Moderatorii Desprecopii.com

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Scumpelor si scumpilor sunteti nemaipomeniti, acest forum este MINUNAT ABSOLUT MINUNAT.
Eu care nu intram pe nicaieri pana v-am descoperit mi-ati creat dependenta. Am gasit si ajutor acolo de unde nu ma asteptam, am gasit si umeri pe care sa plang cand sufeream , ce sa mai va IUBESC si VA MULTUMESC CA EXISTATI!

Andreea mamica de theo si de florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Dragi administratori si dragi moderatori, va multumim pentru tot efortul depus si pentru toate dovezile voastre de iubire. si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Multumim moderatorilor, multumim administratorilor DC (Mirela, Florin si ... Andrei)
Fara voi, nimic din tot ce se intimpla aici nu ar fi posibil. Ar ramine in zadar toate gesturile frumoase, toate picaturile de lumina aduse unor copii necajiti.
Va multumesc ca existati, va multumesc ca aveti suflet bun.
Dumnezeu sa va rasplateasca!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

~~~ Pentru toate doamnele si pentru toti domnii Moderatori
Pentru Admin

Bine ati revenit !

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multumim!! Multumim! ,Multumim!
Sunteti minunati! Avem un forum minunat! Sunt foarte bucuroasa ca l-am descoperit si ca exista!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumim dragi moderatori ! Multumim dragi admin. pentru acest minunat site !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Nu puteam sa intarzii cu multumirile si nu in ultimul rand inca o data cu scuzele , asa am ocazia sa le fac publice tuturor moderatorilor si inclusiv administratorilor .

Acum catva timp negandindu-ma la conectarea celor de acasa si crezand ca fac ceva distractiv si util invatandu-i si pe altii am inceput sa introduc n imagini pe forum , ingreunandu-va munca . Am fost abordata cu amabilitate si incet , incet , cu intelegerea celor care invatasera deja sa introduca imagini a disparut fenomenul .

Multumiri si la mai mare

Diana .http://community.webshots.com/user/deborah_debby-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu cred ca adminii au lasat site-ul in foarte buna stare si au dat indicatii precise la plecare, deci merita din plin , iar moderatorii au lucrat in continuare ca si pana acum, deci noi buchete de si pentru ei, iar noi, membrii, le-am dat de lucru la toti, mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

Multumesc administratorilor si moderatorilor pentru acest forum.
Ma simt bine alaturi de voi si nu trace o zi fara sa intru macar sa citesc. Multumim pentru efortul depus si pentru intelegerea de care dati dovada. Chiar azi am vazut ca si cu iertatul stati la fel de bine... Si asta e un lucru foarte rar si (tocmai de aceea)foarte pretios.
Tina

Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Multumim!

Michaela

Mergi la inceput