pomelnic aspirante

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Anca, Claudia si toate fetele care fac asemenea gesturi, multumim!

ANIS, nu stiu daca sunt "disponibile" Moliftele Sf. Vasile. Am auzit ca e o slujba f. puternica pe care o fac preotii in anumite siuatii numai. Am dat o cautare pe google si nu am gasit nimic.
........
Acum am vazut ca intrebi si de celelalte, am mai dat cautare si am gasit ceva: http://www.snicolae.org/invatatura_m.htm

Da, se pare ca nu m-am inselat: " Este foarte adevarat ca nu orice rugaciune se cuvine citita de crestin, de unul singur. Moliftele Sf. Vasile cel Mare, ca si ale Sf. Ioan Gura de Aur, ce se gasesc in Molitfelnic, nu sunt la indemana babei Leana, a mamei Omida sau mai stiu eu a cui. Daca insa vorbim de necesitatea postului, a ajunarii aspre, cu prilejul acestor rugaciuni de exorcizare, atunci sunt cu totul de acord. Necuratul se abate mai tare asupra credinciosului imprudent sau nepregatit, dupa citirea acestor texte. Nici macar mie, ca preot, nu-mi este catusi de putin indiferent in ce stare ma aflu cand le citesc!" [/i]sunt vorbele unui Parinte,citate din site-ul de mai sus.

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ilenya...cei doi apar in textul acatistului Sf Nicolae...si din cauza asta am intrebat...ca sa fac o continuitate....dar e bine...pt ca la sf saptamanii acestea vreau sa ma duc la preot si o sa i-au si eu lista aspirantelor.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Multumesc si eu, fetelor! Doamne ajuta!

Gabela

Mergi la inceput