Mamica de mai-iunie (36)
Raspunsuri - Pagina 7
laureta spune:
BINE AI REVENIT NALLY SA ITI REVII CAT MAI REPEDE SI SA NE POVESTESTI CUM A FOST
IULIANA mersi de pozele am trimis si la cunoscuti sa ma vada cu burtic
Noi suntem bine si mancacioase dar nu se pune tot scandurica am ramas
va pupic laureta si bebelina 31 de saptamani
ralu spune:
Buna fetelor !!!
Bine ai revenit Nally !!!!Sa va dea Dumnezeu sanatate puiutului tau si tie!!!
Ce norocoasa esti ca baietelul tau este atat de cuminte…. !!!! La mine Ioana mai mult dormea ziua decat noaptea, iar ziua foarte putin. Ea de cand s-a nascut este certata cu somnul.
Ce ma bucur ca ne scrii… Poate ne povestesti nasterea ta cu detalii. Eu sunt tare curioasa cum a fost la tine. Cum ai reusit sa treci peste dureri, cat a durat travaliul …. De fapt tot ce tine de nastere si de puiul tau scump. Sunt un pic emotionata, pentru ca mie imi revin in minte momentele cand am nascut-o pe Ioana si mai ales momentele de dupa cand am strans-o pentru prima oara in brate. Si acum ma furnica pe spate….. Este un sentiment extraordinar. Poate ne povestesti si asta ..
Cum te simti acum ? Sper ca bine !! Te pup mult si pe tine si pe Sebastian si asteptam sa ne povestesti!
Iuliana, Ioana este mai bine, nu mai are temperatura si doar mai tuseste !!! Multumesc mult ca ai scris ce ati facut la cursuri pentru ca o sa ne foloseasca.
Laurina- eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme. Cel mai important lucru este sa fie doctora OK in timpul sarcinii si apoi la nastere ca dupa aceea poti sa-ti schimbi doctorul linistita ca sa te verifice pe tine. Eu zic sa ai incredere si sa te gandesti ca pana una alta tu nu ai de ce sa te indoiesti de aceasta doctora.
Va pup !
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (31+ saptamani)
Irinusha spune:
Buna "Burticutze" frumoase!
Nally, bine ai revenit printre noi!!!! Refacere grabnica si un Sebastian mic sanatos si voinic!!!! ptr. amandoi!
Si acum, daca tot zici ca dulcinelul tau doarme linistit, hai la povestit ... cum a fost nasterea, cum de asa devreme, cum ti-ai intampinat minunea, ce ai simtit ... tot ce vrei tu. Poti sa ne bombardezi cu informatii, noi stam cuminti si le vom citi!!! :)
Laurina, nu-ti fa griji de dr. Daca tu te simti bine cu ea, nu ti-a facut probleme, te-a ajutat ... ce-ti mai trebe? Depinde mereu de om, fiecare avem antipatiile si simpatiile noastre fata de altii. Si mai ales daca zici ca ai un tatic descurcaret (eu asa zic ca-i spune, nu prea cred ca esti nesimtit daca stii ce vrei de la viata si stii sa-ti ceri dreptul! ... na, ca mi-am dat si eu cu parerea! )
Iulia, sa-ti traiasca voinicul!!! Sa ai grija de el in continuare!
Dana, asa a fost sa fie. Gandeste-te ca-i bine ca este bb-le sanatos ... asta e cel mai important. Putea sa fie si mai rau! Hai, capul sus ... si un mare zambet pe buze! Noi te pupam!
Iuliana, mai ce poze frumoase!!! Saru'mana, asa mai vedem si noi cu cine stam de vorba :) Pupici!
Iuly, bine ai venit printre noi! Ne mai spui cate ceva despre tine si fetitza din burtica?
Irinel, unde esti? Vrem stiri bune si asteptam cu sufletul la gura!!! Hai, nu ne lasa asa ...
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 37+ saptamani din burtica
ralu spune:
M-am uitat si eu la poze acum... Fetelor, dar tare sunteti frumoase toate!!!!!!!!! Iar de burtici nu mai zic....
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (31+ saptamani)
Irinusha spune:
Noi suntem tot in doi, insa aseara am crezut ca mi-a venit sorocul ... sau am eu morcovul bagat prea adanc. Nu stiu ... insa am avut asa durere de mijloc ca la ciclu, nu rele, chiar suportabile ... dar cum sunt speriata de bombe tot ma vedeam la maternitate. Binenteles ca mi-am lasat nervii=frica pe sotior ... dar n-a zis nici "pas". Un dragalas!
Acum cred ca erau durerile de la colita ... ca de vreo 2 zile am incercat fara pastilele mele si nu prea m-am simtit bine, adica au reaparut durerile mele de colon/rectum ... si tot cam pe acolo se manifesta. Ei, nu ma pricep ... dar m-am bucurat ca incet-incet au disparut si am adormit. Azi vad ca sunt OK, ba chiar am iesit cu sotiorul meu la o plimbarica si sper ca dupa-masa sa vina si parintii mei la ultimele cumparaturi ptr. bb (cadita si chestia care se pune pe masa de infasat). Mai vedem!
Cam atat de la noi ... dispar ca a aparut tata si-si cere locul la computer. PUpici dulci!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 37+ saptamani din burtica
Eryka spune:
Tocmai am facut si noi baitza si acum hop la nouatatzi.Iuly ine ai venit printre noi si sa-ti traiasca fetitza. Eu am DPN tot 25 Mai si tot fetitza este.Cu greutatea nu-ti face griji ,lasa ca slabesti tu.Dar spunene si noua mai multe despre voi ??Te-ai decis asupra numelui?Nally bine ai revenit acasica mey .Ce fericta si mandra trebuie sa fii tu,nu?Hai sari cu povestitul ,stii tu ca noi suntem niste curioase.Pe cand nite pozici cu voinicul vostru?
Eryka & sufletzica din burtica (36 sapt.)
Lauraa spune:
Nally,bine ai venit! Felcitari! Cum a fost nasterea? De ce ai nascut asa repede?
'
Fetele, am fost si eu la ctrl ieri.Ce sa va spun, colul meu e luung si inchis ,are 5 cm si nu se arata nerabdator sa se deschida. Bebelina nu a coborat inca in bazin,deci dupa toate aceste semne s-ar putea sa sar peste termen care cica e pe 9 mai acum... Bebe are cca. 3 kg si e tot fetita :)))
Mi se pare ca mi s.a micsorat burta putin.. Oare de ce? Voua nu vi se intampla la fel???
Laura si papusica din burtik (38 saptamani)
iuly26 spune:
Multumesc ca m-ati primit printre voi.
Ce sa va spun despre mine....am 26 de ani.Margica din burtica este primul copil.Am ramas insarcinata imediat dupa nunta.Ne-am dorit f mult amadoi un copil..si dupa ce ne-am vazut cu hartia la mana..ne-am pus pe treaba...Si s-a prins imediat.
Primele luni...m-am simtit rau rau..Pe la 4 luni mi-am revenit..si nu am mai avut nici un simptom de greata sau voma.
Gagalicea...care-ia ne gandim noi sa-i spunem Alexia Maria...este f vioaie..si nu sta locului o clipa.imi treage niste suturi...de ma lasa fara rasuflare cateodata.
In rest...totul a decurs normal pana acuma..Am respectat toate indicatiile medicului de familie si dr. ginecoloage(dr.Casiana Paun, de la Spit.Judetean Pitesti).Ele sunt f multumite de cum decurge sarcina.
Dr.ginecolog mi-a recomandat sa nu ma mai duc la serviciu...asadar imediat dupa Pasti am intrat in concediu de maternitate.stateam f mult la serviciu...si era obositor si pt mine si pt BB.
A zis sa raman acasa...sa ma odihnesc si sa ma plimb cat mai mult...ceea ce am inceput sa pun in practica...
Va pup..si aveti grija de voi.
Iuly26 - Alexia Maria, 36 sapt(DPN-25 mai)
MariaG spune:
buna burtici
mi-am mai cumparat si eu azi o cartela cu niste ore de dial-up si am reusit sa intru un picut. (trebuie sa gasesc o solutie la internetu' asta ca nu se mai poate!!!)
am avut o noapte cumplita: n-am dormit mai deloc si spre dimineata m-au apucat niste dureri care ma tot apucau si ma tot lasau de am zis ca daca nu-mi trec intr-o ora scol casa in picioare si incep sa impachetez da' mi-au trecut pana la urma cu un scopantil si am mai zacut acolo in patut pana pe la 9 si jumatate.
dupa care am fost la dr mai mult adormiti decat treji (eu cel putin ca bb era in forma si exersa de zor la mutatul coastelor mele). Nenea dr a zis ca e colul inchis si bb n-a coborat inca si ca ne vedem peste vreo 10 zile si ca daca ma mai doare si nu-mi trece sa-l sun ca sa vedem ce facem. El zice ca mai avem o luna de stat acolo cuminti, eu nu i-am spus ca sunt paranoica si ca sunt convinsa ca o sa nasc mai devreme (mai pastrez putin secret). Am uitat sa-l intreb de epidurala (bineinteles, doar imi era somn, de epidurala imi ardea mie??) Sper sa nu uit si data viitoare, oricum nu prea imi surade ideea unui ac intre vertebrele mele... dar cine stie ce parere o sa am atunci...
Iuliana, multumim de pozici (asa te pup ca nu se trasmite raceala - care s-a inrautatit dupa ce am stat aseara 40 de minute in statie ca sa ma pot urca si eu intr-un autobuz sa ajung acasa)
Am facut aseara papa bun cu ceapa si masline si carnita, ma duc sa incalzesc si sa pap
Monet: parca vad ca o sa-ti iei teza de doctorat cu tine in sala de travaliu
Nally: bine ai venit acasa!!! Eu am o intrebare la obiect: ce tarife ai practicat?
Iuly: bine ai venit la noi si nastere usoara!
pupici la toata lumea!!!
Maria - 36+ saptamani - baietzel
oanna spune:
Buna burticutze!
In sfarsit am reusit si eu sa ma conectez la net! De cand sunt in concediu incerc sa intru pe net prin dial-up dar seara dupa ora 10 nu merge deloc iar ziuae cam scump! Insa astazi nu am mai rezistat! Inca nu am gasit nici o varianta de internet prin cablu care sa ne convina dar inca mai cautam.
Am fost luni la eco si ghinion: aparatul era stricat si cica dureza vreo 2 saptamani pana il repara (asteapta o piesa din Olanda). Nenea doctorul ne-a consultat doar manual si a zis ca totul e OK, dar eu vroiam sa-l vad pe bb!!!!!!!!!!!! Nu mai am rabdare inca 2 saptamani! Mai ales ca in ultimul timp e foarte activ, iar jucaria lui preferata e ficatul meu (uneori ma doare de-a binelea cand ma loveste). In seara asta mergem si la oftalmologie, pt. ca am impresia ca nu mai vad bine si ca mi-au crescut dioptriile la ochelari. Daca mai poarta cineva ochelari spuneti-mi si mie cum stati la capitolul asta?
Piatra Lunii se plangea pe aici de pofta de mancare. Eu as devora orice, la orice ora, mai ales friptura de pui cu cartofi si salata. Incerc sa ma limitez la fructe, mai ales seara, dar e tare greu………. Si asta cam de vreo doua saptamani. Oricum am deja 16kg si imi spun ca mult nu pot sa mai cresc. (oare?!) Cert e ca nu mai am carcei si nici nu mi se mi umfla picioarele de cand stau acasa si iau calciu si acid folic. Dar tot ca o balena arat si ma simt, iar cu moralul nu stau prea bine. Ma apuca uneori panica ca nu o sa ma descurc, ca nu o sa pot sa nasc, ca bb nu o sa fie bine! Am citit prin carti ca e cat de cat normal sa ma simt asa iar medicul m-a asigurat ca o sa fie acolo si ca o sa aiba grija de noi insa eu tot ma port ca o ciudata (uneori).
Nally, povesteste-ne si noua cum a fost nasterea!
Mona, tu care mai ai asa putin, cum stai cu moralul?
Iuly, bine ai venit!
Oanna si bb Codrin, dpn 5 iunie