruri traznite" poate ca stie faza. Va avertizez, pe cei mai pudici dintre voi ca povestea face referire la ceva f intim si nu tocmai ortodox.
Acum ,dincolo de cat de penibil se simt parintii si s-au simtit si cand el a povestit totul la tv, ma gandesc ca dac isi va aminti cand va creste ( si cred ca-si va aminti fiindca s-a speriat) si va intelege va fi foarte aiurea situatia.
Dincolo insa de astea situatia mi s-a paruta tat de hilara ca am ras cu lacrimi.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Ce jenant!
Cristina
Dana_ spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Cquote:
Initial creeata de elara
Seneca
Ce jenant!
Cristina
Subscriu
Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
elena_ltd spune:
Rasu' - plansu' sau ar fi tragic daca n-ar fi comic! Bestial!!!!
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
PaulaM spune:
Mara se tot joaca de-a ascunsul si cel mai bun loc gasit de ea este dulapul de la ea din camera. A reusit sa desprinda placajul din spatele dulapului. Ieri dupa-amiaza a vrut sa isi ia ceva din dulap, l-a deschis si a exclamat "Mami mi s-a f....t dulapul!!!" M-am uitat la ea straduindu-ma sa nu ma apuce risul si am intrebat-o ce a patit dulapul ei. Raspunsul a fost promp "S-a stricat"