Cum au reactionat socrii cind au aflat ca vine bb?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

De cand ne-am casatorit "socrii" mi-au spus ca sa nu facem copil decat peste 3 ani cel putin.

Ei bine am nascut un BB peste 5 ani dar tot nu a fost bine. Cand au aflat ca sunt insarcinata a picat cerul pe ei si tot sperau ca nu sunt insarcinata. Era pentru prima data cand ramaneam.
NICIODATA NU AU ACCEPTAT SA AVEM UN COPIL SI NICI ACUM cand Stef are 1 an si 5 luni nu s-au impacat cu ideea existentei copilului.

Ciudat ! cred ca venirea pe lume a primului nepot nu a fost decat obligatia recunosterii ca nu mai sunt tineri si cred ca acest lucru nu pot ei accepta: statutul de bunici.

Si acum sunt suparati pe mine.

Asa sa le ajute Dumnezeu !

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

O, Doamne, nu-mi vine sa cred ce am citit la acest subiect, ce reactii ingrozitoare. La noi a fost mare, mare bucurie in familie, si a parintilor mei si a socrilor. De mult ne bateau ei la cap, atitudinea lor nu s-a schimbat nici acum. Ne ajuta foarte mult la cresterea Clarei, si in general la orice. Mai ales socrii mei, ca stau si aproape de noi, ai mei fiind in provincie si cu mai putine resurse materiale. O adora pe Clara si acum iar au inceput sa ne bata la cap, sa-l facem pe al doilea. Sunt niste oameni extraordinari, si ai mei si ai lui. Mare noroc am avut, multumesc lui Doamne Doamne, si sa le dea sanatate. Va doresc si voua, tuturor, socrii si parinti ca ai mei.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

bibi, felicitari pentru parintii tai. Stiu sentimentul, pentru ca si ai mei sunt la fel, desi o vad pe Andra mai des.

Reactia socrilor: i-am spus la telefon soacrei mele, care a continuat conversatia de parca nu spusesem nimic. Abia a doua zi m-a sunat sa ma felicite si sa isi ceara scuze ca nu a percutat de prima data. Relatiile cu ei sunt ... destul de ... deci pentru mine nu conteaza f mult ce spun ei. Insa, daca acum le-as spune ca astept al doilea copil, nu cred ca ar fi deloc fericiti. Desi acum o iubesc pe Andra foarte mult, nu ne ajuta cu nimic in cresterea ei, nici macar o jucarie de Paste sau de Craciun. Ei, asta e!

Alina si Andra - 2 ani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Wow, frumos subiect!
Noi eram casatoriti de 9 ani si bebe nu vroia sa apara, iar dupa investigatii am aflat ca singura solutie era fertilizarea in vitro. Cat de greu mi-a fost sa ma decid nu va mai spun. Iar in toata povestea asta, mama ma suna plangand si-mi spunea ca daca exista vreun risc cat de mic pentru mine, sa nu fac fertilizare, ca ea vrea sa aiba o fata sanatoasa mai mult decat isi doreste nepoti. Atunci m-a dat peste cap tare, dar acum cat de bine o inteleg, cand astept si eu o fetita!
Totusi am trecut la fapte si s-a intamplat si minunea, o bebelina mica de 28 saptamani care o sa vina pe lume in iulie.
La aflarea vestii, ai mei au plans de fericire. La fel si soacra mea. A fost poate una din cele mai mari bucurii pe care le-o puteam aduce.
Iar mama ma uimeste cat de mult o iubeste deja pe mititica, a plans de emotie cand a pus mana pe burtica si a simtit cum misca, a plans cand a aflat ca i-am ales deja hainutele cu care o s-o aducem acasa de la maternitate. I-am zis ca am vazut un patut frumos, dar e cam scump, la care s-a oferit imediat sa il cumpere ea, la fel si carucior, au zis ca e cadoul lor. Iar mama deja sufera ca i-am spus ca fetita o s-o crestem noi si n-o s-o dau lor sa ne-o creasca, macar din cand in cand.
Acum m-am convins ca isi dorea enorm un nepot, dar poate ca se temea sa nu patesc eu ceva, tocmai pt ca ma iubeste prea mult.
Soacra mea e si ea foarte bucuroasa de copil, s-a rugat mult pt noi sa reusim si asteapta cu sufletul la gura sa se nasca.
Dar cred ca pana la urma bucuria de a fi mama e la fel de mare, indiferent de sustinerea pe care o primesti de la parinti, asa ca, fetelor, nu puneti la suflet reactiile lor in caz ca nu sunt chiar cum v-ati fi dorit, important este ca bebe sa fie sanatos si dorit de mami si tati lui. In final invatam si noi din experiente, bune sau rele, cum sa reactionam cand o sa avem nepoti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Sa va spun si care a fost reactia mamei mele si a lui Makis!

Ii spusesem sorei mele ca s-ar putea sa fiu gravida,stia si mama!
Fac prima eco,aveam 5 saptamani!
Cind ma intorc acasa,fac pe calma cind Makis ma intreaba ce am facut la dr. Ii spin ca se confirma banuiala mea si ca sint gravida in 5 saptamani."Vrei sa vezi poza de la eco",il intreb...la raspunsul lui afirmativ,scot poza din plic! Se uita,erau doua bobite mici si ma intraba"Ce sint astea doua bobite?"...Nu a avut nevoie de raspuns...intrebarea lui,avea si raspuns!!!
DOI...DOI...DOI...DOI... Pentru mult timp a fost singurul cuvint care ii iesea din gura!
Cind am sunat-o pe mama,am intrebat-o daca sta jos,mi-a zis ca nu si i-am spus sa se aseze...s-a asezat si i-am servit BOMBA!!! AM GEMENI,mami!!! Nu ma credea,nu putea sa ma creada,credea ca glumesc!!! Mama e o femeie simpla de la tara si nu are idee de ecografii si alte minuni de genul asta...De unde stii,cum poti sa stii,e imposibil!!! I-am explicat,cinci min ma credea,cinci era din nou in ceata...pina la urma s-a hotarit ca nu putea glumi cu asa ceva...bucuria ei era asa de mare,doar la ideea ca as putea fi gravida,incit faptul ca voi avea DOI COPII,aufost peste ceea ce astepta si nu incapea atita fericire in sufletul ei...Am plins amandoua de fericire...si timp de o saptamana o sunam sa-i spun ca sint bine si ca nu e o gluma!!!
MAMA MEA NU SI-A VAZUT INCA NEPOTII SI ASTA E FOCUL MEU SI AL EI CEL MAI MARE!!!

Theodora, Alexandros, Yannis
Ai pensule,ai culori,deseneaza raiul si intra in el!
CRISTOS A INVIAT! HRISTOS ANESTI!
http://community.webshots.com/user/theodorapap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Socrela mea la primul copil mi-a zis ca nu prea e timpul iar la al doilea copil a facut ochii mari caci eram aproape de 40 de ani.
Dar totul e bine cand se termina cu bine...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Citesc si nu-mi vine sa cred!!! In "viata reala" in jurul meu,nu am auzit niciodata de asemenea reactii de respingere... La noi a fost toata lumea bucuroasa pana la cer, nici nu mi-as fi inchipuit altfel. Pe cuvant, nu as fi crezut ca cineva paote sa bage bete in roate.E copilul nostru, familia noastra, cine are treaba cu noi????

Laura si papusica din burtik (38 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

[font=Arial][/fCum a trecut ceva vreme de cand eram casatoriti,socrii credeau ca daca nu s-a intamplat pana acum,nu se v-a intampla prea curand.Sotul meu la aflarea vestii a afost super fericit si eu de asemenea.Imi venea sa sar in sus de bucurie.reactia soacrei:"chiar?de unde stiti?sunte-ti siguri "si face o moaca deaia de pruna uscata.Si imi spune intr-un glas asa prefacut"Felicitari" si merge si-si pupa fiul (numai).Socrul nu a aratat nici ca se bucura nici ca-i displace idea, m-a felicitat si gata.Soacra nici in momentul de fata nu ma inchite dar nici eu pe ea.Vreau sa va spun ca , cum eram eu asa de fericita , si dupa ce le-am vazut moacele am simtit ca .
Parintii mei s-au bucurat nespus, si sunt tare tristi ca sunt departe de mine si de burtica.
Acum imi este indiferent de ce cred ei sau nu, sau care sunt sentimentele lor, conteaza ca eu sunt fericita.

ont=Arial]

Elena_a (DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina75 spune:

Buna fetelor,
Pai la noi s-au bucurat toti foarte mult, soacra-mea a facut o criza de ras de bucurie, nu i-a venit sa creada....Iar socrul mi-a facut tot cu ochiul ("Fata, hai c-ai pus-o bine" ) Ce mai, am deschis imediat sampania si am baut de bucurie... Ai mei au facut bancuri, mai ales taica-miu : "Ce, voi lucrati acolo cu indigo?"
Socrii ne ajuta imens cu baietii, Dumnezeu sa le dea sanatate! Iar ai mei ar ajuta, dar sunt prea departe.
Numai bine si intelegere cu socrii, Tina

Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)
Tempora mutantur nos et mutamur in illis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ei, bine, azi am aflat ca va veni barza si la noi! Si am anuntat parintii, socrii si tare s-au bucurat...Si tare bine ne-a facut sa-i auzim ca sunt fericiti! Caci noi suntem amandoi in al noualea cer!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput