Facem un apel in urma unui mare necaz
Numai la 2 ani si 4 luni GALE ANA CRISTINA,sufera de NonHodgkin lymphoma.Hyppertonia.Astehnia.Pheryngitis acuta.(Tumora abdominala gigant limfosarcom).Prin eforturile supranaturale ale parintilor a fost posibil transferul fetitzei din Spitalul de copii Timisoara la o Clinica de copii din Szeged (ungaria) unde i s-a mai dat o sansa de supravietuire printr-un tratament cu citostatice. Insa tratamentul este pe o perioada indelungata ceea ce duce la imposibilitatea parintilor de a suporta costurile acestui tratament.Fondurile parintilor s-a epuizat (fetitza se afla la ora actuala in tratament)singura sansa de reusita este continuarea tratamentului. In cazul acesta facem apel la bunavointza celor care au posibilitatea si vor sa intinda o mana de ajutor acestei fetitze care doreste cu credinta sa traiasca.Rog personale binevoitoare sa depuna in contul : 2511.2-24411.2-in valuta si contul: 2511441138051206285 in lei.Orice contributie este binevenita.si extrem de importanta
Pastrez credinta ca dorinta mea va fi indepinita si le multumesc din inima tuturor celor care m-au ajutat si ma vor ajuta.
Raspunsuri
adrianangi spune:
ADAUGIRI NECESARE:
"Contul 2511.2-24411.2 in valuta deschis pe tatal fetitzei GALE PETRU
ADRIAN la BCR Timisoara si contul 2511441138051206285 in lei la Banc
Post Timisoara deschis pe numele VANOAGA PERSIDA (bunica
fetitzei)
Legatura putetzi lua legatura cu bunica fetitzei VANOAGA
PERSIDA LA NR TELEFON ACASA 0256457576.
SERVICIU 0256404005 -FACULTATEA DE CONSTRUCTII SI ARHITECTURA TIMISOARA.
Tratamentul pentru 3 luni ar costa in jurul a 15.000 euro, ptr detalii va rog sa luatzi legatura personal. Va multumesc"
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
raluca24 spune:
[quote]Initial creeata de breese
Numai la 2 ani si 4 luni GALE ANA CRISTINA,sufera de NonHodgkin lymphoma.Hyppertonia.Astehnia.Pheryngitis acuta.(Tumora abdominala gigant limfosarcom).Prin eforturile supranaturale ale parintilor a fost posibil transferul fetitzei din Spitalul de copii Timisoara la o Clinica de copii din Szeged (ungaria) unde i s-a mai dat o sansa de supravietuire printr-un tratament cu citostatice. Insa tratamentul este pe o perioada indelungata ceea ce duce la imposibilitatea parintilor de a suporta costurile acestui tratament.Fondurile parintilor s-a epuizat (fetitza se afla la ora actuala in tratament)singura sansa de reusita este continuarea tratamentului. In cazul acesta facem apel la bunavointza celor care au posibilitatea si vor sa intinda o mana de ajutor acestei fetitze care doreste cu credinta sa traiasca.Rog personale binevoitoare sa depuna in contul : 2511.2-24411.2-in valuta si contul: 2511441138051206285 in lei.Orice contributie este binevenita.si extrem de importanta
Pastrez credinta ca dorinta mea va fi indepinita si le multumesc din inima tuturor celor care m-au ajutat si ma vor ajuta.
Sunt la curent cu aceasta boala. Varul meu a fost diagnosticat acum 2 saptamani si urmeaza un tratament. NonHodkins este mai putin periculoasa decat Hodgkins. Sansele de supravietuire sunt de 74% in AFRICA, si cred ca Romanii sunt mai avansati decat Africanii.
Incercati sa luati legatura cu Dr. Lupu la spitalul "Victor Babes" in Bucuresti.
Am citit mult despre boala pentru ca celor de acasa, respectiv parintii baiatului, au fost informati ca nu exista tratament.
Ganglionii inflamati in regiunea de sub diafragma trebuie operati, iar tratamentul nu consta numai in citostatice. Varul meu cred ca ia niste medicamente "din afara". O sa vb cu ei duminica, s idaca sunteti interesati, va pot transmite mai multe info.
Stiu ca boala poate regenara, dar sa aveti incredere ca exista totusi o cale de mijloc.