Cine-i mai aproape?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Conchita,ai dat cel mai adevarat raspuns.Si pe zi ce trece imi dau seama ca asa este: singura fiinta pe care ma pot baza in totalitate sint eu.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Trimise - 23/04/2004 : 05:30:23
--------------------------------------------------------------------------------

Conchita,ai dat cel mai adevarat raspuns.Si pe zi ce trece imi dau seama ca asa este: singura fiinta pe care ma pot baza in totalitate sint eu.

Oana
......................................................................
Sunt perfect de acord cu ceea ce spuneti dar intrebarea se referea la altceva.Cu siguranta persoanele puternice gasesc solutii sa -si rezolve problemele singure fara "ajutoare".Intrebarea cred ca se referea la "alte" persoane pe care ne putem baza si in care avem incredere.
Eu una ma simt apropiata de sora mea si ma bucur enorm ca este langa mine atunci cand am nevoie.
Cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

In primul rind pe sotul meu pot conta pentur orice fel de ajutor. Parintii sunt departe, se alarmeaza usor si se linistesc greu...
In ceea ce priveste problema bebelui care speram sa vina cit mai curind, va am pe voi, DC. Nu mai trebuie sa umblu habacuca pe internet, fetele mai vechi din comunitate imi dau mura-n gura link-urile de care am nevoie. Multumesc DC.
Tina

Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Soacrei apoi sotului apoi DC.
Daca nu gasesc nici o rezolvare apelez la prieteni sau cunostinte.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Mai intai apelez la judecata si constiinta mea, apoi incep sa dau din aripi in stanga si in dreapta daca nu ajung la pace cu mine insami!
Astfel ca...in functie de ce problema am de rezolvat...pentru sfaturi culinare, retete, probleme de sanatate, diverse alte subiecte.. (exceptie urgentele care nu suporta amanare) - ati ghicit - desprecopii.com
Iar problemele de cuplu, familie..la jumatatea mea apelez!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

apelez la sotul meu, prietenilor apropiati si la DC
va pup pe toti

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Mie insami.Desi vorbesc cu prietenii mei despre problemele care ma framinta, urmez in marea majoritate a cazurilor raspunsul meu.Discutiile pe care le port ma ajuta sa vad mai clar situatia....dar sint adepta lui "capu' face ......".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

Singur. Eu le fac, eu le trag! Cand sunt foarte suparat, intreb numai "De ce?". Ajutor am primit intotdeauna de unde ma asteptam cel mai putin, strainii(DC si "cunoscuti").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AAM spune:

Cel mai aproape este prietenul meu , apoi prietena mea si tatal meu .Dar ei nu ma pot ajuta decat cu un sfat sau o vorba buna , deci problema trebuie rezolvata tot de mine.Oricum sunt cam incapatanata si nu prea accept sfaturi .
Prietenul meu mi-a spus o data sa nu ma mai plang de probleme ci sa gasesc solutii pentru ele .Mare dreptate are .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sotul meu
mama mea
prietenii mei inclusiv DC

in ordinea asta de peste 7 ani.

Mergi la inceput