Mamici de Sept.-Oct. 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cali spune:

si eu sunt pe baricade, la servici!vom avea liber doar luni!

pufymic, concediu placut, sa te odihnesti si sa te intorci cu bine!
eu am 15 sapt si o zi, sper ca maine la eco sa se vada ceva, sa fie bine!
Mel, ar trebui sa iesi din starea asta, sa te plimbi, si sa uiti de gandurile negre! e mai greu poate, dupa ce ai trecut prin atatea, dar soarele sigur iti va face bine!
si eu uneori cred ca-l simt pe bebe, dar fiind la prima sarcina, nu-mi dau seama, o fi numai inchipuirea mea?
va pup, Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Si eu am pofta de drob. Noroc ca face mama caci altfel cred ca de Pastele asta am ramane nemancati. Eu nu pot sa mananc oua asa ca sigur nu as face, lactate nici atat, ma omor cu niste cartofi prajiti si salata de castraveti cu rosii. Ce pofte ciudate. Si mai am o ciudatenie mare - nu suport dulciurile cu toate ca in mod normal sunt o mare mancatoare de ciocolata.

Pupici

Mel 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna burtici, am fost si eu la control si totul e ok, dar am niste dureri cumplite de cap, iar medicul meu generalist a spus sa nu iau nici un medicament, ce ma fac....
Mel, iesi pe afara ca daca stai numai in casa te gandesti numai la ce-i mai rau, si o plimbare scurta ti-ar face bine
Si eu mancam multa ciocolata inainte dar acum nu o suport.
Parca drobul e facut si cu ficat? si in cazul asta nu e chiar bun pt. bb.
Au venit parintii la mine asa ca n-o sa mai prea intru pe DC. Numai bine!
Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gstavarachr spune:

fetelor, eu nu-mi dau seama cum ecu
miscatul, dar pe mie din cand in cand
ma mai inteapa putin ba in dreapta
ba in stanga, si cate putin, in partea de jos.
oare o misca sau o fi de la ovare?
voi ce ziceti?

paste fericit !

gianina si bb 14.5 saopt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mel, nici eu nu mai suport dulciurile, in special ciocolata, chiar daca inainte as fi mancat tone...Va doresc Sarbatori Fericite si sa fiti bine, si voi si bebeii.Intru si eu in vacanta, ne vedem miercuri.De-abia astept sa treaca zilele astea, ca pe 15 am programare la eco morfologica, la dr.Iosup, si mi-e dor sa vad cum se misca printesa mea .

Patrice si bebe ( DPN 19 oct)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

gstavarachr, si pe mine ma mai inteapa ba in stanga, ba in dreapta, ba mai jos...dar nu cred ca e bebe. Probabil se intand ligamentele o data cu cresterea uterului si din cauza asta ne mai inteapa.

Vrabiuta, mare noroc ai avut la primarie....eu am stat la coada iar functionarele erau totusi cam acre.
La ce ora ati programat cununia si la ce sector va fi?

Babirusa, mie pt durere de cap mi-a spus sa iau cate un agocalmin. Dar daca nu iti da voie sa iei medicamente, nu prea stiu ce ai putea face. Si eu am avut cateva zile dureri mari de cap dar vad ca m-au lasat. Ma rog sa-ti treaca si tie cat mai repede!

Drobul are si ficat dar daca nu consumam in cantitati mari atunci nu e nici o problema pt bebe.

Blue77, eu te-as lua la mine acasa ca mereu faci bunatati!

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 15 saptamani si 5 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Multumesc mamicilor pentru urarile voastre. Ma simt bine, n-am reusit sa stau numai in pat, m-am invartit prin casa, azi am facut si curatenie. Nu pot sta cand ceilalti se agita pe langa mine. Daca simt ca ceva nu este in regula o sa ma linistesc.

Eu sunt in 16 saptamani dar inca nu l-am simtit pe bebe. Greturile mi-au trecut de acum doua saptamani dar am ramas cu retineri fata de unele alimente. Nu stiu ce-o sa ma fac de Pasti pentru ca nu cred ca voi putea manca mare lucru din mancarea gatita de soacra mea. Probabil o sa-mi fac o provizie sanatoasa de castraveti verzi.....

Mi-e pofta de vin alb....dar probabil ca n-o sa pot

Va pup pe toate si va doresc sarbatori linistite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragele mele,
am aflat si eu programul pentru zilele urmatoare, avem liber maine, luni si marti!
maine e foarte bine ca avem liber, sa mai rezolvam una-alta dimineata, iar la 12.30 sa fim prezenti la iosup daca reusesc sa mai intru pe net maine dupa-amiaza, va spun daca e fetita sau baietel.

miha - noi locuim in sectorul 6; ne-am programat in prima luni de dupa paste, la ora 1. cu drobul ai mare dreptate, important e sa nu exageram. dar cateva feliute de drob ne vor face chiar bine.

gianina - miscarile lui bb sunt diferite de intepaturi. o sa iti dai seama in curand. in cate saptamani esti? hai sa iti descriu senzatia mea: ca in burtica am un balon mare cu apa in care se misca o broscuta

mel - nici eu nu stiu ce sa mai mananc. ieri nu mi-a fost foame. peste zi am mancat un iaurt si un pachet de biscuiti, iar mai pe seara o ciorbita. azi am o greata teribila... ciorbita mea sta frumusel in cutia ei, ca nu m-am atins de ea. noroc ca mergem la mama maine seara si acolo e tot timpul ceva bun care sa ma tenteze

fetelor, va pup, sarbatori fericite, un Paste luminos!

marcela si din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gstavarachr spune:

marcela (vrabiuta), multumesc pt.descriere.
abia astept sa miste, sunt forte nerabdatoare.
eu sunt in 14.5 sapt.
si eu tot in sectorul 6 stau, dar e mare,
eu stau in cartierul militari. tu pe unde stai?
eu sunt libera de la servici doar vineri si luni.
va urez la toate paste fericit.

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Gianina sigur miscarile lui bb nu te dor - poate in ultima sa-ti creeze putin disconfort dar de durere sau intepatura nici nu se pune problema. Simti pur si simplu cum te impinge ceva inauntru.

Vrabiuto sa ne spui neaparat ce ai facut da? Eu am capatat o frica de eco - nici nu va pot spune.

Mcm iubita stai linistita nu te agita - nu are sens. Vei avea timp de curatenie .............

Mihaela tu cand ziceai ca mai mergi la eco sa-l vezi pe bb?

Babirusa cel mai bine de medicamente este sa-l intrebi pe medicul ginecolog pt ca el este cel mai in masura sa stie ce poti lua si ce nu. Eu spre ex cand am ramas insarcinata eram dupa 2 sapt de tratament cu antibiotic. Medicul generalist mi-a spus ca nu pot pastra copilul pe cand ginecologul nu a fost deloc ingrijorat.

Baietelul meu isi doreste tare mult un fratior si parca imi este mila de el sa-l dezamagesc. Nici nu vrea sa auda de o fetita. Ce ma fac?

Pupici

Mel 15 sapt

Mergi la inceput