Am luat luna asta din ziua a 16-a. Ieri trebuia sa-mi vina ciclul si se tot chinuie.
Deocamdata o pata rozalie si dureri de burta.
Temperatura azi dimineata era 37.03.
Asa se manifesta?
Eu nu am inteles la ce te referi tu...ce sa se manifeste...???
Utrogestanul suplineste lipsa de progesteron, menstruatia apare intre 2-7 zile dupa ce ai oprit medicamentatia, poate avea o culoare mai rosie portocalie in prima luna de administrare de utrogestan....dar in rest nimik deosebit menstruatia e normala.
La tine , singurul lucru plin de sperante e temperatura mare...o iei corect nu?> adica mereu la aceasi ora pana in ora 8 dimineata? Daca vezi ca menstruatia nu apare, si totul se rezuma la petele care le-ai avut deja...fugi repede si cumpara-ti un test de sarcina!
A cata zi de ciclu este?
AniS
Temperatura o iau in fiecare dimineata la ora 06.45. Ciclul este foarte regulat si sunt in a 29 zi.
Ma intrebam doar daca poate determina o eventuala intarziere.
Anca ia fa tu un test de sarcina!!! BAFTA!
In a cata zi ai oprit utrogestanul? Cum stai acum cu scurgerea? SI cate zile are ciclul tau regulat?
AniS
Ciclu este de 28 zile iar utrogestanul mi-a zis sa-l iau pana in ziua in care vine ciclu (daca vine).
Parca mi-e frica sa-mi fac test. Mai prelungesc un pic agonia!!!
Saru'mana.
Dupa 3 luni de utrogestan am inceput sa ma reglez putin.Luna trecuta am avut ciclu de 28 de zile.Super...eu aveam 32-35 de zile si era anormal.Nu ma mai doare burta din ziua 14 si nici sanii...
Eu am aameteli dupa ce il iau ,atat!
Gabi.
Anca, eu iau Utrogestan de trei luni si am observat intr-adevar niste schimbari.
In primul rand eu iau pana vin rushii.
Simptomele pre menstruale au disparut: nu mai ma doare burta, capul, unghiile si alte cele inainte de ciclu. Cand vine ciclul intrerup Utrogestanul si bineinteles ca apar imediat si durerile.
Ciclul care era putin neregulat, adica de 28, 29 sau uneori chiar 30 zile, acum e "ceas" adica fix de 28 de zile. Si ovulatia mi se pare ca e mai repede cu o zi, doua decat inainte, dar de asta nu sunt foarte sigura.
Deci, da, cred ca Utrogestanul influenteaza putin ciclul, insa nu as putea spune ca sunt menstruatii ciudate.
Lali