Va rog, dragi prieteni sa o reacceptati pe daniela

Va rog, dragi prieteni sa o reacceptati pe daniela | Autor: oana cretu

Link direct la acest mesaj

Sper sa nu va deranjeze ceea ce am sa scriu aici. Si daca nu ii este locul aici, va rog sa-l mutati acest subiect! Nu vreau sa se supere nimeni pe mine caci am deschis acest subiect, caci de castigat, personal, nu am nimic, ci vreau sa ajut o persoana cu care nu am tinut conversatii decat, poate, in anumite subiecte de pe acest forum! Dar intamplarea a facut ca danielac, caci despre ea este vorba, sa-mi multumeasca prin intermediul mail-ului pentru urarile care i le-am facut si eu, si alte fete, de ziua ei pe forum! Si sa-mi spuna ca, din pacate, are restrictie pentru moment la DC! Nu invinovatesc pe nimeni pentru ca s-a luat aceasta decizie, este normal, ati facut-o cu totii pentru binele acestui forum, dar si eu am trimis povestea lui Cristi la foarte multe ziare, pe care le-am enumerat atunci. Si daca, unul din aceste ziare ar fi publicat apoi povestea, ar fi facut din povestea aceasta un articol de batjocura, la adresa pretiosului nostru forum, ce s-ar fi intamplat cu mine? Mi-ati fi dat restrictie la DC, banuiesc. Dar daniela, ca si mine, am facut acest lucru cu bunavointa pentru Cristi, caci de asta suntem aici, sa cautam sa vorbim in stanga si in dreapta despre ajutorul de care au nevoie acesti copii nevinovati! Acum, ca de la asta, la a se ajunge la denigrarea (pe care din pacate nu o pot citi pe forumul respectiv, caci nu reusesc sa intru) forumului nostru DC, si a persoanelor care se implica aici, nu cred ca este vina ei. De fapt, nu stiu ce s-a scris acolo, ca sa afirm unele lucruri, dar stiu ca aceasta fata sufera tare ca nu mai poate intra pe acest forum, caci ea a vrut doar sa ajute! Ganditi-va bine, si, poate se va ajunge la o decizie buna, caci a trecut o luna de cand ea nu mai poate accesa forumul, si ceea ce isi doreste este sa ridicati aceasta restrictie! Este pacat, caci este un membru de baza, activeaza aici de ceva timp! Chiar mi-a spus ca a intrat de la Internet Café pe DC, si merge, dar de la servici nu:(, dar din respect pentru decizia pe care ati luat-o nu a postat la nici un subiect!
Va multumesc din inima ca m-ati ascultat!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Si mie mi-ar placea ca Daniela sa revina pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Asta a fost si o parte din urarea mea de ziua ei. Din pacate un moderator mai zelos a considerat necesar sa-mi cenzureze mesajul desi nu contravenea in nici un fel regulamentului.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga oana - vorbesti in necunoastere de cauza si amesteci niste lucruri care nu au nici o legatura.

Mesajul tau ar fi trebuit trimis direct administratiei si nu postat pe forum din moment ce trateaza o problema de loialitate. In plus - faptul ca dintr-un caz umanitar - pe alt site s-a facut batjocura nu ne mira. Ca amanunt important insa - daniela nu a protestat la acest lucru.

multumesc.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

OK. Scuze, daca vreti il sterg!

oana-cannes

Nu pot sa il sterg, imi pare rau, dar nu mi-am dat seama sa va trimit personal mesajul, daca vreti, il puteti inchide! Dar speram ca va avea un rezultat bun pentru daniela cerinta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

DC,

Stiu ca acest forum inseamna pentru tine mai mult decit pentru noi, stiu ca ai muncit enorm si ai cheltuit mult in incercarea de a crea un spatiu virtual de care noi beneficiem fara a spune, uneori, nici macar multumesc.
Stiu ca te doare atunci cind alti, poate involuntar, isi bat joc de stradaniile tale.
Stiu ca, din punctul tau de vedere, ai dreptate in cazul danielac...

Dar daca in acest moment copilul Danielei e bolnav si ea nu are cui cere sfatul, pentru ca, de ani de zile, a devenit dependenta de acest forum?

Stiu ca ai un copil si poti sa te pui in locul ei. A gresit, cu toti gresim, dar numai cei puternici stiu sa ierte... Iarta-ma si pe mine!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

poate e eroare tehnica, dar acest lucru cind e posibil sa fie remediat ??
e clar, am devenit atit de multi ca nu ne mai incape...nici un forum...

poate bunele intentii nu ajuta sa faci sa mearga ceva, romanii au saracit ingrozitor si mi-e jena ca de Paste, dupa calculele facute, nu mi-a ramas mare lucru sa donez pentru cea mai faina comunitate virtuala , iertare imi cer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

In spriritul transparentei si pentru ca am invatat ca iertarea este mai puternica decit pedeapsa pot sa va anunt ca inca de aseara i-am redat acces danileic la forum. sper ca a inteles ceva.

in rest numai bine

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

MULTUMIM, DESPRE COPII! Stiam ca sufletul adminilor si al membrilor acestei comunitati este mare! Va multumesc ca existati! Si eu sper ca daniela a invatat ceva, ca si multi altii (chiar si eu)!
MILIOANE DE PUPICI!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

DC,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Nimeni nu e perfect ! Diana .http://community.webshots.com/user/deborah_debby

Mergi la inceput