cat costa nasterea prin cezariana?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Si eu urmeaza sa nasc prin cezariana, dupa cum zice dr. meu dupa fiecare ecografie, deja de cateva luni bune pt. ca bebe are capul mare si eu am peste 30 ani, plus antecedente de care nu vreau nici sa-mi amintesc.Sarcina am dus-o la pat in ultimele 4 luni.
Bineinteles ca m-am interesat si eu de preturile pt. cezariana, aici la noi in oras (Timisoara) si vad ca la noi totul e mult mai scump, ori n-am inteles eu bine daca in banii alocati anestezistului voi ati inclus sau nu si trusa de peridurala sau vi s-a facut anestezie totala.
Deci eu am inteles ca la dr. se da 200 euro, anestezist 100 euro (pret care include si trusa de peridurala), la ceilalti sumele sunt cam aceleasi.Chiar as fi si eu curioasa daca cineva care a nascut in TM recent poate sa ma lamureasca cum este cu preturile.

angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Epidurala se foloseste la nasterea normala si poti sa ti-o cumperi si singura. La cezariana se foloseste Rahianestezie sau Anestezie generala (care este mai confortabila si mai usoara). Eu am dat 50 $ la anestezist pt. anestezie generala, iar el parea tare multumit dar si-a meritat banii deoarece eu m-am simtit super bine.

quote:
Originally posted by angiVa

Si eu urmeaza sa nasc prin cezariana, dupa cum zice dr. meu dupa fiecare ecografie, deja de cateva luni bune pt. ca bebe are capul mare si eu am peste 30 ani, plus antecedente de care nu vreau nici sa-mi amintesc.Sarcina am dus-o la pat in ultimele 4 luni.
Bineinteles ca m-am interesat si eu de preturile pt. cezariana, aici la noi in oras (Timisoara) si vad ca la noi totul e mult mai scump, ori n-am inteles eu bine daca in banii alocati anestezistului voi ati inclus sau nu si trusa de peridurala sau vi s-a facut anestezie totala.
Deci eu am inteles ca la dr. se da 200 euro, anestezist 100 euro (pret care include si trusa de peridurala), la ceilalti sumele sunt cam aceleasi.Chiar as fi si eu curioasa daca cineva care a nascut in TM recent poate sa ma lamureasca cum este cu preturile.

angi

Ioana si al ei STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Multumesc de informatie Ioana!
Ca sa nu-ti scriu vreo prostie m-am interesat dinnou la dr. si la inca o prietena care a nascut prin cezariana in urma cu 2 ani, si concluzia este ca la noi (cel putin la clinica Bega, unde voi naste) se practica peridurala si la cezariana.
angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

quote:
Originally posted by violetzyka

Asta-i adevarat ! Toata lumea se plange ca e coruptie in Romania si trebuie sa dai spaga peste tot.Dar cine alimenteaza aceste proaste obiceiuri? Nu aia care cer.Ci aia care dau.Mi se pare ok sa duci un mic cadou,un buchet de flori,cutie de ciocolata, DUPA...daca esti multumit de felul cum s-a purtat lumea,sa-ti exprimi intr-un fel recunostiinta,bucuria.In orice caz nu INAINTE,ca sa cumperi bunavointa,atentia,grija.Mi se pare umilitor !

Draga violetzyka,
raspunde-mi la o singura intrebare:
Daca ai fi in Romania, ai prefera sa-ti risti sanatatea ta si eventual pe a copilului numai din ambitie? Crezi ca da cineva bani de placere?? Dai bani ca sa se uite cineva la tine ca altfel te trateaza cu indiferenta sau chiar mai rau.
Du-te tu cu un buchet de flori la doctor si o sa vezi daca iti da atentie sau nu.
Nu spun ca e normal ce se intimpla(si eu sint nemultumita),dar n-ai incotro.

Ai uitat de unde ai plecat? Asta e Romania.

Ela2001 - 16 saptamini de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta - Georgiana spune:

Buna, fetelor!
Eu sunt un membru nou si este prima oara cand va scriu.
Si pe mine ma intereseaza foarte mult acest subiect. Mai am pana nasc - am abia 25 de saptamani , dar as vrea sa aflu de pe acum preturile, asa ca am citit cu interes toate. Voi naste la Municipal, prin cezariana. Deci, e cineva care a nascut anul acesta? Cat se da si cand? Inainte de operatie sau dupa! Sin inca o intrebare (daca stie cineva sa imi raspunda)! A nascut cineva cu dr. Corina Parau de la Municipal? Cum este? Multumesc pentru raspunsuri. Astept cu nerabdare, poate stie cineva si ma poate lamuri, mai ales ca imi este cam frica...
Va pup!! Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Ela ,ai mare dreptate!Asa gandesc si eu ,chiar daca stiu ca ,cheltui mult cu operatia sanatatea mea si a bebelusului este mai importanta decat niste bani.Sunt putini medici care accepta o cezariana daca stie ca nu o sa ia nimic in schimb,te lasa sa te chinui nascand normal.
Violeta,si eu o sa nasc prin iulie tot la Municipal si cred ca este la fel ca la Caritas unde l-am nascut pe Armand acum 2 ani.
Atunci 200$ dr
1.500.000 anestezistul
1.000.000 neonatologul
500.000 asistenta care este in tura si are grija de tine imediat dupa operatie
100.000,50.000 incolo si in coace de o sa te saturi,ca apar ca mustele ---------eu ma duceam la alaptat din 3 in 3 ore si de fiecare data era alta ,cred ca erau vreo 4-5 pe tura .
Acum --- aproximativ la fel numai ca intre timp a aparut Euro si odata cu el si pretentiile.
Nastere usoara si nu va mai ganditi la bani,dati si voi cat va tin buzunarele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Scuze ----incoace ,nu in coace ! Nu am verificat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Eu nasc pe 27.05. tot prin cezariana, tot la Municipal. M-am interesat si eu. Concluziile mele sunt asa: toata lumea se asteapta sa dai, dar intai isi fac treaba, pe urma asteapta! La Bucur, unde mi-a fost mie supravegheata sarcina panaacum, e invers! Intai intri cu plicul in dinti si apoi te tine de vorba ( cel mult un minut). Dai cat poti, cat vrei, cat crezi ca merita, in functie de complicatii side comportamentul lor, cat iti permiti, eu iti zic ce am auzit: 100-150 doctor,50 - anestezist, 500-1.000.000 doctorul copilului, 50-100.000 - asistente. Poate ne intalnim! Cand nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Draga Ela2001,nu am uitat de unde am plecat si nici Irlanda nu e colt de Rai.Eu nu am dat nici un euro nimanui si de altfel nici nu ar fi acceptat nimeni.Personalul medical si-a facut datoria de nota 10,ei merg la un servici pentru care sunt platiti si nu asteapta spaga pacientilor.Totul a fost normal,firesc,OMUL e respectat si apreciat.Ce ma enerveaza in Romania e atitudinea umila a cetateanului de rand care trebuie sa mearga cu sarsanalele pregatite de cate ori are vreo problema.Doctorii aia primesc un salariu pentru munca lor.Ca si alte categorii de salariati.Ce ar fi sa dam bani peste tot unde avem de rezolvat vreo problema? Oare cand isi va recapata romanul demnitatea si sa aiba curaj sa pretinda ceva ce i se cuvine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CM spune:

CAND UN MEDIC DIN ROMANIA VA AJUNGE SA CISTIGE MACAR JUMATATE DIN CIT CISTIGA UN MEDIC DIN IRLANDA ,ATUNCI PROBABIL CA NU SE VA LUA SPAGA.PINA ATUNCI ASTA E SISTEMUL.CONSIDARA-TE BUCUROASA CA NU MAI ESTI AICI.NU CRED CA ACOLO SE FACE CEZARIANA "LA CERERE" .SANATATE.

Mergi la inceput