Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaella spune:
Salut,burtici
Scuze de absenta,dar e motivata.Vineri noaptea mi-am internat sosul de urgenta cu peritonita.L-a operat in aceiasi noapte(azi noapte).Partea cea mai proasta este ca trebuia sa plece la un curs in Washington pe 26.Dr.a zis ca daca totul decurge bine poate pleca,dar e tare stresat...
Eu obosesc super tare (nu stiu ce naiba sa mai cred) si ma mai bantuie cate o contractie din cand in cand.Abia astept sa ajung la control sa vad ce se intampla.
Acum suntem de rasul lumii.Ne-au botezat prietenii "familia ologu'":)))
Pupi
Miha
cristalina spune:
Buna dimineata la burtici!
Mihaela, multa sanatate sotului tau si insanatosire grabnica. De ce te stresezi, nu esti bolnava ci gravida si in marea majoritate a timpului gravidele sunt obosite...deh...:)
Alexandra, pot sa-ti spun ca doctorul meu e impotriva burtierelor purtate chiar si dupa nastere...dar sunt doctori si doctori...
O zi excelenta sa avem!
Monica 26+ saptamani
rain spune:
neata !
ne-am intors de la Sighisoara vineri seara, dar ieri am fost prea obosita ca sa stau la calculator .... a fost superb, am prins si o vreme atat de frumoasa cum nici nu speram, mai ales dupa ce ploi si nori au fost!
nu prea am stat cuminte, adica am urcat "Scara" (174 trepte) de la Cetate, am urcat inca o scara asemanatoare la Biertan, dar m-am simtit bine cand le-am urcat, "rezultatele" s-au vazut dupa ce am plecat de acolo, cand ne-am intors am facut pauze mai dese pe drum ca nu mai puteam sta in scaun, ieri am am avut ceva dureri de burtica ...asa se intimpla cand esti incapatanata!
in concluzie, mi-a placut si mi-a prins bine "evadarea" !
vad ca voi ati scris o gramada, o sa-mi ia ceva timp sa citesc ...
ca sa-mi motivez absentele (asa se procedeaza la scoala, nu?) va pun cateva poz(n)e de la Sighi !!!!
Pupici la mamici si pitici, ne-a fost dor de voi
http://community.webshots.com/user/niar1
Miha, sanatate multa sotului tau !!!
Nicole 26 + saptamani
26 ani, DPN - 25 iulie 2004, dr Badiu A.
mitzura spune:
Salutare, fetelor!
Doamne ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!!!! Cred ca n-am mai intrat pe site deloc de vreo trei saptamani. Nu mai stiu nimic din ce se intampla pe aici! Sper ca sunteti bine si sanatoase si voi si bebicii vostri!
Sa va spun ce s-a intamplat: eu intram de obicei de acasa, dar de la 1 aprilie s-a dus dracu xnet-ul si n-am mai reusit sa ma conectez nicicum. Dupa ce i-am plans in ureche sotului o saptamana s-a dus la un provider de asta de internet sa ne facem abonament. faza e ca n-am reusit din cauza modemului nostru, iar aia de la firma au fost sub orice critica ca nu au vrut sa vina acasa sa vada care e problema. In consecinta, le-am dus hardul de cateva ori, ca sa vada care e problema si au tot amanat sa se uite la el, timp in care ne tot duceau cu vorba ca se rezolva. Asa ca intr-o zi, sotul meu s-a enervat si s-a dus la alt provider, care se pare ca e mai bun, pentru ca Internetul e prin fibra optica, si am incheiat un contract cu acesta, insa sunt foarte solicitati si nu pot sa vina sa ni-l instaleze decat numai dupa vreo luna. Deci mai am umpic de asteptat.
Acum am reusit cumva sa ma conectez de acasa, am conectat laptop-ul sotului (caruia nu-i merge monitorul) la monitorul calculatorului meu si m-am conectat cumva de pe mobilul lui. Complicat, insa merge. Si uite asa, am reusit sa intru si eu sa vad ce mai faceti! Nici de la scoala n-am mai putut intra ca am fost in vacanta!
O sa incerc sa citesc cate ceva din urma, ca sa vad ce s-a mai intamplat, sper sa reusesc ca virgula conexiunea e cam proasta!
Ce sa va spun despre mine si despre bebe? Suntem bine, crestem, dam din manute si din piciorute, suntem tot mai plini de personalitate. Singura problema de care ma plang este ca ma doare foarte tare uneori sub burta, in zona pubiana, cred ca sunt ligamentele sau osul pubian, sau nu stiu ce. Mai ales noaptea, dupa ce stau cateva ore intinsa, cand vreau sa ma scol, ma ia cate o durere de schiopatez. Inca n-am vorbit cu doctora mea despre asta, ma gandesc totusi ca e normal.
M-am ingrasat vreo 12 kile pana acum, dar toata lumea imi spune ca nu se vede si chiar asa e, le-am pus numai pe burta si pe fund, cred.
Marea mea obsesie este sa nu ma ingras la fata. De aceea am fost tare suparata acum cateva zile cand am observat un inceput de gusa. Si m-am tot gandit sa nu fie gusa din aceea datorata hipertiroidiei, despre care am inteles ca nu e de dorit in sarcina.
Nu mai stiu ce sa va spun acum, dar cred ca o sa mai intru si maine putin, dupa care va urma din nou o pauza, ca nu mai am de unde. Asa ca rapoartele mele o sa fie cam rare in perioada asta, dar sper sa nu ma puneti absenta, sau mai rau, sa ma exmatriculati de pe aici!
Dar dupa ce imi pun internet peste vreo 3 sapt asa, am inteles ca o sa am o conexiune care nu e limitata de timp, ci doar de trafic. Asa ca voi putea sa stau de dimineata pana seara (desi parca nici nu-mi vine sa cred ca va fi posibil). O sa-mi scot eu parleala atunci.
Ca sa nu va suparati ca nu am mai intrat de mult, o sa incerc sa pun cateva poze, sper sa reusesc, ca n-am mai facut asta niciodata, deci ar fi o premiera.
Va pup pe toate.
mitzura si bebe tzopaila din burtica - 28 saptamani
mitzura spune:
Nu reusesc sa pun poze acum. Cred ca va trebui sa aman pana dupa ce imi instalez Internetul ca lumea. Imi pare asa de rau ca nu e nimeni pe aici acum cand am intrat si eu si n-am cu cine sa povestesc! Just my luck!
mitzura si bebe tzopaila din burtica - 30 saptamani
alexa22gandi81 spune:
Salutare!
Cristalina eu incerc sa port doar cand ies undeva,altfel muschii nu mai au aceiasi elasticitate si-mi va fi greu dupa nastere,dar trebuie sa o port altfel nu pot sa merg prea mult.Pupici dulci.
alexandra
butterfly spune:
Stau si eu de o saptamina in pat cumintica si mi se pare ca s-au intetzit contractiile, cel putin ieri a fost cosmar. De la 11 la 12 noaptea am avut contractii (majoritatea dureroase)la interval de 5 minute! Intrasem in panica, gata sa plec la spital. M-am relaxat apoi cit am putut, m-am mai linistit si am adormit.
Mie nu-mi prieste dom'le statul in pat. O sa-i zic marti lui Badiu: sa-mi mai dea ceva de inghitit, Gynipral sau altceva si sa ma lase sa zburd, ei comedie!
Fetele, am schimbat prefixul la bebe si virsta la mine... intre doua contractii.
Numai bine!
Florina 28 ani 30(+) sapt cu puiutzul Teodor
Dr Badiu - Sp Universitar
DPN 1 iulie
mihaella spune:
Monica,nu-s stresata,sar obosesc si cand ma imbrac.
Nicole,bine ai venit inapoi.Mi-era dor de tine.
Florina,sa stii ca si eu am patit la fel cu statul in pat.Eu una ma simt mult mai bine cand sunt mai activa.Mie mi-a dat Ginypral,dar nu l-am luat,ca deja am papat tone de No Spa.Tu ce iei?Vezi ca la nevoie,cand sinti ca e groasa poti lua Papaverina.Mie una mi se pare cea mai eficienta.Dar mai bine vorbesti cu Badiu.
cristalina spune:
Florina, la multe saptamani la bebe (dar nu mai mult de 40...:)) si multi ani tie.
La 5 minute...mult..Am avut contractii dese, mai mult de 5 pe ora, dar parca nu erau dureroase. Baga medicamente!!
Mihaela, pot sa spun ca zilele astea ma bucur foarte tare ca stau la etajul 1! Ca obosesc si cand cobor scarile, cand le urc nu mai vorbesc...:)
Nicole, bravo...urcat de scari iti trebuia...:))
Monica 26+ saptamani
azumi spune:
Bey gagici ....De cateva zile ( adica trei), bebelu meu misculeste pe jos pe la burtica in breapta si is momente cand misca si ma doare ceva in interior.Nu prea imi dau seama ce ma doare, dar e durere scurta atat cat misca el in dreapta cam langa operatia de apendicita in intorior.A mai avut cineva asa? Sa ma duc la doctor? Practic nu e decat o intepatura dureroasa in ceva ....puteti sa-mi ziceti si mie in ce loveste de ma doare...ca ma cam baga in sperieti.
ana