Copil distrofic?
Raspunsuri - Pagina 2
mumulina spune:
eu stau in ploiesti, dar am doua verisoare in Constanta care au copiii de 2 si 3 ani. pediatrul lor este dr. Pavel Victor, are cabinetul pe Bdul Mamaia labga brutaria Krintof. daca vrei mai multe detalii o sa-ti dau numarul de telefon al uneia din verisoare sa te indrume.
,don'soara Alex si bb Teo
caty spune:
Va multumesc.
Tocmai am vorbit cu mama finutei si i-am dat informatiile.
Va merge la dr Condurache la inceputul saptamanii.
Va mai dau vesti.Fetita e o scumpa ca toti bebelusii de altfel.
caty
simo spune:
Poate vine cam tarziu raspunsul meu, dar vreau sa spun ca laptele de vaca nu este bun pana la un an deoarece proteina din lapte este greu digerabila si poate produce chiar iritatii ale stomacului bebelusului (unii cica chiar elimina foarte putin sange prin scaune - chestie care trece neobservata)m rezultatul fiind un copil anemic.
madadum spune:
draga caty
noi stam in bucuresti asa ca doctor nu stiu sa-ti recomand in constanta, insa eu cred ca problema alimentatie este generata si de diversificarea mult prea timpurie - 1 luna si ceva este foarte devreme. nici cu laptele dorna la 6 luni nu mi se pare ok. introduse brusc si prea devreme alimentele, altfel tolerate de bebei, pot da colici si dureri de burtica, astfel incat,desi la inceput copilul accepta mancarea noua, in cateva zile, datorita indispozitiei digestive pe care i-o genereaza, copilul refuza tot pentru ca ceea ce a retinut el este ca daca mananca il va durea burtica. o alta cale de investigat ar fi existenta unor paraziti intestinali si pentru asta trebuie mers la analize.
sanatate si pupi
mada si mara (2 ani si ceva)