Cum vi se pare viata in Japonia? (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Mey...vad ca iar se infierbanta discutiile..
Eddy ma bucur ca ai reusit sa treci cu bineperipetiile !
Ninjea (Ionut)si Dan sunt pusi pe shoti vad..distractie placuta ,dar bag de seama ca fetele nu prea se amuza...asa ca...faceti voi doi un site al vostru
Eu acum veni de prin doctori, spitale..al meu sot e bine ,si-a revenit,mi-am dat seama de cum a si inceput sa tipe la mine..ca sa ma duc acasica sa nu mai stau pe capul luica cica 's mai rea decat surorile medicalesa plec sa-mi vad de treaba mea sa nu-l mai dadacesc atat ca nu-i copil mic.Oricum sunt fericita ca si-a revenit..si multumesc mult penrtu sprijinul acordat !Astept acum sa ma mut ,sa-mi chem fata si gata...sunt cu sufletul impacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Pastele l-am petrecut,dupa cum si era cazul, in familie.Ne-am distrat super ca am fost la a mea bunica care sta linga Snagov si am facut un gratarel,si am baut un paharel si au mai venit si lautarii tigani,ca asa se obisnuieste la sarbatori,si ne-au cantat si ne-au cantat si ne-au luat banii.
Partea cea mai tare a fost cand au inceput da cotcodaceasca gainile si a mea soata nu stia ce se intampla.Dupa ce i-am explicat ca ele acum fac oua,cam o jumatate de ora nu s-a mai deslipit de fundul lor si chiar se aplec si se chinuia sa vada cand iese oul si cum iese.
Dupa ce a erminat el aventura cu gainile, pe urma a venit unde facea mama niste frigarui la gratar si a inceput sa le friga el, imitandu-i pe cei de la yakitori.Am avut noroc de vreme frumoasa, de cozonac bun si de chef.Nu va spun ce a mai pregatit mama de paste ca pe aici nu se gasesc toate ingrebientele si nu vreau sa va fac pofta.Cam atat despre sarbatorile petrecute in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

AngiMa bucur mult pentru tine si sotul tau!Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Eddy,esti mare figura!Cel mai bine e sa nu-i spui ca vorbesti japoneza deloc si sa-l bati la cap in engleza sau si mai bine in romaneste ca va capitula si mai rapid.Oricum ai grija cum conduci ca sunt o gramada de nebuni la volan pe oriunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabelstefan spune:

buna si bine v-am gasit pentru cele care nu ma cunosc,iar pentru cele care ma cunosc (se stiu ele-sunt 3 mari si late) iaca am venit.Prea multe despre mine nu am de spus doar ca sunt casatorita de 2 ani (in iulie) si deocamdata copil nu avem dar vrem sa-l proiectam cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Gabel bine ai venit in gasca noastra!Sper sa te simti bine!
MichiyanSe pare ca ai petrecut de minune!Te invidiez!M-ai distrat cu pazitul gainilor la ouat!Mi-l adc aminte ce ochi a facut al meu sot cand de un Craciun in Ro a asistat la taierea porcului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Gabel bine ai venit!
Sedere cat mai indelungata.

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

,in sfirsit GabelStefan si-a facut aparitia.Bine ai venit aici , sper sa te molipsesti si tu ca mine , ......iar lui Jun (Stef) !!!!Ptr.Michyan:Bine ai revenit printe noi, ma bucur ca ti-ai petrecut sarbatorile excelent!!!Pupicei de primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

And yet another one...

---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by Ninja

And yet another one...

www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Give us a break ,you are not funny!
You are so boringIf you displease this site so much - What are you doing here?!?!?!?!?!
You are so trivial

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Nu, ca eu stiu si romaneste...

Mergi la inceput