Cum e cu armata??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Doamne fereste, sa nu-si rupa mana! Mai stiu eu un vecin care a zis ca isi taie un deget sa fie sigur, dar parerea mea e ca nu merita sa faci asa ceva. Amanati ,cu facultatea, asa e mai bine!

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

chiar nu s-a lovit nimeni din punct de vedere legal de acesta poveste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Ma intereseaza si pe mine tare mult. Eu termin peste o saptamana concediul de 2 ani si incep serviciul. Tati a terminat facultatea de 4 ani si si-au amintit de el cei de la armata. Au trimis un ordin de incorporare pe care l-am ignorat. Acum, dupa 2 luni am primit altul. Politista care l-a adus ne-a spus ca trebuie rezolvata cumva situatia. Ca merge cu intretinator de familie sau cu adeverinta de student. Dar pentru a doua facultate trebuie bani si de mers la servici merg eu. Nu vreau sa faca armata, mai ales cu 3 ani inainte sa se desfiinteze serviciul obligatoriu. Am inteles ca se poate aranja cu bani sa te declare inapt si sa-ti dea livret. Dar nu stiu care este filiera. Sigur la spitalul militar. Ce sa facem?
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Adunati-va in curte la Mina Minovici. Ce barbati aveti? Vad ca ei sint beep, incearca sa fuga de armata... Geeeeez...

---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Ce Veve, n-am dreptate?

www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ehh,Ninjake,ce sa fac si io?M-ai prins!Am si io un...pisic de-asta acasa si ma simtii cu musca pe caciula.....Si chit ca-mi aprind paie-n cap cu tine:NUUUU,N-AI DREPTATE!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Mi se pare naspa situatia: bai fiule, stii, tac-tu a fugit si s-a eschivat de armata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Initial creeata de Missy

Am primit ieri un bilet miunscul dar socant: ordinul de incorporare pentru sotul meu.

SUntem disperati, e o lovitura sub centura pentru noi din partea statului roman si nu stiu cum sa ne descurcam.

Cum adica e "o lovitura sub centura" ??? Nu v-ati asteptat, sau de ce?

Laura si papusica din burtik (38 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

O sa am un fiu cu vederi largi
Si hai sa fim seriosi,Ninjake!Nu vreau sa ma apuc sa dezbat acu'dedesubturile serviciului militar in Romania Randurile "pisicilor" inevitabil vor creste simtitor!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Eu va zic clar: nu semnati ca ati luat la cunostinta. Sotul meu a terminat de 4 ani facultatea, intre timp ne-am mutat iar el nu vrea sa-si schimbe buletinul ca sa nu-si aduca astia aminte de el.
Avem insa un fost coleg de facultate caruia i-a venit acasa ordinul iar el a facut pe prostul, adica: s-a dat drept fratele lui (desi nu are nici un frate), le-a zis ca nu semneaza nimic pentru ca nu stie unde se afla cel cautat, cica ar fi plecat din Romania fara sa lase o adresa unde sa poata fi gasit.
Ce v-am scris este foarte adevarat. Acest exemplu vrea sa-l aplice si sotul meu in caz ca va fi cautat de cei din Armata. Mi-a zis clar sa nu semnez nimic ca ma trimite pe mine in armata. Acelasi lucru le-a zis si parintilor. Si nu te obliga nimeni sa semnezi in locul lui.

Iuliana

Mergi la inceput