Situatii caraghioase !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Intamplare cu mama si matusa ei.
Cand avea mama vreo 20 de ani, se duce si sta si ea la Bucuresti,la matusa ei,mare profesoara de romana si nevasta de procuror(era pe vremea lui Ceausescu).Si stand ele,asa,desi era prin decembrie,ce le vine sa se duca la Capsa sa manance un profiterol ca cica acolo era cel mai bun.Zis si facut, se imbraca femeile,isi pun cele mai bune haine ,pe deasupra blanurile si hai la Capsa.Pe drum,matusa-sa tot zicea,mai Flori,mie mi-a inghetat fundul de nici nu-l mai simt,nu mai pot de frig mai Flori,cate grade or fi afara?asta e, iarna, frig,dar cand au ajuns la Capsa,mama sa cada pe jos de ras cand si-a dat matusa haina jos;nu mai putea sa vorbeasca si radea cu lacrimi aratand cu degetul in acelasi timp catre matusa care uitase sa-si ia fusta pe ea si de la brau in jos avea doar un furou.Si asa au mancat ele un profiterol cu haina pe ele si pe urma taie-o acasa.Mama si acum cand isi mai aduce aminte rade cu lacrimi pentru ca isi da seama de ce-i era asa frig matusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Prima intalnire in Bucuresti:
"Ne vedem la 6 la coloane".
Eu stateam la coloanele de la Gara de Nord, el la coloanele de la Romana. In final am realizat ca poate fi o confuzie si am luat masina 133 (?) pana in Romana. L-am prins cand trebuia sa coboare la metrou.
Sunt nevasta lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Prietenul nostru supranumit Dunlop acum vreo patru cinci ani isi ia masina noua , locuia la Mentone si nu avea garaj privat . Prietenii il invata sa nu o parcheze in fiecare seara in acelasi loc , sa schimbe ca daca nu o iau "baietii" la ochi . El , istetul , in loc sa o parcheze la distanta o seara fata de alta , o gareaza cand pe locul 14 , cand pe 17, cand pe 30 , dar in aceeasi parcare mereu .

Dimineata somnoros hop in masine si i se paru ca e cam joasa , porneste , nu pleaca, se dea jos si straniu : nu mai avea cauciucuri ""nenorocitiiii, nenorocitiii!!!"" , merge sa ia cauciucuri Dunlop, se intoarce si nu mai erau nici discurile , a treia zi i-au furat si scuturile de pe fata si spate . A ramas cu cauciucurile si masina la vandut ...asta e Dunlop , acum are garaj personal

Diana .http://community.webshots.com/user/deborah_debby-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Azi mi s-a intamplat inca rad daca ma gandesc la faza.
Io la servici cu nasu in niste hartii, cu o mana scriam la calculator, cu alta scanam,.... suna telefonul. Raspund: Firma cutare Buna ziua! Tipa de la celalat capat al firului: cu domnul Cutare!
Nu e, zic, dar nu vreti sa DORMITI cu domnul cutare? moment in care realizez ce am zis, cei din birou erau pe jos de ras, ma bufneste rasul ala mare si de nestapanit, pun pe hold si ma rostogolesc de ras afara din birou. Tipa a fost imperturbabila, si-a vazut de treaba cu cine i-am dat la telefon. Bineinteles ca domnul cutare si domnul cutare sunt sefii mei, dar au ras si ei, de numa numa.


Alta faza mai demult. Ma duc eu la o intalnire de afaceri. Trebuia sa semnez un contract, important pentru noi. Era gata treaba negociat tot, doar trebuia sa semnez. Ma duc la patru ace, firma mare ma duce omul (manager, om serios) in sala de consiliu unde era o masa din aia mare de sedinta si ma pofteste sa iau loc. Eu aveam o agenda format mic pe care o tineam in geanta si o mapa. Pun mapa pe masa cu miscari gratioase, dau sa scot agenda din geanta o scot dar odata cu ea tasneste si face cateva salturi pe masa aia de sedinte rujul meu. A facut tipul niste ochi.... si cand m-a vazut si pe mine cum ma arunc dupa el spectacolul a fost complet. Am semnat contractul pana la urma.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Povestea Dianei cu masina care ramane fara ... caucioace si alte alea imi aminteste de patania unui vecin din Romania care-si luase un Lastun. Va mai amintiti de "marca" Lastun? Ha!Ha!Ha! si de bancurile despre Lastun?!? Dar sa nu deviez...
Ei bine, intr-o dimineata a gasit-o... pe masa de tenis!!!! Stiti, mesele acelea de tenis din ciment, care se gasesc cateodata pe la blocuri...




« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citind cele scrise de Ulbi, mi-am adus si eu aminte de prima mea intalnire. Ii zis eu la telefon baiatului cu care urma sa iesim la un film, ca ne intalnim in fata la cinema! Bun! dar in oras erau 2 cinema-uri, si eu stateam la unul si el la altul. M-am facut foc si para pana i-a picat lui fisa sa vina la celalalat cinema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna,
hai sa va zic si eu una.
ma duceam la liceu aranjata nevoie mare(era la seral si toate faceam parada modei).cu tramvaiul.deodata simt ca mi cade fusta(credeam eu)trag de ea ,nimic,tot simteam ceva alunecand pe picioare.cobor,imi cade ...jupa.ziua in amiaza mare in mijlocul straziiintru la primul magazin si fara nici o rusine ridic jupa si o innod bine(se slabise elasticul)asa ca nu mai port jupaaviz purtatoarelor




carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

quote:
Originally posted by carolada

Cobor, imi cade ...jupa. Ziua in amiaza mare, in mijlocul strazii. Intru la primul magazin si, fara nici o rusine, ridic jupa si o innod bine (se slabise elasticul). Asa ca nu mai port jupa aviz purtatoarelor



Hai ca asta imi aminteste de ce a patit o colega de la tata de la servici...

Vine intr-o zi o alta colega a lor (B) si povesteste ca i-au cazut pe strada ...nu jupa, carolada, ci chilotii!!! (aviz purtatoarelor!!!). I se slabise si ei elasticul, sau plesnise... Si o intreaba prima colega (A): si ce-ai facut? B: I-am ridicat de jos si am mers mai departe. A: Daca eram eu, nu ma aplecam, acolo ii lasam! Bun, au facut haz (de necaz), si au mai trecut cateva zile... Cand... vine colega (A) si povesteste ca i s-a intamplat aceeasi chestie! Si, conform principiului, nu i-a ridicat de pe jos! A mers mai departe ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic!
Epilog: o jumatate de ora s-au tinut dupa ea prin oras o ceata de baieti veseli, care ii ridicasera chiloteii de pe jos si-i strigau in gura mare: "Domnisoara, domnisoara, v-ati pierdut chilotii!!! Veniti sa va luati chilotii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Decembrie. Eu cu actualul meu iubitel (la vremea aia eram la primele intalniri ca ne cunosteam doar de doua luni) cautam brad ( ieftin )prin Bucuresti.
La un moment dat razbiti de foame ne cumparam cate o merdenea (palcinta din foietaj cu branza sarata) si cate un iaurt. Mie imi trece prin cap (neavand lingurita) sa sorb usurel din iaurt. Insa fiind asa frig iaurtul "se tinea" bine legat si nu ceda cu una cu doua. Eu inclin si maaaaaai mult paharul si .... iaurtul se desprinde compact din pahar (cam ca o sarlota) si aterizeaza frumusel pe nasul fata si paltonul meu.

Alta intamplatre (tot de prin primii ani) a fost cand sa intram intr-un magazin si el imi deschide usa si se da in laturi, eu intoarsa spre el vorbeam absorbita, ma intorc brusc si "intru" pe langa usa adica in geamul de langa, atat de curat ca nu l-am vazut. Ma durea nasul asa rau si totusi ma stricam de ras, lacrimam si de durere si de ras iar vanzatoarele nu va mai spun, abia ssse abtineau din politete. El nu a indraznit sa rada (de mila mea), pana nu am ras si
eu.

Altadata, eram la mine acasa, el se incheia la sireturi sa plece acasa si mie imi vine sa ma zbanti ca un copil pe langa el, de atat buan dispozitie si ma sprijin pe el si imi iau avant sa sar "capra" ca la scoala si......prrrrrr imi pocnesc pantalonii.

Inca nu m-a luat de nevasta dar se invarte pe langa mine de mai mult de 5 ani. Planurile de nunta sunt la anul.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

faza cu jupa imi aduse aminte de o colega si buna prietena a mea din facultate, tipa facuse balet, avea corp misto, se purtau fuste lungi crete pe elastic, vara fierbinte, renunta ea la bluza, ridica fusta pe post de rochie fara bretele si da sa urce in autobuz pe la televiziune, pe scara calca pe marginea rochitei si ramane topless... n-a avut incotro, s-a urcat ca nu se putea rasuci de bulucul ce navalea din spate, dar clar ca la prima a coborat si a asteptat urmatoarea masina... evident in rasetele mai mult sau mai putin mascate ale gloatei.

Mergi la inceput