Mamici din Canada ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Felicitari Corina

Sa fie sanatoasa si norocoasa!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

, fetita lui ange ,Maia< e nascuta pe 16 noiembrie 1998)..am remarcat ca se pun si datele insa nu stiam exact data si anul nasterii.....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Laura...daca vrei sa adaugi si data noastra de nastere...25.10.2003.Poate e mai bine sa avem datele de nastere..ca tmpul trece si nu mai stim varsta copilului.
Fetelor..eu deja mi-am luat biletele de avion pentru Romania la Lufthansa..am facut rau??Cine imi mai poate spune cate ceva de conditii??mai ales ca mergem si cu Andrea si nu vreau sa ma trezesc cu surprize.O sa stam vreo 3 ore in Munchen la dus si vreo 7 la intors parca. Aveti idee daca ma lasa in avion cu caruciorul???Sau poate pot duce si car-situl ei?Eu le-as vrea pe amandoua in Romania..daca nu se poate in avion decat cu unul car-situl o sa incerc sa-l pun in bagaj. O sa facem vreo 8 ore de la Bucuresti si n-as vrea sa stam tot timpul cu ea in brate..ar fi mai comod sa aiba ea locsorul ei.
Parca stie copilul asta al meu cand sunt pe forum..cum intru sa scriu si eu cate ceva cum incepe show-ul..Am plecat la ea...
Pupici la mamici si copilasi....

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

sympa eu am fost in Romania cu copilul cand avea 8 luni tot cu Lufthansa. A fost foarte bine, personalul din avion foarte amabil si saritor. La cursele cu care am fost noi escalele au fost mult mai scurte insa. Noi am luat scaunul de masina cu noi, dar ni l-au luat inainte de a ne aseza pe locurile noastre si ni l-au dat la iesirea din avion. Am vazut ca altii aveau carucioare.
Sa mergeti din vreme la check-in si sa cereti "infant seat". Ideea e ca alea nu se pot rezerva (sau cel ptin asa a fost la noi) si daca sunt mai multi bebelusi in avion, cum infant seats sunt limitate s-ar putea sa nu mai gasesti.

Drum bun!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Corina, FELICITARI !!!!
Sa creasca mare si frumoasa si norocoasa si sa va bucurati de ea. Cind te dezmeticesti putin, sa ne povestesti cum a fost nasterea. Iti doresc refacere usoara si o fetita mincacioasa si somnoroasa (in primele luni doar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mersi Cricor de informatii.Ai dreptate cu locul lui Andrea..ca mi-a zis sa mergem mai repede la aeroport si sa nu uitam sa cerem "infant seat".Sper sa nu avem probleme cu ea..sincera sa fiu cam am emotii..dar trece.
Unde sunteti fetelor??nu mai spuneti nimic???

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Liniste si pace pe aici ! Mamicile din Canada cred ca au iesit toate la plimbare si se bucura de primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

quote:
Originally posted by rosa

Liniste si pace pe aici ! Mamicile din Canada cred ca au iesit toate la plimbare si se bucura de primavara.

rosa

Timpul le rezolva pe toate

care primavara? ca la mine bate-un vant....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna dimineata Canada!!!

S-a facut lista mai mare!! Chiar si lista de Vancouver s-a marit!!!

Anca, si eu o sa nasc la Royal Columbia Hospital , dar pe data de 21 Mai. La ce doctor mergi??

Vorbim mai tarziu, ca acum tre sa lucrez

Dana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Sympa, am uitat sa-ti raspund. Si eu am fost cu Andrei in Romania( cand avea 1 an jumate) si am luat caruciorul cu noi in avion. Dar cand ne-am intors l-au luat stewardesele si ni l-au inapoiat cand am coborat din avion. Oricum e bine sa-l aai la tine mai ales ca faceti o escala destul de lunga si poate va mai plimbati .
De car seat nu stiu ce sa zic. tre sa stie cei de la agentia de unde ai cumparat biletele.

Dana si Andrei

Mergi la inceput