Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsurile legate de cimbru!!!!! am numarat voturile si este clar, cimbrul se cheama 'savory" sau "thyme"!
Am sa caut pe ma magazine, asta asa pentru un dor rapid, la o mancarica de fasole!(dupa ghiftuiala de dupa Paste!)

Mircea, multumesc si tie mult pentru oferta, dar mi-am comandat deja seminte din Ro. si e pare ca vor veni in 2 saptamani. adica m-i le aduce cineva care vine din Romania! Trafic mare de cimbru . dom'le!

Va doresc w.e placut cu mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

AJUTOR!!!

Printre picaturi mai invat si cate un pic de engleza dar tare mari probleme am cu pronuntia lui TH din anumite cuvinte . Aveti vreo metoda prin care pot invata sa pronunt cu usurinta "th" din cuvinte ca:
1. (asta m-i se pare cel mai usor): Then ,bathe, either, those, loathes

2. thin, thursday

3. (asta-i cel mai greu) thrice, three, theift, thresh, throb, throw.

please help!

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

super-Lia, nu-mi vine-n minte decat sa te apuci sa faci ca un sarpe "sssssssssss", dar cu limba intre dinti :) poate au fetele metode mai bune...

Adriana, apropo de leustean, ai fost beton cu acel "pacat" intre paranteze :))

C, "faimoasa" mea lista contine deocamdata unguent cu galbenele... :) gasii si aici miraculoasa calendula facuta gem, da' aia de la mama parca-i mai buna :)) ah, si niste cd-uri cu muzica pt. copii (cutiuta muzicala parca se numeste) si carti cu povesti ca, de cand cu statu' acas', am uitat si Scufita Rosie :))

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

cum care bucatarie bre? n-ai zis ca pleci la bucatarie cam pe la sfarsitul capitolului paispre'ce? :)

super liutzo, fii atenta:
la cuvinte ca then, inchipuie-ti ca spui zen dar ca esti peltica.

la celelalte, cum ar fi threat, thrice, etc., inchipuieste-ti ca sunt scrise cu s(sreat, srice),iar tu- sasaita
bafta!

ps/ conchita, bata-te-ar norocu', tu te dusasasi la culinare,nu la bucatarie, abia acu' vazui, ce mai! la azil cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by iubibubi

mei, bisnita cred ca-i voie cu H4, deci: marimer, leustean... hai, mai bagati ceva, sa-mi scot banii de pampers :)) ca altfel, nu "se" merita efortu' :))

ce te invidiez! noi nu creca ajungem in vara asta.
poti sa mai aduci ceaiuri, e o placere sa intri la plafar. si aligie de galbenele, face minuni la taieturi sau julituri.

andrada, pe undeva ai nimerit-o, tocmai ne pregatim sa imbunatatim bucataria si vreau countertop de granit ioi, bune-s forumurile-astea.
si de dintii baiatului ai dreptate, o sa fiu cu ochii-n patru!

Cornelia, un de la max

unde-i cuscra mea, uite ca se mareste lista de invitati la bairam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

va salut pe toti din merso noapte buna!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

quote:
Originally posted by super-lia

3. ... three, theift, thresh, throb,

Renata a avut mari probleme cu three, seful ei intelegea five, four, eight...etc, numai three nu auzea. Asa ca i-am dat solutia mea...sa spuna ca si pe taraneste la trei, si anume: "tri"...si a mers perfect. Incearca si tu sa vezi efectul.

--
mn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Mie mi-a mers engleza de minune, ca-s peltica. In romaneste ce ma mai chinui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Super-Lia

Incearca cu un creion pus intre dintzi shi tzine limba pe creion(si pronuntza th-ul, de fapt tot cuvantul care te intereseaza). Eu imi amintesc ca asha ne invatza pe noi la scoala in clasele primare. Acum, deh, nu potzi face kextia asta in public, doar pana te obishnuieshti. In public, strecoara shi tu limba printre dintzi cat potzi de mult si cu ea in aceasta inedita pozitziune spune th-ul.

Succese!

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

ce mai faceti dragele americance...se vede ca e dumineca...toata lumea la odihna...numai eu sunt pe drumurihai! hui!hai ca am intrat sa va spun o noapte bune.iar pe maine/////// buna-dimineata!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput