Viata in Germania (6)
Raspunsuri - Pagina 8
tinatache spune:
va invit pe un subiect separat:
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=24
Dori, da!!! cand sa primesc cadou si cand sa fiu rasfatata:)) mersic! am sa profit din plin:)
Cristina
helbi spune:
Cind sunati pe mobil din Germania in RO cum formati nr????
Please Help me!!!!!
Danke sehr im Voraus!
Ralu
helbi spune:
Merci mult, asa stiam si eu, dar nu reusesc in seara asta:-((( Am crezut ca nu formez bine.
Ralu
tinatache spune:
quote:
Originally posted by helbi
Merci mult, asa stiam si eu, dar nu reusesc in seara asta:-((( Am crezut ca nu formez bine.
Ralu
sa nu uiti sa pui prefix ca altfel te usuca telekomul cu tarifele lui.
Cristina
Ella spune:
..în cazul în care va intereseaza,un Link cu oferte/Schnäppchen/Angebote...etc ,de la cîteva magazine/Supermarkt ca:Aldi,Edeka(Alueda,Aktiv Markt),extra,LIDL ,HIT,HL MARKT,MARKTKAUF,mini MAL,NORMA,Netto,PENNNY MARKT,real,toom markt,WAL*MART,Plus.
http://www.schnaeppchenjagd.de/docs/discounter.shtml
Ella
tinatache spune:
Multumim, ella, si as mai adauga ca daca vrea cineva chiar sa nu scape nimic, de regula pe siteurile lor te poti inscrie si la Newsletter si iti vine saptamanal oferta pe email.
O zi buna! la noi e soareeee!!!
Cristina
Alina spune:
Fetele mele,
E cineva printre voi care si-a luat cetatenia germana de curind?
Hm!Ieri am fost la Landtratsamt sa mai pun ceva la dosar si tanti functionar mi-a spus ca in curind imi vor face programare sa dau testul asta de politica-istorie,tralala...am o carte pe care tre sa o invat"Grundgesetz für die Bundesrepublik Deutschalnd" si pare tare greuta,adica numa'termeni juridici,legi si alte menuni.
M-ar interesa cum se desfasoara testu'asta.
Cica trebuie si test de limba germana.Dar cred ca totul depinde doar de functionara cu pricina adicatelea mi-a zis ca dupa ce ma intreaba ea unele chestii(ce sa ma intrebe,facem exercitii de gramatica??)o sa hotarasca ce si cum,cam asa s-a exprimat.Eu am Daf-ul din 2000 dar zice ea ca de-atunci nu am continuitate in studiul limbii si cica mai vede ea daca tre'sa mai dau freun examen pe la Goethe- Institut...ei na,pai ce dupa ce inveti limba tre'sa o tii numa in cursuri si examenee???
Salutti de la München,
Alina
tinatache spune:
intrebare: sunt dentisti specializati pe probleme de copii? sau unii la care merg copiii mici si stiu cum sa se poarte sa-i convinga sa deschida gura? In finalul unei zile cat se poate de "buna" am descoperit ca andra are pe interiorul unui dinte niste vinisoare negre. Mai exact, pe dintele pe care si l-a spart cand abia avea 1 mm. Eu am un dentist langa mine dar nu scrie pe tablita decat Zahnarzt, nimic de copii, adulti... Sa ma duc la el oare?
Multumesc si un weekend placut!
Cristina