Mamici Iulie-August 2004(57)
Raspunsuri - Pagina 14
cristalina spune:
Omu' a zis ca io nu-s normala.
Tin minte ca vara-mea cat a fost insarcinata nu se mai uita la filme pentru ca toate i se pareau violente...si io daunazi ma apucai sa vizionez Kill Bill si alte d'astea, de tzutzuroia sangele in film ca la arteziana...:)))
Cred ca e cu faze, te apuca asa jalea cateodata...
Io astept cu interes sa ma apuce plansul la reclame...hihihi
Monica 26+ saptamani
cristalina spune:
Intrebare de baraj...voi ati simtit pana acum cand sughit piticii!?
Io simt cateodata cateva minute ca niste zguduituri fine fine si foarte ritmate....m-am gandit ca sughite, ca nu e buburuza mea asa finutza cand da din maini sau picioare...:)
Monica 26+ saptamani
diana21 spune:
M-am luminat acum, de-abia astept sa ajung acasa sa ma uit pe masuratori!!! Multumesc frumos!!!
Si la mine placenta e pozitionata anterior, acum am aflat si de ce nu-l simteam pe bebe aproape deloc!!! A zis Iosup ca asa se intampla, daca placenta e in fata puiutului, il simti mai tarziu.
Fetita Strumfita - 20 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
leeloo2004 spune:
Ca a venit vorba de filme - aseara am fost la cinema si am vazut Lost in Translation. Am zis sa ma duc acum cit mai pot (oricum la file mai lungi de 2 ore nu mai pot sa stau pe scaun si in plus trebe' sa fac si un drum la toaleta...). Nu stiu daca l-ati vazut, dar eu zic ca merita - e ceva diferit de obisnuitele filme comerciale americane.
Weekendul asta mergem la o aniversare - astea ma streseaza tare ca nu prea am cu ce ma imbraca - toate prietenele vor veni frumusel imbracate si eu??? Eu voi sta ca o buburuza in mijlocul canapelei si o sa pap tot ce e bun!
Gabriela saptamina 26
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
diana21 spune:
A propos de haine, sa va zic si voua despre o super oferta!!! Mi-am luat ieri din Sir un costumas de in cu 400.000. Era lichidare de stoc, pretul de pe eticheta era 950.000.
Pantalonii sunt largi, cu siret, iar bluzita e tot cu siret si cu maneci trei sferturi. Mai erau trei, marimea 42, unul crem, unul rosu si unul albastru. V-am zis pt. ca eu ma simt acum ca un fotomodel in costumasul asta! Mai sunt si fustite dragute acolo, cu 200.000.
Vedeti ce draguta sunt???
cristalina spune:
Gabriela...avantaj tu!...:)
Mie mi-a adus o prietena...care are saracutza 1.75 si 50 de kg...o salopeta de gravide. Si-a cumparat-o sa se duca cu ea in practica pe santier...si ma intreba cum de nu imi e buna din moment ce ei ii e larga...asa simpatica a fost!...hehehe
Monica 26+ saptamani
diana21 spune:
E bazarul ala mare de langa pasajul Lujerul. Pe unde trece tramvaiul 41. Vis-a-vis de el e Raiffeisen Bank si la 200 m in fata e Mega Image de pe Iuliu Maniu. La etajul I e magazinul, nu stiu cum se cheama, dar cred ca scrie pe geam ca se vinde sau se inchiriaza. Si era o vanzatoare grasa, mica, cu parul lung si cret!!! Hi, hi, hi!!!
Dorsilia spune:
mersi de raspunsuri. Eu l-am intrebat special de col si a zis ca nu se vede la eco, numai la control pe masa dar ca daca nu m-a durut burtica nu e nici o problema....inseamna ca m-a mintit nasparlitul
el imi pove de copilu lu Lavinia Milosovici
lia 24 sapt de la UM