Scoli cu semiinternat

Scoli cu semiinternat | Autor: rosim

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre scolile cu semiinternat? Ati inscrie copilul la o astfel de scoala? Astept pareri pro sau contra!

Multumesc! ROSIM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosim spune:

Chiar nu are nimeni nici o parere? Copilul meu la toamna intra clasa I si nu stiu ce sa fac sa caut o bona sau sa-l inscriu la o asemenea scoala? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaels spune:

Draga Rosim,

Noi am fost anul trecut, in luna august, la scoala 150 tot in ideea de a ne inscrie baietelul la o scoala cu semi-internat. Din nefericire nu am fost foarte incantati de aspectul general al cladirii in care erau tinuti copii dupa ore si aici ma refer la faptul ca era, spre deosebire de cladirea in care functioneaza scoala, total neamenajata, chiar insalubra. Mirosul din bucatarie (mancarea micutilor este pregatita acolo) era gen "cazarma" (si cred ca mancarea la fel) si domnea si in clasele in care isi faceau copiii temele. Ce sa-ti spun...in mare nu am fost prea incantati.
Tot anul trecut, am cautat si o varianta de scoala particulara cu semi-internat, numai ca era vorba de mult prea multi bani pentru puterea noastra financiara si am renuntat la aceasta idee.

Nu am cunostinte despre alte scoli cu semi-internat, insa am vazut ca la subiectul "Scoli cu program lung si transport in Bucuresti?" sunt ceva pareri despre scoala 45 (parca fosta scoala 45) de langa Liceul Caragiale.

Numai bine,
Mihaela

Mergi la inceput