sport in primele luni de sarcina?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Pisi-pis,

am nascut in iulie...si deci bazinul a fost acoperit. Ca sa fiu sincera... eu eram dusa cu pluta... si nu am sesizat sarcina decat prin luna a patra. Daca radetzi!
Am scuze, mey. Sotzul meu se muta in State, eu eram cu el la mutat, dar si pentru pentru un un internship de doua luni, sansele sa raman insarcinata: 0.
Oricum atunci m-am speriat si am intrebat de toate...mai ales ca sarcina era riscanta. Si mi-au spus ca bazinele olimpice mari cu cupola si aer destul pentru ventilatie nu prezinta un risc, bazinele micute, cu tavan jos pot prezenta un risc, mai ales daca sunt incalzite bine. Asa ca pisi-pis... vezi cum e bazinul. Eu intr-unul mic nu m-as fi bagat oricum prin luna a sasea: faceam inundatzie.

Dupa mine Elena_a... doctorul tau exagereaza cu niste chestii. Soarele, kilogramele...bun, dar restul mi se pare aberant. Imi vine sa zic o rautate... dar o femeie insarcinata nu e o planta decorativa. Ca sa faci sport cu inima impacata, du-te la o ecografie sa vezi cum e colul tau. Daca e scurt stai cuminte, daca nu... fara exagerare... fa putin sport.
Despre masina eu stiu dupa luna sasea... cauza vibratzii...

Daca sarcina e cu probleme.... sau sunt la activ sarcini pierdute...
: Sfintisori sa fiti!

Ah si cu toata zbatzuiala mea... am avut un col luuung... si o nastere indusa...Dar gata am uitat tot!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Multumesc Andreea. Dar ia sa vedem, de la cati m se poate considera inalta sala, ca ventilatoare are, - nu de alta, dar luni dimineata il trimit pe barbat cu papuci, prosop si ruleta ... totul trebuie calculat la fix, nu asa de mantuiala ! Si cu ruleta si la masurat colul. Va pup, si poate ma intorc la inot.

Mergi la inceput

Dra eu citesc mesajele voastre si am o alta nelamurire. De ce sa nu stai la soare? Nu zic sa stai sa te usuci pana pici lata sub soarele dogoritor de la ora 14:00, pentru ca asta nu e sanatos oricum, dar atata timp cat folosesti o crema cu factor de protectie foarte ridicat si mergi la plaja mai mult dimineata si seara, nu vad care e problema, ba mai mult, ar trebui sa contribuie la formarea vitaminei D si la fixarea calciului si fosforului. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Pisi-pis...

sunt tot soiul de pareri cu soarele... Sigur ar fi sa nu exagerezi ca te poti alege cu numesc unii masca de sarcina tradus... Adica toata fatza ca talpa porcului... si acela are copita..
Eu am dat de mare in ultimile luni ca eram pe insula hihi.. si mergeam cu moderatie:):)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AC

sunt tot soiul de pareri cu soarele... Sigur ar fi sa nu exagerezi ca te poti alege cu numesc unii masca de sarcina tradus... Adica toata fatza ca talpa porcului... si acela are copita..

Uite ca de asta chiar nu stiam, trebuie sa ma mai documentez... Cum se numeste talpa asta a porcului in engleza? ca sa stiu ce sa caut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Eu sint in 5 luni gravida si ma cam zbintui, adica alerg cu Bogdanelu dupa minge, fac exercitii la stepper(?) si dansez de mama focului...nu am probleme si inca nu imi impun sa ma potolesc, pentru ca voi sti sigur cind e cazul sa zic stop, are grija corpul sa-mi spuna asta...Nici la prima sarcina n-am stat cuminte si nu am avut nici o problema, probabil ca sint mai rezistenta...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Buuun suntem serioase. Am tradus masque de grossese... nu talpitza porcului:):):)

Brava Iren!

Mergi la inceput