Mamici de Sept.-Oct. 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Bine v-am regasit.Sa stiti ca mi-a lipsit compania voastra!Bun venit celor doua noi mamici!

Vrabiuto, felicitari pentru fetita!Si eu tot fetita stiu ca am ( mi-a spus Iosup la 9 sapt.), dar maine am din nou programare la el, la eco morfologica, si sper sa-mi spuna ca prima data nu s-a inselat!Am emotii...Ce fel de caseta trebuie pentru a inregistra ecografia?De video, normala?

Patrice si bebe ( DPN 19 oct)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Buna fetele

Acum o ora am venit de la medic, totul este ok, colul inchis si destul de lung, analizele in regula, inima lui BB bate normal deci pot sa spun ca sunt o fericita! Doar contractiile si intepaturile ma deranjeaza dar 2 medici mi-au confirmat ca nu este nici o problema si sa iau no-spa ca totul decurge normal.

Patrice, pentru eco iti trebuie caseta video normala.!

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Vrabiuto felicitari pt fetitica mica din burtica!!!!!!!!!!!!! Poti sa-mi spui si mie cate batai / min avea inimioara?

Nature bafta multa maine.

Blue nu stiu daca se poate sa ai contractii nedureroase. Eu nu am avut la sarcina trecuta - sau poate am avut dar nu le-am observat ?

Lorena la cate sapt ai facut eco? A fost 3D?

Mihaela parca maine mergi sa-ti vezi puiul?

Maine merg de dimineata la ora 8 sa-l mai vad pe bb pt ca am ramas tare stresata . Am niste emotii de nu pot sa va spun. Sincer nu ma mai intereseaza sa aflu ce este dupa toate prin cate am trecut parca as vrea sa mai astept - si daca am rabdare astept pana la sf sa fie chiar surpriza.

Pupici

Mel 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Felicitari Vrabiutei.

Merci de informatii Blue77. Ai dreptate in ce priveste Parisul. Este foarte zgomotos... Ce or sa zica celelalte fete? unde suntem si ne mai si plangem . Am luat rendez-vous la medic pe 3 mai (pe 8 plecam spre tara si ne intoarcem pe 5 iunie). Ma gandeam si eu la o clinica particulara (este intr-adevar nebunie la public), dar sa vedem intai unde anume ne vom muta (eu sper in Yvelines nord- acces RER A).

Dar, sa nu se simta excluse celelalte fete, va "anunt" ca am observat in aceasta dimineata ca burtica este un pic mai tare ca de obicei. Eu dorm pe partea stanga, cu toate ca numai pe partea dreapta dormeam... dar m-am obisnuit (asa dorm si nu fata la tati). Am citit ca se oxigeneaza mai bine bb daca se doarme pe partea stanga, iar dormitul pe spate poate da dureri de spate (de ce ne plangem toate), caci se apasa pe coloana... Pe burtica in nici un caz !

Cam atat... Va pupacim pe toate.

L si bb mic (DPN 20 oct.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Buna burtici!

Vrabiuta sa-ti traiasca fetita!

Eu astazi mi-am facut o mie de nervi. Am fost la politie sa-mi schimb buletinul si dupa ce am stat la coada, mi se spune frumos ca trebuia sa fie si sotul sa dea o declaratie ca ma ia in spatiu. Nu-mi venea sa cred ca am stat degeaba la cozi. Asa ca maine voi mai sta inca o data la coada, dar de data aceasta si cu el de manuta.

Pe bebe nu l-am mai simtit de doua zile, oare ce face? Sa ma ingrijorez deja?

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 16 saptamani si 4 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Roandre, "fruntea sus" cu buletinul. Am patit si eu, dar pe vremea aia nu eram casatorita si m-am dus cu tata... Scumpul de el, a "suferit" alaturi de mine la coada aia infernala. Nu mai vorbesc, ca am iesit atat de obosita in poza aia a lor automata, de imi era si rusine sa arat buletinul .

Spuneti-mi, cam pe cand voi incepe sa simt bb? Voua cam prin ce saptamana vi s-a "intamplat"? Sunt tare nerabdatoare... Nu cred ca e motiv de ingrijorare ca nu ai simtit bb miscand; dar mai sigur, daca chiar nu se intampla nimic sa suni medicul (eu o zapacesc pe a mea).

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Lorena si Mihaela vedeti ca v-am pus cate o intrebare mai sus -cred ca am postat in acelasi timp si nu veti mai citi sigur acolo.

Lorena eu l-am simtit pe bb devreme - prin sapt 14 dar se spune ca la a 2-a sarcina asa se intampla. La prima l-am simtit prin sapt 20 sau 22

Pupici

Mel 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

felicitari Vrabiuta!! sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa!
mel, nature, bafta multa ptr maine, o sa fie bine!
georgiana, ma bucur ca totul este ok! cate no-spa iei pe zi?? si eu am contractii, la ultima eco s-a vazut ca aveam uterul contractat, si iau no-spa! oare afecteaza pe bb?
eco morfologica la cate sapt se face? aveti vreun nr de tel al dr Iosup, ptr programare?? ma gandeam ca totusi merita sa fac un drum pana la Bucuresti, daca e asa de bun!! si cat costa??

Cali, 16 saptamani

Mergi la inceput

Revin cu "datoria" catre mel_g... Scuza-ma, chiar nu am vazut... si cred ca ai dreptate, am scris in acelasi timp.

Noi am facut eco lunea trecuta (05/04) si ni s-a spus ca avem 12-13 saptamani... dupa calculele mele erau 11, dar am inteles ca se adauga 1-2. Bb avea aprox. 7 cm... destul de mare pentru 11 saptamani, poate de asta s-a "decalat"... dar ce stiu eu?!

A fost eco normala (determinarea lungimii de la fund la cap; dimensiunea capului, diametrul; dimensiunea gatului) plus "spectacolul" in sine (dormea si l-a trezit nenea doctorul cu sonda)... a inceput sa se intinda si apoi se zvarcolea pe acolo. A fost foarte emotionant; nu m-am putut abtine sa nu plang... radeam si plangeam...

Este recomandata si cea 3D? Cat este de eficienta?

Am inteles ca la a doua sarcina bb misca mai devreme... deci mai am de asteptat ceva...

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

eu l-am simtit pe bb la 14 saptamani jumatate...
Roandre am citit , si eu asa fac, cand nu-l simti pe bb sa bei un pahar de suc de portocale si sa astepti 20 de minute , si misca sa stii , nu ii place gustul acru :). Oricum doar cand stai intinsa se simte mai bine.

ciudat , s-au schimbat legile, in 2001 am mers sa-mi schimb buletinul si nu m-au intrebat de sot....in fine cate sectii atatea obiceie.

Cristina 18 sapt.UM

Mergi la inceput