Despre psihologia copilului
SALUT! Din ce am citit pe forum si din articole am observat ca nu prea sunt postate chestiuni legate de psihologia copilului, decat foarte putine. In schimb intrebari, subiecte deschise legate de comportament, de cum trebuie stimulat copilul, etc, sunt destule.
Eu sunt psiholog si daca tot intru des pe DC, m-am gandit ca in limita timpului meu disponibil sa fac o selectie in informatiile care le am si sa le redau intr-un mod accesibil la cei care se confrunta cu aceste probleme.
Iata cateva exemple de subiecte care ar putea fi expuse:
- Dezvoltarea psihomotorie a copilului (achizitiile normale care trebuie sa le aiba un copil la o anumita varsta)
- Jocul- o forma de stimulare psihica (cum ne jucam cu copiii, ce jucarii trebuie sa aiba copilul la o anumita varsta)
-Probleme psihologice si patologice care pot sa apara in copilaria mica, cum le tratam, cum le prevenim.
ETC,
Sunt foarte multe chestiuni de abordat, dar sugestiile pot veni din partea parintilor.
Daca administratorii DC sunt de acord sau nu cu postarea unui asemenea capitol pe forum sau in alta parte, va rog sa ma contactati pentru a-mi da un raspuns si pentru a-mi comunica modalitatea in care pot sa fac acest lucru. Astept pareri.
Carmen si bb Calin
Raspunsuri
peca spune:
nu am bb....dar sunt pt. subiect....e f. interesant....atat psihologia copilului, dar si in genere!
ciufulici spune:
Draga karmen, astept cu interes tot ce vrei sa ne impartasesti in legatura cu subiectul. Multumesc anticipat.
Ciufulici
Otilia spune:
Ideea ta, Carmen, este binevenita!
Poti deschide cind vrei un subiect pe aceasta tema! De abia asteptam sa citim!!!
Poate la "parintii intreaba" s-ar potrivi mai bine. Asa poti raspunde si la intrebarile puse de ei...
Pe curind!
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
desprecopii spune:
BUna Carmen,
ma bucura ideea si initiativa ta. Desigur, pshihologia copilului este un subiect foarte interesant si va avea multa citire.
Noi iti propunem sa incepi un topic special unde sa postezi materialele tale - si apoi vom faca o rubrica speciala pe site.
iti multumim si te asteptam
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iileana spune:
Carmen, ideea ta e remarcabila.
Ileana, mama de BB de 2 ani+9 luni care ar avea o sumedenie de intrebari de pus unui profesionist.
aquariusrpro spune:
Asteptam cu mare interes postarile... mai ales ca eu am probleme cu Minunica mea. Stiu de unde au inceput.. nu stiu cum sa le dau de cap
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro