La France (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata, Franta!
Delphin, sa-ti fie rusina ca asa tarziu ne-ai prezentat familia Delphinoi, ca tare sunt frumosi...Ii tineai numai pentru tine!
Michaela, eu am apucat sa citesc jumate aseara din ceea ce ai scris despre luna, si am adormit citind! Sper sa ai raspunsuri, caci vad ca nu se ingramadeste nimeni! Fetelor, daca vreti sa stiti subiectul a fost mutat la "Discutii generale".

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Foarte interesant subiectul postat de Mihaela . Felicitari !

Fetelor , vroiam sa va intreb pe unde se pot repara ochelari de soare aici pe Coasta si daca stie cineva vreun pret estimativ . De tipul daca se merita reparati sau cumparati altii

Oana vezi ca am pus si albumul cu poze din Romania de anul acesta si vivaaaaaa cel putin pana acum asigurarea imi va decontaaaaaaa...
Ramane doar examenele de specialitate sa-mi goleasca mie buzunarele

Diana .http://community.webshots.com/user/deborah_debby-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ma bucur pentru tine, Diana! In sfarsit o veste buna in directia asta! O sa ma uit la album! Sunt de marca ochelarii ca sa merite sa cheltui bani pe reparatie? Va pup!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Va multumesc pt primire! Sunteti foarte dragute!
Abia acum am reusit sa intru si voi ati inaintat deja cu doua pagini.Pai e frumos?

Hm! Cum a fost in Ro ma intrebati? Pe mine nu ma marcheaza ceva in sensul de schimbare pt ca eu am mers destul de des, adica la trei luni, asa ca ce a fost mai emotionant a fost legat de familie,prieteni si de fosta mea clasa pe care am revazut-o si m-a impresionat tare cat s-au schimbat pustii. In rest, aceeasi marlanie si tiganie si nebunie pe strazi, nerespectarea regul de circul si multe altele care nu fac sa vezi o schimbare in bine in Ro. Din pacate, asta e realitatea.Am fost cu cei mici in Oraselul copiilor si ma durea sufletul cand am vazut starea de degradare a masinutelor. Dar ei, dragii, se bucurau, normal! Am vizitat si parcul Carol. Acum poti sa urci in mausoleu si sa vezi orasul! Pacat ca se va distruge ca e un monument frumos.
Daca ajungeti in Sinaia si vreti sa mergeti la cota 1400 sa o luati a pied ca drumurile au ajuns jalnic dupa aceasta iarna. Bine, nu erau ele mai bune nici inainte. Dar aici merita sa vizitati Cabana Schiorilor.

Ce frumos ca voi ati reusit sa va imprieteniti si ca va vizitati deja! Sper ca in vara sa ajungem si noi pe acolo si sa va cunosc si eu mai bine!
Va rog sa-mi spuneti si mie, ca idee, cat costa pe acolo o chirie la un apartam , sa zicem cu doua camere sau cat costa sa cumperi. Eu stiu ca sunt foarte scumpe casele in Franta, ca trebuie sa platesti cam 20 de ani. Voi ce credeti se merita sa te risti sa te angajezi la asemenea plata? Nu avem de gand sa facem pasul pt ca nu sunt posibilitati deocamdata, dar vreau sa stiu ca idee.

Va pup!
Apropo! Mai am din cozonacul si drobul din Ro. Va tenteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Pana m-am incumetat sa vad cum functioneaza webshot-ul si pana sa-mi fac timp sa pun poze, e drept ca a durat ceva timp, dar de acum sa va tineti bine....am invatat smecheria.

La fel trebuie sa-mi fac curaj sa citesc subiectul cu "Misterioasa luna". L-am deschis aseara si cand am vazut cat este de lung si deja era ora unu, am zis ca o las pe alta data. Tin sa-l citesc pt. ca eu cred in asa ceva.

Asta seara eu vreau sa incep regimul...si parca toti i-mi fac in ciuda. Maine, aniversare cu piciul, iar vineri seara seara pizza intre vecinele din cartier cu ocazia demenejarii unora. Spune-ti voi, e normal? Am refuzat din start sa ma duc la seara pizza, regimul meu se duce pe apa sambetei inainte sa-l incep

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ochelarii se repara la optician, eu iti recomand Kriss, sint tare draguti
Delphin, nu te mai chinui cu cura aia de slabire ca o sa-ti cad-un os, altceva nu mai ai de dat jos :)))

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Oana, pai eu vreau sa fie citit, doar atat! Dar din pacate,cand nu exista o dezbatere la un subiect, acesta "aluneca" am impresia spre coada listei si e greu de gasit. Vad ca vizionari sunt, ba chiar si ceva raspunsuri . Oricum, eu am sa mai adaug capitolasele lipsa, iar daca nu intereseaza nu e bai, ca oricum aveam de gand sa ma documentez pe chestia asta.

Nadia bine ai (re)venit!Hop si eu la spartul targului!

Michaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour fetele!!Bine ai revenit Nadine!!
Ce frumoase pozici de la intilnire,dar lasa ca poate ne intilnim si noi!
Nadine,noi acum am semnat actele si am inceput demersurile pentru un credit,ne-am gasit o casuta cum vroiam si sper sa ne aprobe banca creditul.
E adevarat ca 20 de ani e mult,dar intre timp poti sa o vinzi si sa cumperi altceva,depinde !!Cel mai important este sa ai servici stabil ca sa poti plati creditul!
Se pare ca acum este un moment bun,pentru ca dobinzile sint mici.
Cam atit,eu lucrez si va citesc doar seara,vad ca scrieti nu gluma!!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

De cate ori deschid "La France 7, la prima pagina, dau cu ochii peste un strigat disperat: "Dar Otilia unde este?". Chiar asa, Otilia unde a disparut, caci eu noua pe aici nu am apucat prea bine sa fac cunostinta cu ea?
"Mestere Manole" care ai pus prima caramida la "la France", ti-ai lasat zidirea in paragina?

Si daca tot sunt pe aici, sa va intreb si eu, ca nu sunt niciodata sigura: ce e acela topic?

Michaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Merci, Corina si Miha!
Si eu ma gandeam ca decat sa stai sa platesti chirie mai bine dai la banca, chiar daca sunt mai multi ani banii ii investesti in casa.

Corina, sa fie intr-un ceas bun semnarea actelor si sa stapaniti sanatosi casuta! Astept o invitatie pe yahoo, cand esti mai libera!

Va pup!

Mergi la inceput