Bebe de o luna... infometat!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela_Georgiana spune:

Allya,
apartamente sociale sunt, dar primarii fac afaceri cu ele. Le vand (nu le inchiriaza!!) prietenilor sau familiei, pentru o nimica toata.
Scandalos!!!! As putea face o lista cu cazurile pe care le cunosc.
Unde am putea gasi un camin pentru oamenii astia? Eu ma gandeam la o chirie, ca de la primamrie, nu prea cred ca sunt sperante....
Lyx, esti singura care ne poti ajuta. Tu esti pe teren, noi suntem in fatza calculatoarelor.... Da-ne idei, spune cum am putea ajuta.
Multumesc,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

lix, ai gasit vreo rezolvare in acest caz? Ai nevoie de ajutorul care se ofera ?

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

aproape ca am gasit o rezolvare.

am fost cu ceva asistenti sociali acolo si am aranjat pentru ceva lapte. urmeaza sa facem ceva demersuri pentru a o duce pe mama intr-un camin impreuna cu copii.

nu stiu ce sa spun de treaba cu pilula contraceptiva. e trecuta de 35 de ani si deja sunt probleme la varst asta..

e buna ideea cu hainutele. nu le-ar strica. o avem pe mariana- copila de 1 luna si jumatate, pe Cristinuta de aproape 3 anisori, o alta fetita de 7 anisori, un baietel de 5 anisori.

cat despre conditiile de trai inca incerc sa vad ce pot face. o sa va spun mai multe.

eu sincer as vrea ca acesti copii sa traiasca mai bine, mama ii iubeste , la fel si tatal..insa cred ca in prima faza se va ajunge la ducerea copiilor intr-un shelter impreuna cu mama.

o sa revin

Mergi la inceput

draga Lix, 35 de ani nu e o varsta la care nu se pot lua anticonceptionale. Cabinetele de planificare familiala cred ca ofera consultatii, consultanta si chiar anticonceptionale gratuite in cazul femeilor cu stare materiala precara. Stie cineva unde este in Bucuresti un astfel de cabinet? Daca il gasiti, se poate merge cu femeie respectiva la cabinet?

D.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lix

e buna ideea cu hainutele. nu le-ar strica. o avem pe mariana- copila de 1 luna si jumatate, pe Cristinuta de aproape 3 anisori, o alta fetita de 7 anisori, un baietel de 5 anisori.

lix

lix, am postat fragmentul asta la subiectul PENTRU BEBELUSI unde se aduna hainute si alte lucrusoare pentru copii. Sa urmaresti si acolo, o sa o fac si eu. In momentul in care se vor gasi, va fi nevoie de o adresa unde sa fie trimise.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

LIX draga eu as avea hainute si lapte praf, dar cum sa le trimit de aicea si sa merite adica sa nu coste trimisul pachetului mai mult decat continutul lui? stiti voi o modalitate? a mai trimis cineva? as incarca o prietena cu niste hainute si lapte praf, o sa vad daca vrea, pe cand merge in Romania, eu nu imi permit acum sa merg .

pai daca femeia vrea sa foloseasca contraceptia, atunci un sterilet nu ar merge? oare ar tolera? daca tu zici ca nu merge cu pilulele sau implantul hormonal. Daca nu fumeaza, nu are diabet si tromboza nu prezinta un risc totusi si si faptul ca nu a luat pana acum conteaza.

e f bine ca ati reusit sa gasiti un camin pt toti, sunt sigura ca bietii isi iubesc copilasii enorm deci nu ar trebui despartiti in nici un caz! cum sunt copilasii? la cel mic i se poate face un control medical sa stim in ce stare e sarmanul, nu e subnutrit? in ce stare sunt toti acum?

MIHAELA draga e oribil ca se fac afaceri cu locuintele pt saraci!

va pup si ma rog sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am facut update la listutza de hainutze descantec. http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23753&whichpage=1

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela_Georgiana spune:

Lix,
as vrea sa-ti trimit doua milioane de lei pentru obiecte de prima necesitate. Tu stii cel mai bine ce trebuie sa cumperi. Da-mi o adresa unde sa trimit banii.
Numai bine.
Mihaela

P.S. Despre ce caamin este vorba? O garsoniera? Sper ca si tatal este cu ei. Daca femeia e dispusa sa se protejeze trebuie gasita o metoda URGENT.

Mergi la inceput

multumesc Freia

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

ma intorc in tara pe data de 14 mai. atunci voi putea face ceva si mai concret. va rog sa vorbim atunci si o sa va mai spun noutatile.

mihaela, nu cred ca banii sunt o buna soluti...poate doar daca o sa ma duc eu sa cumpar cele necesare, alfetl nu vreausa le ofer acesti bani si sa vad copilul tot gol, tot infometat. Daca o sa am nevoie de acei bani o sa te anunt. Stai sa incerc acum toate caile legale!

Mergi la inceput