Urmeaza sa nasc in aprox 4 sapt la spitalul CFR 2 cu doctorita Mihalache - va rog din suflet sa-mi spuneti si mie cam ce tarife se practica pt o nastere normala sau cezariana in acest spital si eventual, daca ati auzit de aceasta dr, cateva vorbe despre dumneaei (eu o voi cunoaste peste 2 zile si as vrea sa stiu la ce sa ma astept).
Va multumesc.
eu am nascut cu dr.Mihalache acum 6 luni si jumatate si am fost extrem de multumita. Este o femeie deosebita; am plecat sa nasc de vreo 3 ori, dar au fost travalii false, si de fiecare data s-a nimerit in week-end sau noaptea, dar ea a venit mereu. De nascut am nascut vineri spre sambata (pe la 3.30 dimineata) si saraca Flori (doctorita) a venit de la petrecere ca sa stea cu mine. Am nascut normal si i-am dat doctoritei 100 USD. Asta este tot ce am dat, in rest nimic, numanui. Am fost tratata de toata lumea la fel ca fetele care dadeau bani. Este foarte frumos si curat si modern acolo, o sa iti placa. Iti doresc nastere usoara si noroc! Daca mai ai intrebari, scrie PM.
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Am si eu o intrebare: unde e spitalul CFR 2? (de ce 2?, exista si 1?).
Sanatate la toata lumea!
Spitalul CFR2 este vis-a-vis de hotelul Sofitel. Se numeste CFR2 pentru ca 1 este considerat a fi Spitalul CFR Witing. Maternitatea este nou infiintata in acest spital, cred ca din 2002.
Daniela si
Denisa
Urmeaza sa nasc la CFR 2 cu dr. Nayel undeva in jur de 16 iunie. Aseara am fost sa vizitez maternitatea. Totul este impecabil. Rezervele, sala de travaliu si de nastere. Este o maternitate mica, intima care mi-a dat un sentiment de caldura si liniste. Dupa ce o sa nasc o sa povestesc impresiile pt viitoarele mamici.
Geta