La France (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

... si inima bate: bum, budi-bum, budi-bum....
Deci???

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Zi-ne oana, zi-ne oana!!! Ca stam si noi cu sufletul la gura... E BB ? Deschidem sampania???

Tinem pumnii,
Mih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu a fost bun testul, ma duc sa imi iau altul! Numai mie putea sa mi se intample, dupa ce ca nu mai stiam unde sa ma duc in casuta mea mica pana apare vreo liniuta! Si.....nimic...Lasa, ca mai fac unul, acum nu ma las! Pupici!
Prefer sa nu beau si sa mananc azi sa mai fac unul, caci daca e pozitiv, va fi cadoul lui George! Asta vreau! De Sf Gheorghe!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Hihi, Oana, parca te vad nerabdatoare pe langa test! Iti tin pumnii!
Fetele, m-a sunat aseara o prietena din SUA sa ma intrebe de stiu vreun hotel bun si nu prea scump in Paris,sau apartament,ceva de stat vreo saptamana, nu neaparat in centru dar nici prea departe, eu habar n-am, voi aveti vreo idee? Nu stiu ce inseamna scump sau ieftin, asa ca voi daca stiti, spuneti, si eu ii voi transmite, sa aleaga ea, pt iunie, cand vor veni.
multam, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Poate gasi pe site-ul www.pap.fr (anunturi intre particulari, deci fara comision) / locations saisonnieres (poate gasi apartamente inchiriate cu saptamina)

anunturile sint reactualizate in fiecare saptamina (joia apar noile oferte)

http://www.pap.fr/hebdo/of/liste_pa.asp?Quest=+publiable+%3D+%27O%27+AND+CLE+%3D+%27OLSPBA%27+AND++DEPTBIEN%3D%2775%27++&worder=+artbien+&Page=1&Cleref=&titvil=&THaut=LES+OFFRES+%2D+Locations+saisonni%E8res&Pg_Crit=off%5Fls%2Easp&Pg_ret=off%5Fls%2Easp&Stat_cle=OLSPBA-75--&Stat_list=&Titr_list=&prmini=&prmaxi=&ListVil=&ann=0&VVV=&pg_cons=&ch_ann=1&ch_ann2=4&ch_ann3=

If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput