Mamici din Arad ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 10
claudiak spune:
Ceau fetelor
Sint noua in Forum si vreau sa ma prezint si eu
Ma numesc Claudia (sint sora lui LindaG) si am o fetita, Vanessa, de 21 de luni.
Ma bucur ca am gasit forumul acesta si o sa incerc sa intru mai des, dupa cum ma va lasa asta mica
www.forendienst.de/board_files/13104/user_avatar/104361.jpg" border="0">
Claudia & Vanessa(*21.7.02)
alinamoro spune:
Bine ai venit printre noi Claudiak.Sa-ti traiasca fetita.
Baietelul meu are 2 ani(a facut pe 11 luna aceasta).
Acum sunt doua mamici Claudia si doua mamici Alina aici la mamici din Arad.
Pupici la Vanessa.
Clau cred ca ar trebui sa mai adaugi pe listuta pe Linda si pe Claudia.
Si eu ii spun la Dragos poezia cu pisicuta pis-pis si deja el stie ce urmeaza cand ii spun.
Ma duc sa-l culc pe Dragos si mai revin pe aici ca nu ma deranjeaza Calin in seara asta(e plecat la Bihor si vine pe la ora 0 sau poate mai tarziu).
alina
maggda spune:
Uf daca ati sti ce fericita sunt!!!Numai cand ma gandesc ca pana in septembrie ne vom muta sar in sus de bucurie ca nu mai trebuie sa-mi pazesc copilul in fata blocului(in timp ce eu aveam de lucru in casa har domnului) si are camera ei unde sa se joace.
Alina mobila si toate catrafusele le vom duce la casa in demisol iar noi ne vom muta la mami.Vom duce doar patul lui Bia ca suntem obisnuiti sa dormim pe ditamai patul de dormitor si mami are canapea asa ca pe ea voi dormi eu cu Bia iar in patul lui Bia , Danut sau el cu Bia si eu in patul ei.Alina stie dar voua fetelor va spun cum e patul lui Bia ca banui ca deja v-ati pus intrebari cum dormim noi in patul ei.Are o canapeluta de 2 persoane(1.45m) care se deschide ca un fotoliu pat.
Cred ca cel mai bine voi da de baut cand ne mutam.Daca ne ajuta D-zeu la ziua lui Bia ne putem intalni toate.Loc vom avea har domnului berechet, daer mai ramane de vazut.La servici fac cinste vineri ca maine e ziua unei colege.
va pupicizez
psClaudia bine ai venit printre noi
Claudelu spune:
Claudia bine ai venit printre noi!!!
nostru se mareste si asta e foarte bine!!!
Eu tot Claudia, am 25 anisori(pana acum eram cea mai tanara aici, dar m-a luat-o acum Linda ), sunt casatorita si la 1 aprilie am nascut o minunatie de copilas care ne-a umplut casa de bucurie ....
Alina eu am vrut sa ma apuc de listuta dar cand ma apucam de modificari aparea ceva si ma lasam de treaba !!!!
Magda tare mult ma bucur pentru voi! Cred ca cea mai fericita va fi Bianca!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
Claudelu spune:
Uite aici listuta gata modificata:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24439&whichpage=1
Va pup ca incerc si eu sa mai dorm ceva!
Claudelu spune:
Mai fetelor s-a pisat Raul pe noi azi!!!!! Ce jet mai are fiu-meu!!!
Voi chiar ma lasati sa vorbesc singurica......
Nu prea imi plac monologurile, dar daca voi vreti asa voi face...
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
alinamoro spune:
Salutare,salutare.
Ce liniste pe aici.Noroc cu tine Clau ca mai improspatezi atmosfera.
Bine a facut Raul cu voi daca nu sunteti cuminti.
Ce mai faceti fetelor? Ati iesit la iarba verde?
Eu am fost foarte harnicuta de cand am venit de al lucru,am facut mancare si am pus la spalat 2 ture.
Anto am facut supa cu salata verde,vrei sa-i trimit si la Radu?,ma gandesc ca tu nu ai mai facut.
Va pup fetelor si revin mai tarziu.
alina
LindaG spune:
Hi,
ce ami faceti?In sfirsit imi permite si mie computerul sa intru in internet.Ieri am primit o veste buna de la consulatul roman din München.In februarie mi-am depus actele pt. un pasaport nou si acuma am primit scrisorica ca pasaportul nou ma "asteapta" la consulat.Miine am sa-l trimit pe ala vechi si cam intr-o saptamina am sa-l primesc pe ala nou.Nici nu stiti ce ma bucur ca am scapat macar de o grija.
Clau mersi pt. lista.Magda ma bucur ca va puteti muta caci,cu atitea masini cite sint in Romania nu prea poti sa lasi copii in fata blocului.Ma bucur ca macar atunci cind eram eu mica ma mai puteam duce in fata blocului la joaca.
Alina chestea cu mersul la iarba verde nu-i o idee rea.Dar asa as veni in Romania sa minc clisa freapta cu piine si cas.Din pacate aici nu poti merge undeva la iarba verde si sa te pui sa faci foc.Asa ceva poti sa faci doar in locuri amenajate.Si la vremea asta care ii afara(vreo 22 de grade) toate locurile sunt pline.
Acuma va las si ma duc sa o sun pe pritenuta mea(are 17 ani)din Romania ca mi-e dor de ea.
Va pup si poate mai intru mai tirziu.
LindaG
LindaG spune:
Hi,iara eu,am uitat sa spun ceva.Clau eu sunt capricorn(27.12.1979) si sunt casatorita cu Mark,rac(05.07.1971).Ca sa fie lista completa.Ii spun si la Clau(sora-mea) sa scrie si ea datele complete.In lista ai scris de una Cristina,dar pe ea nu am vazut-o niciodata in forum.Ii plecata in concediu?
Va pup.
LindaG
alina33 spune:
Sa fie intr-un ceas bun,Magda!!!!!Noi ne depunem actele pentru teren si apoi o sa fim noi stresati cu constructia casei......
Bine ai venit Claudia si micutei tale.
Trag si eu din greu ca la cite dureri am avut mi-e cam greu sa le recunosc pe cele de la nastere.Singurul semnal pe care l-as recunoaste e ruptul apei.Asa ca pina atunci ma mai chinui.Sper sa ajung miine pe la doc desi mi-e groaza sa circul cu masina.
Clau da-i inainte cu povestileca nu ne plictisesti.
Va pup