Cum vi se pare viata in Japonia? (8)
Raspunsuri - Pagina 2
azumi spune:
Fata ce de pregatelii...!!!! Nu trimite-ti si la mine neste alea? Neste cozonac asa oleak....Noi nu avem coptor iar la micro nu ma bag bre sa fac cozonac.Ralu ce invetzi mey? la ce scoli te duci tale? Studioasa mamii....
Io nu facui inca nika pentru pasti...da maine ma duc sa iau la Pitik patuz si scaun de masina... Mama abia astept!Desi cam incepe sa intre morovu adanc cu nasterea si cu durerile...Sper sa nu intre si vanatoru ca atunci m-am ras!
Spor la treaba gagici ....si Ayumi drum bun bey!
ana
takacamelia spune:
Eu am facut cozonac de re velion si mi-a esit formidabil.Pe cuptorul meu cu microunde unde am copt scrie an catagana KE-KI (pentru tort) sau daca nu aveti se poate si la OBUN 140grade o ora,dar anainte trebue cuptorul ancalzit.Astept vesti bune de la fetele care ancercati CAMELIA
EDDY spune:
Am primit deja un PM asha ca miine trimit cerealele!
Mey gagici,da' ce va mai pregatitzi voi de Sfintele Pasti...i-auzitzi:oua incondeiate-vopsite-colorate,fripturi de miel,cozonaci shi pasca!Ce norok avetzi ca nu locuiesc prin apropiere,ca ma invitam la oricare dintre voi shi la intrarea in casa eram asha iar la plecare,ceva de genul asta !!!Eh,norocoase sintetzi sa gasitzi in zona cele trebuincioase,avetzi shi indeminarea shi timpul necesar pregatirilor.Va invidiez!Eu nu pregatesc nik special traditziei pascale. Am sa fac doar putzina friptura de oaie(ca miel nexam pe aici),am sa aprind in noaptea de Inviere luminarea de la botezul Naomiei,am sa-i sun pe ai mei shi o sa vorbim 2-3 ore shi apoi am sa ma culc putzin trista,cu gindul la Pastele de acasa
Iubesc sarbatorile dar sa ma ierte Dumnezeu,astea sint zilele in care cel mai tare urasc distantza dintre Japonia shi Romania shi imposibilitatea de a avea familia TOATA alaturi de mine.
tuturor shi Paste Fericit va dorim,
Eddy & Antonia Naomi
Sorina-Alexa spune:
Si mie mi-e dor de casa acum,in preajma Sarbatorilor de Paste!
Dar sa-i multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatoase si fericite aici
Sper sa aveti parte de un Paste de nota 10
Sa nu mancam prea mult,ca sa nu ajungem la
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
ralucami spune:
Salutare fetelor! Bey cam slabutza activitatea azi! Unde atzi fugit? Suntetzi in toiul pregatirilor pt Pasti? Takacamelia te rog spune si retzeta de cozonac cu tot cu cantitatzi ca poate m-oi indura si eu sa fac. Chiar ma tenteaza !
Ana bey vin-o la mine de Pasti ca anul asta is data naibii cate vreau sa fac. De cand ma stiu nu m-am strofocat in halul asta cu mancarea, dar nu stiu ce m-a apucat anul asta. Daca mai fac si cozonac o sa fie ca la mama acasa. Ma intrebai ce invatz: pai imi storc creierii cu japoneza asta. Si tot nu imi intra in cap asa cum trebuie.Cand o sa ajung sa pot citi ziarul cursiv atunci chiar ca o sa fiu multzumita de mine! Dar mai e cale lunga!Angi nu ai mai spus nimic azi! Pe cat vine fetitza ta? Unde te mutzi? vii mai aproape de mine? Va pup pe toate! Succese nebanuite prin bucatarie!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
angel_jp spune:
Ralu pe 24 ma mut in noua casa ,sa vezi treaba atunci!Fata-mi vine pe 18 iunie cu nepoata, nu mai am rabdare..dar o sa treaca repede timpulAcum incerc sa ma pregatesc pentru pasti,dupa cu am mai scris ,duminica am doua invitate la masa,incerc sa-mi organizez un meniu Mi-as dori sa vin aproape de tine..ca-i mai cald!
Un paste fericit tuturor!
takacamelia spune:
RALUCAMI reteta am sa ti-o scriu maine ,dupa ce o sun pe mamica mea ,ca acum nu am gasito acasa,nu ca nu ti-as putea spune acum dar vreau sa nu gresesc cu ceva.CAMELIA
Sorina-Alexa spune:
Ati disparut fetelor?!
Am vopsit oua rosii ieri,le-am facut cu model,cu fruzulite de tot felul.Sunt foarte multumita de cum au iesit,nu sunt foarte artistice dar sunt acceptabile
Voi va pregatiti?Ce meniu ati pregatit?Sunteti cam secretoase
Paste fericit!!!!!!!!
Sorina.
Sorina-Alexa spune:
Voi tineti post azi,eu am reusit sa tin toata saptamana...dar sunt moarta de foame.
Abia astept sa vina duminica sa pap muuuuulttttttt
Hai dragelor mai scrie-ti si voi,ca sunt samishii cand nu postati
Sorina.