va rog sfaturi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

Multumesc mult de tot pentru sfaturi! Eu nu mai am access la net pentru o perioada. Din cauza asta nu am reusit sa raspund pana acum.

Prietenei mele i-am povestit despre sfaturile de la voi si sper sa si asculte! Nu de alta .. dar cel care va suferi si nu are nici o vina este Victoras.

Multumesc mult inca o data!

Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

cum poate un barbat sa dea intr-o femeie???? eu asa ceva nu pricep !!! si nu pricep cum femeia respectiva mai poate sta un minut dupa aceea langa monstru,ca acela numa barbat nu mai poate fii numit.parerea mea este ca ar trebui sa-l paraseaca,deoarece din moment ce a calcat o data stramb, cu siguranta o va mai face.imi pare tare rau pentru prietena ta si pentru copilas.dar cu siguranta le va fii mai bine departe de acel om !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Geanica spune-i prietenei tale ca alcoolul si violenta nu au vindecare,iti vorbeste o femeie care din pacate a avut parte de tata alcoolic,primul iubit alcoolic si amandoi erau si foarte violenti.Tot ce am trait ma va marca o viata si nu cred ca ma voi vindeca vreodata cu adevarat niciodata chiar daca acum duc o viata mai mult decat fericita si am parte de foarte multa dragoste . Nu cred ca prietena ta isi doreste ca Victoras sa fie bantuit toata viata de aceiasi monstri ca si mine.Nici nu isi poate imagina pana unde pot ajunge astfel de oameni si ii doresc nici sa nu afle.Sa divorteze cat mai repede indiferent daca il mai iubeste sau nu ,s-o faca pentru copilas.Soarele va veni si pe strada ei si va fi extra ordinar de fericita ,asa cum sunt eu acum .

andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ce se mai intampla cu prietena ta si cu Victoras?Da-ne un semn de viata!

andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

uita-te la subiectul pe care l-am deschis eu.alcoolismul nu se trateaza.Si sotul meu s-a lasta de bautura dar ieri a baut o bere.Cica nu-i decit o bere iar maine vor fii doua samd...
Nici eu nu stiu ce sa fac.Nici eu nu am curajul sa_mi iau viata in maini ,mai ales ca sunt intr-o tara straina .am un copil de crescut.Habar nu am cum voi rezistza inca vreo 2 ani cind pot sa duc fetita la gradinita ca s apot sa incep sa lucrez.
dACA PRIETENA TA ARE PARINTI LA CARE SA APELEZE CARE SA O AJUTE ATUNCI SA MEARGA CIT MAI REPEDE:sINGURA E GREU CU UN COPIL MIC:
TOATE CELE BUNE

renata & vanessa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMIRA spune:

Poate cele care ma cunosc deja din subiectul lansat de mine vor considera inoportuna participarea mea la acest subiect si totusi cred ca mai am inca posibilitatea de a ajuta un suflet sa ia o hotarare buna . Draga genica eu am plecat cu fetita de doua ori de la sotul meu de acasa si tot de atatea ori m-am intors . Au trecut de atunci 10 ani si vreau sa-ti spun ca tot ce a-nsemnat schimbare a fost din rau in mai rau . La vremea cand am plecat , toti imi spuneau ca supa incalzita nu mai este la fel si nici nu exista sanse de schimbare dar ca un catar am persistat in nebunia dragostei . Astazi am doi copii care sufera si patru inimi frante . Sa fuga cat mai are timp , sa fuga , sa stranga din dinti si orice s-ar intampla sa nu se intoarca , este probabil la varsta la care-si poate reface viata alaturi de victoras si de un alt barbat care sa merite dragostea ei si statutul de sot . Sperand ca-i va fi de ajutor sfatul meu imi doresc din suflet sa nu faca aceeasi greseala ca si mine . Dumnezeu sa o ajute cu gandul cel bun . Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

geani, sa plece mancand pamantul...iti spun eu
am avut o relatie inainte de casatoriein care ...am luat intai o palmaam ziis ca e o gresealadupa aceea nu s au mai opritmaltratarile fizice si psihice.
suntem alaturi de prietena ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmacoma spune:

eu nu inteleg un lucru...femeia asta a cerut o mana de ajutor si unele dintre voi i-a smuls-o. Ce naiba..de asta avea ea nevoie? De un judecator pentru sotul ei. Lucrurile sunt clare...s-a indragostit de el..s-a maritat...a facut copilul si apoi s-a trezit. Nu radeti ca rasul se ia
Draga fata...du-te cat esti tanara, nu sta ca mai tare te adancesti in namol si o sa-ti fie din ce in ce mai greu sa pleci.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik spune:

Cred ca decizia de a pleca sau nu o poate lua doar ea. Sunt de parere ca nu e de bagat in viata nimanui, la o adica poti fi invinuit pentru neintelegerile lor sau mai stiu eu ce....??? Oricum daca e o mama adevarata se gandeste in primul rand la copil si face pasul chiar daca o afecteaza. Poate ajunge sa bata si copilul, si se mai alege si cu alte probleme.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

geani e mai bine sa pleci acum l a inceput desi tu il iubesti.
stiu ca poate nu gasesti fortza necesara , ca parca mereu ...ii gasesti scuze...dar crede ma ...pleaca acum...cand e la inceput...dupa aia intervine obisnuintza care e mai rea ca ca dragoste-"obisnuintza e o a doua natura!"
si inca ceva...nu te gandi ca ...poate gresesti si tu...
nimen nu merita sa sufere..

Mergi la inceput