Mamici Iulie-August 2004(57)
Raspunsuri - Pagina 3
alicegh spune:
Sabin a zis ca o sa-si cumpere un scaunel de pescuit si in fiecare seara dupa serviciu se duce acolo sa stea pe capul alora... Abia astept sa-l vad "ciucit" pe un scaun....
Sper sa fie ok termenul, altfel o sa fie o distractie pe cinste! Oricum, ne vor usca de bani modificarile astea.
Roxana, voi cat dati pe reparatiile pe care le aveti de facut?
roxanaz spune:
si eu sper sa fie destul timp, asta in cazul in care pleaca indivizii de acolo...
tinem pumnii Tizo, ca ai de lucru, nu gluma!!!!
andreea_s spune:
Roxana 2, sa stii ca ideea lui Sabin e foarte buna. Daca nu stai pe capul lor, nu fac treaba cum trebuie indiferent cat de buni sunt muncitorii asa ca e bine sa te duci si sa ii freci la cap pana iese cum vrei tu
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
alicegh spune:
Stiu ca e cel mai bine asa, sa stai pe capul lor, altfel te si fura si fac si o treaba proasta. Ma va distra doar imaginea...
Am citit cateva mesaje de la mamicile de martie aprilie - abia astept sa ajungem asa; au inceput sa nasca, au deja sarbatoriri de o saptamana- doua, sug copiii sau nu, dorm sau nu.... sa vedeti atunci ce va fi pe capul nostru!
andreea_s spune:
Roxana, si eu abia astept sa ne vedem pe forum sa povestim ce fac piticii, care a mai nascut, cum a fost s.a.m.d... atunci cred ca va intra si gasca noastra intr-un ritm mai normal de scriere ca pana acum am batut recorduri pe aici
roxanaz spune:
Tizo pai chestia cu biciul pe ei este valabila oriunde si oricind...ca altfel nu se poa'. inca nu avem o idee de cheltuieli, stringem numere de telefon, oferte si pareri. mai avem vreo 2 saptamini pina la semnalul de "go"....deci mai e ceva timp.
ziceti voi de nascut, dar ati vazut ca la mai-iunie a nascut deja una dintre mamici?
eu acum vreo saptamina ma gindeam cum o sa facem cu cele care nu au computer acasa...trebuie neaparat rezolvata problema telefoanelor....(la ce mi-era mie gindul)
alice2004 spune:
Bun gasit tuturor va spun si eu ... inghetate, prajiturici ... eheeeei, ce bine o mai duc unii ! Altii insa au trebi pina peste cap, am un teanc de dosare de terminat aici, pe birou !!! Bine macar ca am depasit faza cu indigestia si reincep si eu sa maninc precum oamenii normali !!! Si ma bucur ca sinteti bine si ca afara este soare, chiar daca bate vintul cam tariel si e destul de frig pentru aprilie ...
Va pup pe toatele si sint aici, chiar daca nu pot scrie mult, dar va mai citesc din cind in cind, cind mai fac o pauza de mangiare, ca baietelul meu drag si scump din burtica nu stie de acte si de calculele !!!!
Alice - 22 saptamini
cristalina spune:
Roxana...la asta ma gandeam si eu...:)...respectiv la problema telefoanelor..:)
Ma mai uit la mamicile de mai iunie...si la cele de martie aprilie...mi se cam face frica dar mi-e si drag...:)
Eu m-am apucat sa fac liste cu ce am nevoie la bagajul pentru spital si cu cele pentru acasa. Sper ca doctorul sa se fi inselat cand a zis nastere prematura, dar daca a avut dreptate sa nu ma ia pe nepregatite. Oricum astept sa se termine luna a saptea! Doamne Ajuta!
Monica 26+ saptamani
andreea_s spune:
Roxi, si eu ma gandeam la numerele de telefon si trebuie sa facem cumva sa le strangem de la fete...
roxanaz spune:
Monica, noi tinem toate pumnii sa stea piticutza ta cit de mult poate la burtici, ca acolo e cald si bine!!
am putea sa facem liste cu ce telefoane avem si apoi sa le rugam pe fetele care nu sunt "in evidenta" sa le trimita pe pm, cui vor ele, pe ale lor.
de exemplu eu am telefoanele urmatoare: Laura (a mea constanteanca), Andreea S, Mihaella, Alex, Nicole, Gabi, Mani - Bunny(plus messenger-ul), Alina....si cam atit.