ce ma fac cu tusea lui bebe de 7 luni?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

la 500 ml apa pun foile uscate de la o ceapa maricica; fierb 5 minute, mai las foile in apa 20 minute, strecor si gata. Nu pun zahar. Si sa stii ca e chiar bun la gust!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by lexi

Adriana, cum de i-a dat Olgutei antibiotic, ca bronsita e virala si zice-se ca trece de la sine, fara ajutor medicamentos? I-a mai depistat si altceva? Puiul meu cel mic are 13 luni si, pentru bronsita, ne-a recomandat cat mai multa odihna, lichide, vaporizator si ceva pentru scaderea febrei, la nevoie. Nici gand de antibiotic.

Sanatate maxima la prichindei si putere la mamici!

Lexi, in sfarsit cineva care ma intelege... Nici eu n-am vrut sa dau antibiotic la fata, dar intai mi-a racit baiatul si era intr-o stare groaznica, ii curgeau okii, avea febra, tusea, muci ..tot ce poate fii mai rau... Am incercat cateva zile cu ceai de ceapa, bronsitic, lamaie, ma rog, ca la bunica.. si degeaba, boala isi urma cursul. In cele din urma am ajuns la doctor, si cu inima indoita i-am dat antibiotic...
Dupa 3 zile i-a dat-o sora-sii si ...am luat-o de la capat: ceai de ceapa, bronsitic, lamaie cateva picaturi... Dar tot mai rau era, asa ca am fost cu ea la doctor si.. uite ca aici in USA, mi-au dat antibiotic...O fi ceva bun, la Codrin vad ca a trecut, a reactionat bine, dar Olguta e tot rau, tuseste ca un mos batran si plin de tutun. Sper sa treaca... tare nu voiam sa-i dau antibiotic

Hai sa-ti spun de caiul de ceapa, doctorita mea mi-a spus sa fierb o ceapa cu tot cu coaja (dat jos cotorul si ce mai e murdar) pana se face asa..mai pastos..Cert e ca tre sa-l fierbi bine bine pana isi lasa si o parte de pulpa.. apoi.. daca itit mai da mana , bei... Ai mei copii au baut... le-a placut.. hihi..
Sanatate

Adriana, Codrin si Olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu cum apare o tuse, o iau din pripa cu ceai de pin sau podbal sau patlagina indulcit cu miere, dar pt. bb al tau pune zahar la fiert in apa de ceai, si sirop de muguri de brad care il fac eu primavara apoi il pun in sticlute de Tedi.
Cam asa scapam de tuse, fara alte siropuri din farmacii.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput