Despre Ecografii

Despre Ecografii | Autor: kita

Link direct la acest mesaj

Am o nelamurire privind tipurile de ecografii ce se executa la diferite cabinete particulare.
De exemplu mie mi s-a recomandat sa-mi fac ecografie pelviana (de la Clinica Diagnosis), unde mie una mi se pare foarte scumpa- 800.000 lei; asa ca am purces la cautare pe internet unde am gasit urmatoarele tipuri:Ecografie obstetricalã (400.000 lei)
Ecografie genitalã (400.000 lei) , Ecografie abdominalã + genitalã (450.000 lei),Ecografie vaginalã (450.000 lei). Eu la care tip de ecografie ma incadrez, tinand cont ca sunt abia aspiranta, in faza de efectuare a analizelor de preconceptie. Si, BTW, puteti sa imi recomandati un doctor ecograf bun si mai accesibil la pret???
Thanks a lot.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

bine ai venit la kita
la ecografia pelviana se vizualizeaza aparatul genital din exterior (uter, ovare). Pop si Iosup sunt cei mai buni dr. ecografisti din tara. Pe Iosup il gasesti la Centru Medical Unirea, de preferat cladirea din str. Enescu, are un ecograf mai performant.

bafta!

p.s. ce este "BTW" ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

BTW= by the way=apropo,Tia
Eu am facut la Puls echo genitala=uter+ovare si am dat 300000.
Valentina
PS bine ai venit la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Multumesc mult, dar sa stii ca la IOSUB ( care este si la CMU si la Diagnosis) ecografia este 800.000 lei.
Unde are sediul PULS? (eu stau in zona Colentina) si stiu sediul de Salvare puls ( pe Str. Spandarian) dar nu fac ecografii acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Incearca si la Clinica Sanador din Piata Alba Iulia la dr Herghelegiu Doru. Pretul nu il stiu cu siguranta in jur de 500.000 lei.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

Oh, Doamne! ce complicat! Eu acum aud pt prima data...si am aproape 8 luni. Fac echo la fiecare 2 saptamani, dar habar nu am de care...In Ro stiu doar ca imi cereau sa fiu cu vezica plina, si se uitau de pe burta.Aici nu vroiau vezica plina dar se accesa vaginal in primele luni, pe urma tot din afara. Lamuriti-ma si pe mine care-i diferenta intre cea obstreticala si genitala?ca cea abdominala sau vaginala am inteles.

Sa fiti iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

la Puls de pe Spandarian stiu ca ca faceau abdominala acum 2 ani, un alt sediu Puls mai este parca si pe la 1Mai

quote:
Originally posted by kita

Multumesc mult, dar sa stii ca la IOSUB ( care este si la CMU si la Diagnosis) ecografia este 800.000 lei.
Unde are sediul PULS? (eu stau in zona Colentina) si stiu sediul de Salvare puls ( pe Str. Spandarian) dar nu fac ecografii acolo.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Kita,sediul Puls din Colentina nu stiu unde este.Eu ma duc la cel din str.Turda nr.127.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Kita,sediul Puls din Colentina nu stiu unde este.Eu ma duc la cel din str.Turda nr.127.
Valentina

SC PULS MADICA SRL
Str. Teiul Doamei nr 2, bl.10, sc.1, ap.4, sect 2 tel 242.13.76
Str. Turda nr 127, bl.2, sc.E, ap.196, sect 1 tel 224.01.87

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Fetelor, dar prin Balta Alba - Mall stiti unde se pot face echografii intravaginale mai ieftin? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Pt. Rozi: Cabinet Gynecoland (www.gynecoland.ro )-Dr. Moisa, zona Mall, tel.: 3221983- Pret 250000/ echo.

Ilenya

Mergi la inceput