Mamici din Arad ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
Alina M. ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit alt loc de munca si mai bine platit! Ce bine ca s-a obisnuit Dragos fara tine! Sa stii ca ii dai destul femeii mai ales ca nu sta 8 ore cu el!
Alina 33, lasa draguta ca mai ai si tu putin si intri in randul mamicilor:)) Sa vezi ce frumos ii sa fi mama, ce sentimente frumoase se nasc, dar e si greu!
Sa stii ca cred ca da roade totusi programul din Matern...se trezeste si noaptea dar numai o data pe noapte sau defel...
Acum nu ma mai dor sanii ca degeaba ma faceam cu Garmastan ca tot nu se vindecau ranile si am desoperit ceva mai bun...imi picur pe sani cativa picuri de lapte de mama pe sfarcuri si se usuca mai repede ranile asa....mai stau si cu tatele in vant:))))))))
In ce priveste depresia hai sa ne incurajam reciproc ca poate asa scapam mai repede de problema asta:)))
Cred ca la noapte stau de veghe ca Raul a dormit azi aproape toata ziua!
Pupici!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
anto spune:
Am lenevit si ieri si azi,am citit o carte ,facut praji de la Clau da nu stiu inca daca mi-a iesit ca trebuie pana maine sa stea la frigi .
Mai fetelor pe voi acuma va apuca depresia cand vine soarele?Ar trebui sa va mai plimbati cate-un pic, mai mult tu Clau cand doarme bebe ca Alina stiu ca nu prea poate .
Magda si Deni se juca cu tot felul de jucarii dar cele "pt.baieti" ii placeau mai mult .Si acum are tot felul de jocuri cu masini si unde mai pui ca joaca fotbal in echipa satului
Acum are de invatat dar ma bucur cand e timp frumos s-o vad ca se joaca pe-afara.
Magda ce ficatei de pui ?Zi -ne si noua.
Vad ca de cand nu mai lucru adun toate retetele de mancare .Nu e a buna cu mine .
si sa auzim numai de bine .
alinamoro spune:
Bine ati "aparut" Magda si Anto!
Anto ce carte ai citit? Am citit si eu una zilele trecute:Alchimistul de Paulo Coelho si acum citesc "Unsprezece minute" tot de acelasi autor.Sa ne trimiti si noua o bucata de prajitura.
Magda pana cand ai vacanta? Au ajuns pozele la tine? A zis Calin ca si la el a intrat dupa cateva ore(si le-a trimis si lui pe mail).
Clau ai grija sa nu schimbe Raul ziua cu noaptea daca a dormit toata ziua.Sunt unii copii care dorm ziua si noaptea au chef de glume.
Alina33 dupa ce nasti incepe alta distractie.Bucura-te pana mai ai timp liber ca apoi are cine sa-ti faca programul.
alina
Claudelu spune:
Bine ati revenit fetelor!
Pai Alina M sper si eu sa nu fi confundat ziua cu noaptea....ma straduiesc, de fapt ne straduim sa-l tinem treaz macar pana la 12 ca sa doarma la noapte...ca altfel
Va pup!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
maggda spune:
Buna fetelor!
Nu mai suport plimbatul asta prin casa ca prin gara de nord a posibililor cumparatori!Cum vin acasa cum sar sa fac patul, sa aranjez casa, sa areisesc, simt ca mor!Altadata veneam acasa de la servici, mancam, beam o cafea si apoi aranjam casa.Dar macar de l-am vinde!Cu cat vrem noi ca de altfel cumparatori cu banii jos au fost destui si am primit chiar pret bun dar nu destul .Ei poate, poate ...daca nu anul viitor sigur ne mutam.
Cristina la casa mai un pic si e gata etajul, dupa care ne apucam de acoperis.Nu stiu daca o si acoperim anul acesta cu tigla pt ca, costa cam 2600-3000euro, daca nu vindem anul acesta ii facem doar acoperisul de lemn si folia si anul viitor luam tigla, mai vedem noi.Saptamana viitoare voi scana cateva poze cu Bianca si voi scana si cu casa in faza in care era la inceputul lui martie.
Alina M ii multumesc lui Calin pt poze, da au ajuns.
Acum merg sa beau o cafea in balcon pana vine Bianca de la gradi ca apoi mergem in curte cu bicicleta.
Anto ficateii ii fac simpli, prajiti in ulei cu pireu de cartofi si salata verde.Mai demult ii faceam si cu ceapa multa dar ne place mai mult asa.Am colege care ii fac si pane, eu n-am incercat, parca nu sunt curioasa de ei pane.
pupici la toata lumea
alinamoro spune:
Salutare mamicilor!
Ce mai faceti voi? Eu am venit pe la ora 14 de la lucru si am facut mancare,iar acum mai citesc un pic pe-aici pana se scoala Dragos.
Anto am facut supa de salata.Tu i-ai mai facut la Radu?,ca ziceai ca-i faci.
Magda ma mir cum mai rezisti cu atatia vizitatori!Pune taxa pe vizita.
Clau tu ce faci de nu ai aparut azi pe-aici sau ai iesit cu Raul la plimbare?Am uitat sa te intreb ce ochi are Raul?
Dragos al meu s-a obisnuit destul de repede si bine cu femeia.Nici nu ma asteptam sa se obisnuiasca asa repede.
Mai fetelor,nu stiti,Cristina a venit cumva in RO ca zicea ca-si fac bagajele si nu a mai aparut pe-aici.
Alina33 parca azi trebuia sa mai mergi la control.Spune-ne si noua ce ti-a mai zis dr.
alina
Claudelu spune:
In sfarsit apar si eu!
Azi nu am avut timp nici sa suflu! Pic de oboseala dar ce mai conteaza...
Au fost bunicii la noi in vizita si mai am si un referat de facut pentru nasa...
Si Raul e foarte obosit acum, a fost tare jucaus toata ziua parca stia ca sunt bunicii in vizita!
Vad ca doar Alina a semnat azi condica!
Alina33 cum ti-a fost la control? Totusi aiaflat ce va fi pana la urma? S-a decis sa se arate? SAu va tine bebe in suspans? Mai poti?
Si eu cred ca Cristina a plecat spre Romania ca zicea ca-si face bagajele!
Anto cum ti-a iesit Boema? Ca nu mi-ai spus si sunt foarte curioasa!
Magda cum e in concediu?
anto spune:
Clau sa stii ca prajitura mi-a iesit buna dar nu ca a ta.Stiu unde am gresit ,la gelatina ,mi-a zis sora ta de vre-o 3 ori cum sa fac si tot am facut cum scria pe plic ,adica cum nu trebuie .Cand am turnat crema neagra s-a amestecat cu alba ,dar nu a iesit rea la gust.Am stiut ca asa va iesi ,data viitoare stiu ce am de facut .O pun pe sora ta sa o faca
Alina ,inca nu am facut supa de salata,ieri am facut ciorba de vacuta si mai am si pe maine , o fac sapt. viitoare da mai adumi aminte ,te rog.
Alina33 ai fost la doctor?Ce zice?Acusi i-ti tinem si tie pumnii,ca la Clau i-am tinut vre-o doua saptamani
Magda si eu fac asa ficateii da cand ai scris ca-i mananci pe paine am crezut ca ai ceva reteta de pateu.Maina-mea facea pateu de ficat de pui cam asa :Ii fierbea ,ii dadea prin masina de carne si ii amesteca cu unt si sare ,piper.Nu mai stiu exact ce mai punea dar stiu ca-mi placea f. mult .Am facut si eu o data de cand sunt aici dar nu l-a mancat nimeni.Pe vremea cand eram eu copil nu se gasea atatea lucruri,poate de asta mi s-o fi parut asa bun .Nici salata de vinete ,dupa care eram moarta nu mai i-mi place.La fel si cu spanacul .Sau poate nu-mi mai plac ca ...le fac eu
Magda pacat ca apt. tau nu e cu 3 camere ,eu asa as scapa de al meu si mi-as lua in Micalaca unul cu 3,intr-o zona mai linistita si pe la et 1-2 ,ca eu stau la 10.Dar dupa cum spui si tu e greu sa vinzi ,mai ales sa vinzi si sa cumperi in acelasi timp .Mare noroc trebuie sa ai.
alinamoro spune:
Anto am facut copy-paste de unde am mai scris cum se face supa de salata ca sa nu mai scriu inca o data:
Supa de salata verde: Pun ulei intr-o cratita si prajesc putin usturoi taiat marunt.Ai grija sa nu se arda usturoiul.Pun apoi 2 linguri de faina si amestec cu apa,pun 2 iaurturi a cate 200 g bucata si apoi completez cu apa cat vreau sa fie supa.Salata o curat,o spal si o rup bucati mai mici.Cand fierbe supa pun o legatura mare de marar,salata,sare,vegeta si o smantana si mai las la fiert vreo 10 minute.Pun multa salata sa nu fie "zama lunga".
Clau deja ai inceput cu musafirii?
Mai stai noaptea pe forum sau nu te mai lasa Raul? Eu azi pot sta mai mult ca maine nu merg la lucru,de fapt nici duminica.
alina
maggda spune:
Buna fetelor!Anto draga acum am citi ce am scris la ficatei!!!Vroiam sa scriu "pe maine" si pt o litera uite ce a iesit!O noua reteta!
Anto draga naiba syie cum le gasesc eu pe ocosele astea pe forum, iar "m-am hartuit"cu doua pe "hernie de disc".Am vazut ca ai scris si tu acolo.
Fetelor acum merg in balcon sa-mi beau cafeau si bineinteles sa fac si fum!Voi intra mai tarziu.
va pup pe toate!!!!