De cat timp departe de casa?
Raspunsuri - Pagina 4
SMART spune:
plecata de 5 ani si ultima data am fost "acasa" acum doi ani. De fiecare data cind ma duc in vizita trebuie sa stau cite 2 spatamini si se duc nici nu stiu cind, vin toate neamurile sa ne vada sau ne invita la ei, asa ca numai vacantza nu este. Doua saptamini din 4 pe an se duc fara sa ne odihnim si pe deasupra venim acasa mai obositzi si mai stresatzi decind inainte de a pleca. Parintzii imbatrinesc, incep cu "tu nu fa nimic ca ne ocupam noi" si se tremina cu vai ma doare ...
Asa ca de 2 ani ii importam cite o luna ca sa stam impreuna, noi ne vedem de viatza noastra, ei se simt bine, ii plimbam pe unde se poate iar luna noastra de concediu ne-o petrecem in mod normal.
FELICIA
debby spune:
quote:
Originally posted by SMART
plecata de 5 ani si ultima data am fost "acasa" acum doi ani. De fiecare data cind ma duc in vizita trebuie sa stau cite 2 spatamini si se duc nici nu stiu cind, vin toate neamurile sa ne vada sau ne invita la ei, asa ca numai vacantza nu este. Doua saptamini din 4 pe an se duc fara sa ne odihnim si pe deasupra venim acasa mai obositzi si mai stresatzi decind inainte de a pleca. Parintzii imbatrinesc, incep cu "tu nu fa nimic ca ne ocupam noi" si se tremina cu vai ma doare ...
Asa ca de 2 ani ii importam cite o luna ca sa stam impreuna, noi ne vedem de viatza noastra, ei se simt bine, ii plimbam pe unde se poate iar luna noastra de concediu ne-o petrecem in mod normal.
FELICIA
Ai citit cumva gandurile prietenului meu ? Ei bine ca el nu e roman si nu il atrage a se intoarce in Romania , dar si la noi cele 2 saptamani au fost prea scurte , frumoase dar in acelasi timp obositoare . Eu le-am trait la maxim dar cred ca vom prelua metoda voastra + cate o escapada a mea ca n-as putea fara , macar o data pe an
oana cretu spune:
Eu sunt de 3 ani jumate aici si nu am fost niciodata in Romanica.
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
lauraomar spune:
Plecata de ACASA din 90 .Primi shase ani cunosteam toate echipajele de zbor de la Tarom atāt eu cāt si fii mei.Noi stateam (desi ptr.ai mei copiii acasa era la Züri )1-2 luni ān Ro. 1-2 luni ān Ch. si tot asa pāna cānd a trebuit s-a mergem la gradi.Ultima data am fost ān Ro.vara prcedenta timp de 5 saptamāni.Decāt s-a plec prt. 2saptamāni mai bine deloc.Pentru mine casa de aici este cea noua iar cea din Ro.este casa mea unde am crescut .Cānd plec de aici spun merg ACASA ,si invers.NU pot rezista mai mult de un an si s-a nu merg ACASA ān Ro.
S-a fim buni si cu cei rai ca si ei sunt oameni dar slabi de āngeri,D-zeu vede tot.Lau
simi spune:
Am plecat din Romania de 10 ani, ultima oara am fost in tara acum 7 ani! Parintii mei m-au vizitat ,in schimb, de 6 ori, respectiv 7 ori(mama e mai "plimbareata")
Cleomax spune:
eu sunt plecata de aproape 29 ani, iubesc ambele tari cu pasiune, vizitez romania cu drag, aproape in fiecare an in ultimul timp.plec de acasa si ma duc acasa