In fiecare zi cu Dumnezeu (partea a 5-a)
Raspunsuri - Pagina 10
rachel owen spune:
Fetele mele, vă rog să vă rugați pentru mine. Poate că Bunul Dumnezeu are alte planuri pentru mine. Să am răbdare să aștept răspunsul Lui, care s-ar putea să fie altfel decât m-am așteptat eu. Rugați-vă ca Dumnezeu să îi schimbe inima soțului meu și să putem discuta și varianta adopției, ceea ce el respinge total acum. Mă tem ca acest lucru să nu afecteze relația noastră, fiindcă nu găsim o soluție. Am obosit de atâta sperat și luptat.
Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.
camiT spune:
Draga rachel owen nu fi trista si te rog nu uita ca Domnul este alaturi de tine. Cand durerea te copleseste si ti se aseaza ca o ceatza peste ochi si iti intuneca vederea D-zeu e langa tine si cand disperarea iti acopera in intregime inima D-zeu e langa tine. Si stiu ca D-zeu nu doar este langa tine ci El este prezent in viata ta. Stiu aceasta din scrierile tale caci cuvintele tale ma insufletit si ma intaresc atunci cand le citesc. Increde-te in continuare in Domnul si nu spune ca ai obosit. Oare nu avem noi un D-zeu plin de bunatate, de induarare si mai ales plin de iubire? Apostolul Pavel spune in epistola catre romani cap.8 verstele 38,39 urmatoarele
< Caci sunt bine incredintat caci nici moartea, nici viata, nici ingerii, nici stapanirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici inaltimea, nici adancimea,nici o alta faptura nu vor fi in stare sa ne desparta de dragostea lui D-zeu, care este in Isus Hristos, Domnul nostru.>
Draga mea, fruntea sus si increde-te in Domnul, in voia Lui cu privirea la viata ta caci El cunoaste viitorul si numai eEl stie ce este cel mai bine pentru fiecare om.
De multe ori ceea ce vrem sa auzim nu este ceea ce Domnul vrea sa ne spuna dar mai stim si ca atunci cand venim inaintea Domnului in rugaciune si Il rugam sa ne dea ceea ce ne dorim si este dupa voia Lui stim ca vom primi. Domnul Isus este cel care mijloceste pentru noi pentru ca ne iubeste enorm de mult.
Sa ascultam ce vrea sa ne spuna D-zeu si mai ales sa ramanem langa El in orice situatie. Proverbe 3:5,6 ne spune sa ne incredem in Domnul din toata inima si sa nu ne bizuim pe intelepciunea noastra si sa-L recunoastem in toate caile noastre ca El sa ne netezeasca cararile.
In Domnul sa te increzi si piciorul tau sa nu se clatine de pe calea Lui.
Fi fericita si indeparteza ingrijorarile din viata ta, ofera iubire si nadajduieste ca voia Domnului cu privirea la viata ta si a sotului tau este cea mai buna.
Filipeni 2:12-15.
D-zeu cereceteaza inimile oamenilor si cu atat mai mult cerceteaza inimile celor care-L iubesc si sunt ai Lui.
D-zeu sa va binecuvinteze.
Te pup.
Cami si bebeul David
rachel owen spune:
Cami, iti multumesc din suflet! De-ai fi mereu langa mine. Ii multumesc Domnului ca el este mereu langa mine
Domnul Hristos a fost mijlocul prin care Tatal a putut sa-si reverse asupra unei lumi cazute in pacat nemarginita Sa iubire. "Dumnezeu era în Hristos, impacand lumea cu Sine" (2 Corinteni 5,19). Dumnezeu Tatal a suferit impreuna cu Fiul Sau. In agonia Ghetsemanilor, in moartea ispasitoare de pe crucea Golgotei inima Iubirii infinite a platit pretul mantuirii noastre. Domnul Isus spunea: "Tatal Ma iubeste, pentru ca imi dau viata, ca iarasi s-o iau" (Ioan 10,17). Sau cu alte cuvinte: "Atat de mult va iubeste Tatal meu, incat pe Mine Ma iubeste mai mult pentru ca Mi-am dat viata pentru mantuirea voastra. Facandu-Ma reprezentantul si garantul vostru prin jertfa vietii Mele, luand asupra Mea slabiciunile trupului vostru si vinovatia voastră, Eu sunt si mai mult iubit de Tatal Meu; caci prin sacrificiul Meu, Dumnezeu poate fi drept si totusi sa indreptateasca pe cel care crede în Hristos".
Dumnezeu să te țină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.
camiT spune:
< Caci inaintea lui D-zeu nu se are in vedere fata omului>
ROMANI 2:11
Cand privim la un om ceea ce noi vedem este chipul acestuia. Observam ca este alb sau negru, observam trasaturile fetei si ne dam seama ca este dintr-o anume tara, vedem ca este mai slab sau mai grasut, etc. Dar inima acelui om nu o putem vedea. D-zeu vede inima omului si nu ia seama la chipul omului ( Fapt.10:34). Inima omului este ca o carte deschisa pentru Domnul. El ne cunoaste atat de bine in profunzime. El stie totul despre noi. Tot ceea ce noi ascundem de semenii nostri El cunoaste. Dar si noi cand privim la simtamimntele noastre, la gandurile noastre privim in acelasi timp si la inima noastra. Si noi stim cum este inima noastra si suntem constienti ca ceva nu este in regula cu noi si atunci afirmam ca si David in Ps.51:10 < Zideste in mine o inima curata,Dumnezeule,pune in mine un duh nou si statornic.> Avem foarte mare nevoie de D-zeu in fiecare zi din viata noastra si mai ales avem nevoie sa simtim atingerea Lui caci stim ca numai El ne poate schimba caci doar El ne cunoaste cu adevarat. El ne vorbeste si ne dezvaluie adevaratele motive ale actiunilor noastre si chiar daca noua ne este greu sa recunoastem ca El are dreptate simtim inlauntrul nostru ca asa este. D-zeu atat de bine ne cunoaste. El nu vrea ca noi se ne mintim si sa gresim si tocmai prin faptul ca ii cerem sa ne schimbe inimile dupa voia Lui El ne vorbeste. D-zeu este parintele nostru si este cel mai minunat parinte al omenirii. El este si prietenul nostru. El este totul pentru aceia care-L iubesc si Il au in viata lor.
Haide-ti dragi prieteni sa-L rugam pe Domnul sa ne vorbesca si mai ales sa nu ne suparam atunci cand ne mustra ci sa plecam genunchii inintea Celui Preainalt ca sa ne ierte greselile si sa ne dea puterea sa-i iertam si noi pe cei care ne gresesc si sa ne intareasca in duh ca sa nu mai gresim inaintea Lui si sa nu-L intristam ci dimpotriva sa-I aducem bucurie caci suntem copii Lui.
Cami si bebeul David
alexxia spune:
Cand se pare ca am cazut
Doamne , Tu incerci sa-mi spui cava ?
Caci
Daca am cazut, nu inseamna ca sunt un ratat,
Inseamna doar ca nu am izbandit inca.
Caderea mea nu inseamna ca nu am realizat nimic ,
Inseamna ca am invatat ceva.
Caderea mea nu inseamna ca sunt un nestiutor
Inseamna ca am avut destula credinta sa incerc
Caderea mea nu este o rusine
Inseamna ca am avut destul curaj sa incerc
Caderea mea nu inseamna ca totul s-a sfarsit
Inseamna ca trebuie sa mai incerc odata
Caderea mea nu inseamna ca sunt inferior
Inseamna doar ca nu sunt perfect
Caderea mea nu inseamna ca mi-am pierdut timpul in zadar
Inseamna un pretext s-o iau de la capat
Caderea mea nu inseamna ca trebuie sa renunt
Inseamna ca trebuie sa depun un efort mai mare
Caderea mea nu inseamna ca nu voi izbandi niciodata
Inseamna ca trebuie sa am mai multa rabdare
Caderea mea nu inseamna ca tu m-ai parasit
Inseamna ca ai o idee mai buna.
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
http://www.foreverliving.ro/distr/Bunea085-463/
http://community.webshots.com/user/aalexxia
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by alexxia
Caderea mea nu inseamna ca tu m-ai parasit
Inseamna ca ai o idee mai buna.
Iti multumesc!
Cred ca pentru mine te-a pus Domnul sa o scrii! Multumesc!
alexxia spune:
Ce anume esti, o, Dumnezeule ?
Asadar ce anume esti , Dumnezeule al meu, te intreb ce anume esti, daca nu Domnul Dumnezeu ? Dar cine ar putea sa fie Domn in afara de Domnul, sau cine ar putea sa fie Dumnezeu in afara de Dumnezeul nostru ? O, Tu, Preainaltule, Preabunule, Preaputernicule, Atotputernicule, Preamilostive, Preadreptule, Preatainicule si Preaprezentule ! Tu, cel Preafrumos si Cel Preatare ! Tu care esti statornic si de necuprins ! Tu, cel neschimbat care le schimbi pe toate ! Tu care nu esti niciodata nou si niciodata vechi ! Tu cel care le inoiesti pe toate si care pe cei trufasi ii readuci la vechea lor staresi ei nici macar nu stiu. Tu cel intotdeauna activ si intotdeauna pasnic ! Tu cel care aduni mereu, dar care nu ai nevoie de nimic; Tu cel care aduci si care umpli. Tu cel care ocrotesti ; Tu cel care nasti si hranesti, si duci totul pana la capat cautand atunci cand Tie nimic nu-ti lipseste.
Tu iubesti si nu devi patimas, esti gelos si esti in siguranta; Te caiesti si totusi nu regreti, Te manii, dar esti linistit; Tu schimbi lucrarile mainilor Tale si totusi planul nu ti-l schimbi. Tu primesti ceea ce gasesti si niciodata nu arunci nimic de la Tine. Tu care nu esti niciodata sarac , dar care te bucuri de castiguri; care nu esti niciodata avar, dar care ceri totusi dobanzi. Tu caruia I se da din belsug ca sa nu pretinzi datorii, si totusi cine poseda ceva si acel ceva nu este al Tau ? Tu dai inapoi datoriile , fara sa ramani cuiva dator; dai inapoi datoriile nepierzand nimic. Si ce am mai putea spune , o , Dumnezeule al meu, Tu viata mea, Tu , Dulcele meu cel Sfant ? Sau ce ar mai putea sa spuna cineva , cand ar incerca sa vorbesaca despre Tine ? Dar vai de aceia care pastreaza tacerea cu privire la Tine, fiinca , desi vorbareti , ei tot muti sunt.
Sfantul Augustin " Confesiuni "
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
http://www.foreverliving.ro/distr/Bunea085-463/
http://community.webshots.com/user/aalexxia
ionela-roxana spune:
Bine v-am gasit fetelor!
Vreau sa va spun ca va urmaresc de ceva timp si sunt extrem de surprinsa de cea ce vad , in mod placut!
Nu exagerez daca va spun ca cu ajutorul vostru m-am aporopiat mai mult de DUMNEZEU .
Va multzumesc!
DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI!
Ione`
www.saracut.go.ro
rachel owen spune:
Fiecare dintre noi am trecut prin încercări, mai ușoare sau mai grele. Și eu am trecut. Niciuna însă nu a fost așa de grea
Mă rog Domnului, care știe de ce mi se întâmplă astea, și care are soluția la problema mea, soluția cea mai bună, să-mi dea răbdare să aștept răspunsul Său, să-mi dea curaj să înfrunt fiecare zi de așteptare.
Cu mulțumiri pentru ceea ce am primit fără să cer, cu speranțe pentru ceea ce o să fie ...
Rici
oanaruth spune:
Marcu 6:31
Isus le-a zis: Veniti singuri la o parte, intr-un loc pustiu, si odihniti-va putin. Caci erau multi care veneau si se duceau, si n-aveau vreme nici sa manance.
Ucenicii numai ce s-au intors din marea lor misiune si desigur au fost istoviti. Pe langa acestea, vestea mortii lui Ioan Botezatorul a adus intristare ucenicilor. In starea in care se gaseau, chemarea Domnului Isus, veniti singuri la o parte, a fost asa de dulce pentru ucenicii Lui.
Lasati tumultul, iesiti din zarva si veniti la o parte cu El. De foarte multe ori ucenicii Lui erau prinsi in multe lucruri, asa incat aceasta chemare le-a fost tare benefica. Multi au venit dupa ei, si nici nu puteau sa manance. Dar Domnului i-a pasat, si i-a chemat de-o parte. El s-a ingrijit de odihna lor. Acelasi lucru il face si pentru noi. Cand ne vede cat suntem de prinsi cu multe lucruri, chemarea Lui este sa ne retragem cu El, de-o parte si sa ne odihnim putin. Auzim noi oare chemarea Lui? Plecam imediat ca sa ne odihnim? Cate lucruri negative nu ar fi putut fi evitate, daca noi eram odihniti; dar fiind obositi, reactiile noastre nu au fost totdeauna cele mai bune.
Fie ziua de azi o zi de adevarata odihna pentru noi toti. Sa ne retragem cu El singuri si sa ne odihnim in El! Ca apoi, reimprospatati, sa facem lucrarea Lui cu avant si zel.
Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth